potres

25 studeni 2012

zaspala sam razmisljajuci o pismu Ziti . Kao po starom obicaju sjela sam za lap i natipkala sve mislim i osjecam sve sto se dogodilo protekli tjedan , čak sam i sanjala da sam dobila na lotu 10 tisuca kuna ali nisam ga odigrala samo sam provjerila brojeve i da bili su random izvuceni to nisu oni brojevi koje ja obicno igram iako sam rekla da cu random iskrižati ,. opet nisam uplatila .
zaspala sam u bolovima spojili se bubrezi, jajnici i rebra. koliko god tableta popila nedovoljno je da me ošamute .
vjerujem da je bol dio podsvjesti koja utjece na moje retardirane snove , sanjala sam potres, u piđami sam izletitla s drugog kata ove zgrade . Nije da se bojim potresa bojim se da ce se sve srusit na mene to je ipak drugi kat na otvorenom barem vidim kako domino pada pa se pod nekim svojim uvjerenjima mogu izmaknit. ništa se nije desilo , vratila sam se u sobu u 5 sati i ustaje se cimerica , živa je ! Meri idemo trčat?
di?
Tu na igralište !
Zadnji put sam isto isla trcat po magli u ovu uru pa su me oteli u crni kombi !
Tko te oteo?
Sedmica
U tom trenutku sam se zaista i probudila , na samu riječ sedmica ! Upalila Twietr i gledam Stašine postove koja također sanja neke lude snove . Nisam jedina , a bome nisam ni luda ni zdrava!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.