Što je kazna?

27 travanj 2011

Ležala sam i razmišljala što je kazna?
Kazna nije biti u zatvoru , jer očito ti se nije svidjelo u vanjskom svjetu.
Niti je smrt jer bol je jača u životu.
Reću ti što je kazna !
Kazna je nada da postoji netko za tebe , a kad shvatiš da ne postoji nitko i kad ga nađeš ne možeš ga niti imati niti zadržati!
Ljubav me napravila, ljubav će me i uništiti!
Svaki put kad nešto činiš , iskreno i trajno svaki put djelom umireš , tako znaš da si dao sve od sebe , svaki put umireš ....
Ovo nije grad di će se zamijetit male geste , nije grad poput Pariza , te geste kao što je šarm tamo če proći zamječeno ali ne i ovdje ,biti dobar se ne isplati jer ovdje sve što imaš i možeš samo gledaš kako češ prodati!
Zaključiš da nije bitno koliko umireš nego koliko si dao!
I na kraju dolazi svakodnevno pitanje što je sljedeće?
Ali ta sljedeća stvar može biti toliko teška i bolna iako znaš njezine zahtjeve!

no matter where you are

24 travanj 2011

Posli sna u autu , vozile smo se s mateuške doma , nije se ništa desilo hvala bogu !Čak sam i sutradan vozila na izlet ali ona je doma učila , tako da je na sigurnom!

Karlo i ja igrali smo se u stanu i izašli na balkon , meii ,meii i puka ... tako je sladak kad se dere , stalno po običaju trči za gidom ( gizmom) i stalno ga ljubi mazi i te šeme . očito mu se pas dopada . uglavnom igrali smo se na balkonu ,uzela sam ga na ruke i prebacila na bok ,i on neš napravi s nogama kao inače , zgrči noge na mom boku i gledamo neko cviječe i vidimo macu, i nagne se preko balkona i odgurne se iz toh zgrčenog položaja i ispadne mi s petog kata zgrade!

Uf stresla sam se ko nikad u životu mrzim ovakve snove majke mi mile!

Well Well Well -faith bennett

22 travanj 2011



Naravno dokazala sam sama sebi da Dafi ipak pjeva kroz nos!!!!

In My Car (I'll Be The Driver) Cause i dont wanna hurt you

21 travanj 2011

Nalazi mo se na meni dobro poznatom otoku sreće, premda sam pijana vozila masu puta, sada mi je uzela kljuć od auto u stilu ,ja vozim!
Sjela je na mjesto vozaća a ja suvozaća, A da se zavežeš?
pitala me
virujem ti! (premda nikad u zivotu nisam sjela ne zavezana ,ovoga puta nisam se vezala iz inata i radi glupog ponosa , da dokažem ,ali na glup način)

ni sama ne znam što se desilo u roku od par minuta , bilo me naopačke, ona je bila zavezana pa je visila naopačke, znala sam kad se auto okrene popucaju stakla sakrila sam svojim rukama , u polu zagrljaj njezinu glavu i čula to pucanje stakala. najgori osječaj kao da si malo djete i razbiješporculanski čajnik i znaš da češ dobit batina samo zato što si razbio!
Ne bojiš se onoga što se dogodilo , i onako si to več razbio nego se bojiš onoga što ne poznaš, ono što tek slijedi!

Dok sam ju grlila nisam ni shvatila da tu sve prestaje, staklo je bilo u mojim leđima, i samo se krv slijevala, ali ne osječaš to ,ni ne razmišljaš o tome jer ja sam još zapela na onoj rečenici vjirujem ti!


Prorok

11 travanj 2011

Da kao i obicno opet gluposti sanjam, evo jedan san koji se ostvario !
Sanjala sam sestru i njenog momka , nešto su se zakačili i na samom kraju on noj je priuštio masnicu pod okom , potom ju je bacio na pod i istuko do smrti !
Plakala sam u snu i čim sam se probudila nazvala sam ju, na to da sam je sanjala ona je samo pitala jesam umrla?
Da rekla sam ! to sis produžila si mi život !
Naravno sve je to samo san !

Nakon par dana zove me mater , da se sis vratila doma i da ju je ovaj istuko još jednom, da sam cijelo vrijeme bila u pravu jer prvi put kad je došla kući nije tila reći o cem je riječ!
Ali tu negdje sam predpostavljala , jer nas dvije trpimo svakakva sranja od malena i imamo visok prag boli od svih dosadašnjih batina , al kad jednom prekipi ,dosta je!
Bitno da sam ja imala pravo a niko mi nije htjeo vjerovat , svaka čast tom dečku i njegovoj vojnoj karijeri al svoje vojne agresije lječi na vreči za box ili na poslu a ne na mojoj sestri !
Kad ju je sad udario hvala bogu pa nije samo stajala neg mu je i vratila toliko jako da mu je slomila nos i da se srušio na pod , sad ce bar znat s kim ima posla... nisu nas đaba učili od malih nogu kako da se tučemo ! Sad tek vidim da i to nečem služi ... dok smo bile manje lemale smo se redovno ,trčala je s nožom u ruci zamnom hahhahah al bi na kraju obje pokupile batina od stare i staroga bez obzira ko je kriv!

Sječam se jedne godine da smo se tukle i ona me išla udarit glavom o glavu , kako je bila manja od mene njezina glava se našla na mojim zubima, da slomila mi je dva prednja zuba po pola... al lako to kosti zacjele, zubi se nadograde , modrice nestanu al ponos e sve je sttvar tog glupog ponosa!

Danas sutra kad budem radila u vojsci nedo mi bog da tučem partnera , u slučaju da se to ikad desi ili cu si pucat u glavu ili cu si ruke otkidat!
Lipo sam joj rekla bolje bi ti bilo da si ostala doma samnom živit pa da te ja lemam svaki dan! hahahhahahah
Volim ja svoju sis i ona to zna!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.