DVD KUČE

subota, 22.09.2012.

GRADSKO NATJECANJE VZ GVG SENIORA

15.09.2012. godine u Buševcu je održano gradsko natjecanje našega grada za seniore. Naš dvd predstvaljale su dvije ekipe- ženska "A" ekipa i muška "B". O očekivanjima nismo puno govorili, al smo se potajno nadali da ćemo se vratiti doma barem sa jednim peharom kako bi se punili naši ormari. :)

I eto nas na stazama. Prva je na stazu izašla ženska "A" ekipa, prva vježba odrađena, ne vrijeme koje smo imale na teninzima i jedna sitna greška. A druga kao i po običaju, curke idu na glavu. I ovoga puta je bilo to stvarno tako i odrađeno. Vrijeme 52 sec i kako bi mi vatrogasci rekli-čista :) Odlazimo sa smješkom na licu sa staze i otpračujemo naše dečke na stazu. Dečki prvu vježbu rade solidno, no okret unazad- vidi sitka se otpojila cry Ah, i sudac mora sve vidjeti :P... Druga vježba 47 sec - čista :)))))) Više nego zadovoljni ...

Ostaje nam čekati druge ekipe. Za to vrijeme odlazimo se dobro najesti, podmazati grlo za proglašenje i čekati kraj natjecanja. ... I dočekali smo... Ekipe su postrojene, malo se čekalo gradonačelnika i krečemo... Ženska "A" ekipa osvojila je 3.mjesto, a muška "B" ekipa 1.mjesto :))))))) Što drugo reć nego: "NEČEMO NOČAS DOMA, NEČEMO DO ZORE..." i na kraju ona naša : "SAV OVAJ SJAJ I POBJEDA I PEHAR NAŠ, ZNAM DA VRIJEDILO JE BOLA. MI SMO PRVACI" :)))

Feštalo se još nekoliko sati u domu, a onda već tradicionalno pod zvukovima sirena vratili smo se u naše selo.

- 20:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #