DVD KUČE

nedjelja, 20.06.2010.

SVE PROLAZI A PRVAKINJE OSTAJU !!!!!!!!!

19.06.og odžano je Gradsko natjecanje vatrogasne mladeži GVG čiji je domaćin ponovno bio DVD Kuče. I ovo je natjecanje s naše strane određeno veoma kvalitetno i bez ikakvih zamjerki od strane VZGVG na čemu zahvaljujemo svim članovima koji su sudjelovali u organizaciji i pripremi terena.

DVD Kuče je na natjecanju sudjelovalo sa svoje 4 desetine djece i mladeži koji nas i ovog puta nisu razočarali.

Naša muška odjeljenja djece zauzela su solidna mjesta u jakoj konkurenciji, dok je muška mladež, kojima je ovo bilo prvo natjecanje, zauzela 6 mjesto. Već sljedeče godine od njih očekujemo bolje rezultate, jer oni to mogu.

O ekipi ženske mladeži svaka rijeć je suvišna... jednostavno PREDOBRE.... daleko iznad svih, te su već sedmu godinu zaredom osvojile titulu prvakinja i time još jednom potvrdile onu našu SVE PROLAZI A PRVAKINJE OSTAJU!!!!!!!

Euforiju koja je zavladala nakom proglašenja najboljih teško je opisati riječima...preostaje nam samo čestitati svima koji su branili boje DVD-A Kuče, te zahvaliti voditeljima koji su našu djecu i mladež pripremili za natjecanje!!!


































- 19:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 12.06.2010.

ZDRUŽENA VJEŽBA DONJEG TUROPOLJA

11.06.2010.g, u 18.08 sati, zapovijedniku DVD-a preko mobitela je stigla dojava- u Rakitovcu (iza vatogasnog doma) gori šuma, 7 članova (Srećko Sambolek, Ivica Hrvačić, Mladen Fabijančić, Renato Đuračić, Damir Đuračić, Kruno Milatović i Franjo Domitrović) krenuli su prema mjestu požara... Bila je to samo združena vježba Donjeg Turopolja. Dečki su stigli za 5 minuta na mjesto požara, te su sa metlanicama i naprtnjačama krenuli gasiti požar. Blizu se nalazila prostorija gdje su njihovi "bajkeri" imali svoje okupljalište te se unutra nalazio i jedan unesrećeni, kojega je trebalo pod hitno spasiti... Na to mjesto ubrzo su stigli dečki iz DVD-a Buševec, te su krenuli u akciju... Dečki su sve obavili kako im je bilo rečeno, te je požar bio ugašen u 18.40. Na mjestu požara sudjelovali su vatrogasci iz cijelog Donjeg Turopolja- Rakitovec, Buševec, Mraclin, Okuje, Turopolje, Staro Čiće, Vukovina i naš dečki, koji su ovoga puta bili najbrojniji, dok je DVD Čička Poljana bio tamo samo kao promatrač, budući da su tek novoosnovani DVD, te da vide kako se to radi. Ostali plan kakva je bila cijela vježba nismo mogli vidjeti, jer su svi imali svoje zadatke, koje su obavljali na mjestima na kojima im je bilo naređeno.






- 16:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 01.06.2010.

Nove obaveze :)

U subotu, 30.5.,14 naših članova prisustvovalo je liječničkom pregledu u zagrebačkoj poliklinici Medirad, na kojem je ustanovljeno da nema nikakve zdravstvene zapreke kod naših članova.

U nedjelju, 31.svibnja, 5 članova pomoglo je u osiguranju Županijske smotre mažoret timova koja se po deveti puta održala u Velikoj Gorici u organizaciji Udruge Turopoljskih mažoretkinja. Dečki su svoj posao odradili jako dobro, a nakon smotre druženje je nastavljeno u obližnjoj Slastičarni uz velike količine smijeha....:))))

Iako je mjesec zaštite od požara završio, naše aktivnosti ovdje ne staju.
Nastavljamo s vježbama naše djece i mladeži za predstojeće gradsko natjecanje koje će se održati 19.lipnja u Kučama.

- 10:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #