DVD KUČE

petak, 12.03.2010.

Požar stambenog objekta!

Nažalost........nakon dugogodišnjeg mira i naše je Društvo "zadesila" intervencija. I kako to već biva......ni mjesto ni vrijeme nesreće sami nikada ne birate......tako se i naša intervencija desila u "najgore" doba dana......10,50 sati.

Naravno, veliki dio aktivnog članstva je na svojim radnim mjestima, a ostatak biva po koje-kuda (sve u svemu......skoro nikoga u selu a požar kuće.....točnije "požar krova stambenog objekta u ulici Vladimira Nazora 30 vl. S. Lučića")

Brzom prisebnošću naše članice Marije Đuračić koja je dobila neobičnu dojavu o tom požaru, aktiviran je SMS sustav i u roku 4 minute prvih pet operativaca (Damir Đuračić, Renato Đuračić, Vitez Zdenko, Antolčić Mladen i Marko Lučić) bili su u garaži i već su ih tamo Marija i naš spremištar Ivek dočekali i opremili i oni su u roku sljedeće 3 minute otišli na požarište.
U sljedeće 3 minute priključili su im se sljedeća 4 člana, a u narednih 4 minute još 3 člana tako da smo u roku 15 minuta na mjestu požara imala cijelu interventntnu ekipu koja je tamo stigla istovremeno sa našom JVP Velika Gorica.

Ubrzo je krenula "borba" sa vatrom koja je trajala puna 2 i pol sata i moramo pohvaliti sve naše dečke koji su pokazali punu prisebnost, odvažnost i snalažljivost u ovakvoj situaciji jer same slike govore kako ovaj požar nije bio bezazlen.

Sreča u cijeloj situaciji je da nije bilo ljudskih žrtava.

















- 06:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #