Image Hosted by ImageShack.us 31. Memorijal Mirko Kolarić-Varaždin-2.kup HVZ-a - DVD Donja Gračenica - Blog.hr

16

srijeda

lipanj

2010

31. Memorijal Mirko Kolarić-Varaždin-2.kup HVZ-a

U subotu 12.06. zaputili smo se put Varaždina na 2. kup HVZ-a. Prve su nastupale cure to jest ženska "A" ekipa vrijeme vježbe 47,40 + 15 sec greške, naravno da nismo zadovoljne vremenom koje je nažalost uzrokovano raspadanjem cijevi ,ali šta je tu je, vrijeme štafete 64,03 sve kada se zbroji dovoljno za tek 5. mjesto.
A sada koja riječ o našim "kubojima"... S obzirom na promjene uloga i odsutnost pojedinih članova od kuće zbog terena vrijeme ne zaostaje, ali nažalost potkrala se greška koje da nije bilo 1. mjesto im ne bi ginulo. Vrijeme vježbe 33,30 ,vrijeme štafete koja je ujedno najbrža štafeta već 51,72 , ali u žaru vježbe i brzine nažalost desila se greška +30 sec. Sve to bilo je dovoljno/nedovoljno za 21. mjesto.
I šečer na kraju naša muška "B" ekipa napravila je odličan rezultat i osvojila je 2. mjesto s odličnim vremenom 37,50 i štafetom 59,62. I tako je završen i drugi kup Hvz-a sada nam slijedi Ivanić Grad u kojem se nadamo da čemo napraviti bolje rezultate, ali samo da i nas posluži ključni faktor "vatrogasna sreća".

Pozdrav svim vatrogascima!!!

<< Arhiva >>