Image Hosted by ImageShack.us DVD Donja Gračenica

31

utorak

kolovoz

2010

4.kolo 5.kupa u Desnom Trebarjevu


U subotu 28.08. zaputili smo se put Trebarjeva gdje smo prisustvovali sa sve naše 3 ekipe na kupu HVZ-a. Neki su se pripremali manje neki više sve u svemu u skladu sa našim mogućnostima to jest slobodnim vremenom koje nam naši životi ostave za našu ljubav prema natjecateljskom djelu vatrogastva. Pa odkuda da krenem, počet ču sa muškom B ekipom koja je već dovoljno uvježbana za dobre rezultate u svojoj kategoriji,ali eto potkaral se mala greška i tako su zauzeli 4. mjesto.

Naša muška ekipa, šta reči za naše kauboje... poznato je da je muška A ekipa po svojoj kvaliteti i brzini uvijek u samom vrhu najjače kategorije, sve je to bio rezultat složnosti, vježbanja, odricanja. Ali ono što je realnost naših kauboja je izbivanje pojedinih članova ekipe od kuće zbog posla na terenu pa je stoga nemoguće uskladiti vrijeme vježbe i održati vježbu uopce. I tako je muška "A" ekipa zauzela 9. mjesto u Trebarjevu sa izmjenjenim ulogama i još puno toga. Uloge su se mijenjale kako za Trebarjevo tako i za druga natjecanja što je naravno vidljivo i na vremenima, ali i na kvaliteti odrađene vježbe, ali ono što nam svima ostaje je ljubav prema vježbi, natjecanjima, druženjima.

Ženska "A" ekipa je osvojila 3. mjesto, za nas sasvim zadovoljavajuće s obzirom da smo se na stazi pojavile sa 3 izmjenjene uloge, ali šta je tu je mi zadovoljne. Slijedi nam Đakovo poslijednje kolo kupa HVZ-a, poslijednji okršaji ekipa i proglašenje najboljih.

Pozdrav do Đakova!!

11

srijeda

kolovoz

2010

Natjecanje u Novom Vinodolskom


U subotu 7.8. oko 15 sati zaputile smo se na natjecanje u Novi Vinodolski, gdje je trebalo obraniti prošlo godišnje prvo mjesto u ženskoj kategoriji. Valja napomenuti da se ovo natjecanje već godinama odvija pod svjetlima reflektora i na betonskom igralištu prekrivenim "umjetnom " travom. Oko 21:30 došao je i red na nas da odvježbamo svoje, odradile smo probni usis i na red je došla jedna jedina vježba gdje smo trebale dati sve od sebe...tako je i bilo vrijeme vježbe 40, 60 sec što je bilo sasvim dovoljno za osvajanje 1. mjesta. Mi sretne, a s nama i naš voditelj naravno!!


Image Hosted by ImageShack.us


Nakon odrađene vježbe malo smo uživale u noćnom kupanju, malo smo si i otplesale kao i uvijek i zaputile se put Donje Gračenice!

Image Hosted by ImageShack.us


Eto tako je završio i ovaj kako bi mi rekle "izlet". Sada slijede posljednje vježbe za nastavak kupa u Trebarjevu a do tada možda svratimo i na koje usputno natjecanje.

Image Hosted by ImageShack.us


Pozdrav od nas!!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>