Image Hosted by ImageShack.us DVD Donja Gračenica

30

nedjelja

kolovoz

2009

4. kup u Desnom Trebarjevu

Došao je i taj dan... 4. kup. Zaista bi lagali kad bi rekli da se nismo pripremali za njega, i to sve naše tri ekipe, ali šta je tu je. Malo nas je kiša zenula jer je baš padala kada je MA i ŽA ekipa odrađivala vježbu i štafetu, ali eto rezultati su tu doduše nimalo bajni ni sjajni i nimalo onako kako smo mi priželjkivali. Prva je nastupila MB ekipa koja je zauzela 5. mjesto, zatim cure koje su napravile solidnu vježbi 43,10 ali +20 i za čudno zauzele 2. mjesto. Dečki, a da dečki su zauzeli 8. mjesto, tužno 8. mjesto,ali bit če bolje drugi put. Naravno kao i uvijek naše veliko i veselo društvo je malo feštalo i zaputilo se put Gračenice. Čini se da u Trebarjevu baš nije bio naš dan, ali popravit ćemo mi to, jer znamo da hočemo i možemo bolje. Zato vidimo se u Đakovu na zadnjem kupu HVZ-a.
Pozdrav curama iz Jalševca, koje su gle samo čuda kao i mi uvijek za dobru feštu.



Naša vesela muška "B" ekipa

Image Hosted by ImageShack.us


A tko to nama tu fali?! Osim navale...cijevne....zapovjednika.... Ali nije problem tu je vodna!!! ....i strojar i kurir...

Image Hosted by ImageShack.us




25

utorak

kolovoz

2009

23. memorijal Golubić - Grlač - Zorko

Došao je i taj dugo isčekivani dan, 23. memorijal Golubić - Grlač - Zorko. Nastupila je 24 desetina u četiri kategorije. U kategoriji djeca Ž nastupile su dvije ekipe od kojih je DVD Gornja Jelenska osvojio 1. mjesto, a u kategoriji djeca M prvo mjesto je zauzela ekipa DVD-a Voloder. U ženskoj kategoriji su nastupile dvije ekipe, prvo mjesto je zauzela ekipa iz Breškog Jalševca, a drugo cure iz Zaprešiča. U muškoj kategoriji je nastupio nešto veči broj ekipa, prvo mjesto je osvojila ekipa iz Paukovca, drugo Johovec , a treči su bili dečki iz Čazme. Nakon natjecateljskog djela uslijedio je Super kup, u kojem je nastupilo osam ekipa. E tu se je svašta događalo... Zadnja borba za pobjedu se je vodila između DVD-a Paukovec i DVD-a Čazma. I eto ga u finalu dvije greške u obje ekipe, ali greška Čazme je bila dovoljno mala za pobjedu i tako je DVD Čazma pobjednik prvog super kupa u Donjoj Gračenici. Nakon proglašenja svi smo se malo opustili uz zvukove Party benda...red plesa...red pića....red zabave... Eto tako je ukratko izgledao naš memorijal, nadamo se da čemo slijedeće godine ugostiti veći broj ekipa od ovogodišnjeg, kako bi se našem memorijalu vratio stari sjaj.

Za natjecatelje vatrogasce odmor je završio, slijede konačni obračuni na preostala dva kupa, pa stoga vidimo se u Trebarjevu.

REZULTATI

Djeca Ž

1. DVD Gornja Jelenska 13,06
2. DVD Voloder -12,74

Djeca M

1. DVD Voloder 11,65
2. DVD Gornja Jelenska 13,13
3. DVD Banova Jaruga 13,31
4. DVD Donja Gračenica 12,99
5. DVD Ilova 13,08
6. DVD Kutinsko Selo 13,38
7. DVD Gornja Gračenica 13,57
8. DVD Veliko Svinjičko 1 15,82
9. DVD Veliko Svinjičko 2 14,97
10. DVD Deanovec 18,56 +10



Žene A

1. DVD Jalševec Breški 41,3 + 5
2. DVD Zaprešić 46,9


Muški A

1.DVD Paukovec 30,5
2. DVD Johovec 37,3
3. DVD Čazma 37,3
4. DVD Oštarije 38,5 +10
5. DVD Turnašica 41,5 +10
6. DVD Osekovo 2 60,6 +5
7. DVD Deanovec 41,3 +25
8. DVD Osekovo 1 43,7 +25
9. DVD Lekenik 65,1 +10
10. DVD Popovača 59,7 +20

17

ponedjeljak

kolovoz

2009

Natjecanje u Potoku

Zaputili smo se na natjecanje u nama susjednom mjestu Potoku. Natjecanje je obilježio mali broje ekipa,3 ženske ekipe i 7 muških, a valjda se naši vatrogasci još uvijek odmaraju na zasluženim odmorima. I eto zauzeli smo 1. mjesto u obje kategorije. Nakon proglašenja uslijedila je mala feštica, koja je ove godine nezaobilazna na svakom natjecanju. Naravno morali smo si svi malo pojesti,popiti, odplesati kao i uvijek i ajmo doma. Valja napomenuti da je sve u detalje dogovoreno za naš memorijal Golubić-Grlač-Zorko, a sada valja i sve to pripremiti za subotu. Pozdrav svim vatrogascima i vidimo se kod nas...

Naši momci...

Image Hosted by ImageShack.us


... i mi cure!!

Image Hosted by ImageShack.us


Moramo Vam predstaviti našu najmlađu članicu DVD-a Donja Gračenica i našu vjernu pratiteljicu i navijačicu na natjecanjima i vježbama Nicoll Starčić. Njena obitelj ima dugu tradiciju u vatrogastvu našeg DVD-a , a ona je mlada nada koja će nastaviti tu tradiciju kao i njen otac i majka koji su aktivni članovi našeg društva.


Image Hosted by ImageShack.us

12

srijeda

kolovoz

2009

Vježba se, vježba...

A šta reći, za članove DVD-a Donja Gračenica godišnji odmori su završili, vježba se punom parom skoro pa i svaki dan. Valja se pripremiti za nadolazeće kupove u Trebarjevu i Đakovu , ali i za usputna natjecanja. Prvo nam slijedi natjecanje 16.08. u Potoku. Ajde da se i malo pohvalimo, to se i radi na blogovima. Muška ekipa vježba bolje nego ikada, a to nam govore i njihova vremena koja su sada gotovo pa konstantna, a podkralo se i jedno vrijeme oko 28 sec Doma je doma, bez pritiska i bez treme, a i na natjecanju nam svima treba još mala trunčica sreće. Sve u svemu družimo se, vježbamo i idemo naprijed. Pozdrav od nas. Očekujte i video isječak vježbe ženske "A" ekipe...




09

nedjelja

kolovoz

2009

Poziv na memorijal Golubić-Grlać-Zorko

Image Hosted by ImageShack.us



DVD DONJA GRAČENICA
Moslavačka 1
44318 Voloder

D. Gračenica; 25.07.2009.

POZIV NA NATJECANJE


Pozivamo Vas na tradicionalno natjecanje „MEMORIJAL GRLAČ-GOLUBIĆ- ZORKO“ koji će se održati u SUBOTU 22.08.2009 na nogometnom igralištu Donje Gračenice, prema sljedećem programu:

VRIJEME ODRŽAVANJA:

- doček ekipa i gostiju 14,00 sati
- početak natjecanja 15,00 sati


DISCIPLINE:
MUŠKE EKIPE dvije suhe vježbe III/1a bez štafete
ŽENSKE EKIPE dvije suhe vježbe III/1a bez štafete

DJECA 6 – 12 god. MUŠKA - sa brentačama
DJECA 6 – 12 god. ŽENSKA - sa brentačama

OPREMA: Osigurava organizator.

PREHRANA: Odojak, kobasice, hrenovke za djecu. U prijavi navesti količinu i vrstu hrane koju želite konzumirati.

Osam najbolje plasiranih ekipa ulaze u «Super-kup», koji će se izvoditi paralelnim startom po važećem pravilniku HVZ-a.

PRIJAVE: do 19.08.2009 na tel.
Topolski Marijan 099/ 555 3508
Starčić Danijel 099/ 697 6768
Fax 044/ 656 200




Predsjednik DVD Donja Gračenica
Zdravko Brezak

03

ponedjeljak

kolovoz

2009

Natjecanje u Novom Vinodolskom

1.8. smo krenuli put Novog Vinodolskog na noćno natjecanje. I kada gle ono kolona 18 km na Lučkom, ali pošto naš voditelj Daniel zna poprečne puteve brzo i sretno smo stigle u Novi. Natjecanje je počelo u 19 sati, a mi smo bile na rasporedu u 23:30, dovoljno vremene da se malo spustimo do plaže i okupamo se. Došao je red i na malo ozbiljnosti da se odvježba kako treba, došle smo na stazu i usijedio je najprije probni usis , a zatim i vježba.

Image Hosted by ImageShack.us


Šta reči... usis je išao super i curke su gore bile odlične i eto vježbe 40,80 bila bi i brža ali šta je tu je mi smo prezadovoljne. I tako smo u konekurenciji od 12 ženskih ekipa zauzele 1. mjesto, i ne zaboravimo poklon protupožarni aparat.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Valjalo je i profeštati 1. mjesto, malo smo si odpjevale, puno odplesale i krenule put daleke Donje Gračenice. Sretno smo stigli kući i tu završava naša avantura u Novom Vinodolskom.

Image Hosted by ImageShack.us


Sada nastavljamo sa vježbama i mi cure i dečki, vježba se i dobra je vijest da se vremena polako spuštaju u pitanju su stotinke i sekunde. Nadamo se da će se naš trud i ispalatiti. Hvala svima što naš čitate i nadam se da ćete uveličati naš memorijal svojim dolaskom!!! Pozdrav od nas...



<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>