Image Hosted by ImageShack.us DVD Donja Gračenica

30

utorak

lipanj

2009

Prvo Lekenik,a zatim i Paukovec

A šta reći o ovom vikendu nego da je bio radan i uspješan. Prvo je na red došao Lekenik, dečki su napravili svoju vježbu 32,00 kao i Našice i tako su podijelili 1. mjesto. U super kupu je bilo gusto, dečki su stvarno bili odlični, ali eto ipak su Našice ponijele taj veliki pehar kući. Nama curama ovaj vikend nije bio baš nakonjen, u Lekeniku smo bile 8. s vježbom 40,50 ali i +20, a u Paukovcu smo napravile vježbu 45,90 i tako zauzele 5. mjesto.

Image Hosted by ImageShack.us


U nedjelju smo se zaputili i u Paukovec,i tu su padali rezultati. Dečki su ponovo zauzeli 1. mjesto sa vježbom 32,00 i ponovo se našli u super kupu. I tako je naša muška "A" ekipa u Paukovcu uzela najveći pehar do sada,malo manji pehar za 1. mjesto,vazu za 1. mjesto u super kupu i ne zaboravimo i onu kovertu sa 1000 HRK.

Image Hosted by ImageShack.us


No zaista mislim da dečki zaslužuju da se ih pohvali jer 2 dana za redom biti najbolji i biti u finalu super kupa sa respektiranim ekipama i k tome još pobijediti i napraviti odlično vrijeme nije mala stvar i šta drugo reći nego da nećemo prežaliti ovu olimpijadu jer naši dečki neće biti na njoj, ali šta je tu je jednostavno se neke stvari nisu poklopile. I za 4 godine nadam se da čemo svi biti na okupu i da ćemo biti još samo bolji. Toliko od nas do sljedećeg posta.

Image Hosted by ImageShack.us

29

ponedjeljak

lipanj

2009

25.06. Radna akcija

U 10 ujutro okupili smo se u našem vatrogasnom domu kako bi nešto i radili za dobrobit našeg vatrogasnog društva. Dečki su betonirali stazu oko doma,varili i uređivali police i opremu u našem domu i postavljali reflektore.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Mi cure smo bile zadužene za krećenje nove prostorije, čišćenje i prebrisavanje naših mnogobrojnih pehara. Malo smo si pojeli,popili i čak i odvježbali koji usis i tu je naša akcija bila završena. Toliko o našoj maloj ali velikoj akciji, vrijedno je da se i to nađe na našem blog. I velika pohvala curama, zna se koje su, šta su odlično odradile svoj posao kao suci i tehničko osoblje na kupu mladeži "Antun Brlaković" u Popovači, a poslije toga su otišle i na natjecanje u Paukovec.

22

ponedjeljak

lipanj

2009

3.kup u Ivanić Gradu

Došao je na red i 3. kup koji se je održao u Ivaniću. Prve smo startale mi cure i napravile vježbu 46,90 , ali sa greškom pada spojnice koja nam je donjela +5 sekundi na našu pomalo razočaravajuću vježbu, ali znamo da možemo i hoćemo bolje, bit će bolje drugi put. Naše vrijeme je bilo dovoljno za 2. mjesto i ponešto bodova, a trenutno se nalazimo na 2. mjestu ukupnog poredka po bodovima, šta je odlično s obzirom da nam je ovo prva godina u kupu.

Image Hosted by ImageShack.us


No dosta o nama, naši dečki i A i B ekipa su nam još jednom pokazali zašto smo ponosni na njih. Naime oboje su osvojili prva mjesta sa odličnim vremenima. Muška A ekipa je napravila odličnu vježbu 32,80 i štafetu 52,42 što je bila i najbrža štafeta. Svi znamo da je uvijek velika konkurencija u muškoj A ekipi pa smo zato još više ponosniji na naše dečke.

Image Hosted by ImageShack.us


Muška "B" ekipa je ponovo opravdala svoj odlazak na olimpijadu sa 1. mjestom i vježbom 38,00. Muški A i B se nalaze na 1. mjestu po bodovima i nadamo se da će se tamo i zadržati do kraja kupa, i naravno ne zaboravimo da su dečki doma ponijeli i sveukupni pehar.

Image Hosted by ImageShack.us


Evo odradili smo i 3. kup , doma smo krenuli s punim rukama pehara i poklona, a sada slijedi nastavak. Sada slijedi malo odlaska po običnim natjecanjima, odlazak naše B ekipe u Češku...za nas ostale malo sunca....mora...odmora...pa se svi opet vidimo u Trebarjevu.


Image Hosted by ImageShack.us

16

utorak

lipanj

2009

"Pripreme za Ivanić..."

15.6.2009. u 18 sati okupile smo se ispred našeg vatrogasnog doma ,kako bi se pripremile za 3. kup u Ivaniću. Ma neeee...mislim pripremamo se mi, i ide nam, ali ove pripreme su ipak bile malo drugačijeg karaktera. Dogovor je bio iznenaditi našeg voditelja Daniela za njegov 25. rođendan! I naravno sve smo sredile, torta je bila tu, poklon također i naravno sve to u stilu vatrogasaca... Pogledajte samo tortu....

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Natrpale smo se u aute i krenule prema našem cilju, bilo je još tu idea izljetavanja iz kombija, ali ipak šteta torte koja to ne bi preživjela, pa smo se ipak odlučile za aute. Naravno po našem dolasku Daniel je ostao iznenađen naravno nama, ženskoj A ekipi i našom tortom. Tu naša misija završava, samo formalno, bilo je tu plesa, pjevanja, virtualnih usisa, štafete i slično...ma sve u svemu bilo je lijepo! Sutra nastavljamo sa vježbama za kup i nadamo se lijepom rezultatu!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

14

nedjelja

lipanj

2009

2. kup u Varaždinu

Napokon smo dočekali i 2. kup HVZ-e, na kojem su nastupile naše 3 ekipe. Led su probili dečki, pristojnim vremenom 37,20 i štafetom 52,03 ,ali desila se je greška koju bolje da zaboravimo, nazvat čemo je greška +10. Znamo da naši dečki mogu puno, puno bolje, a ne može se uvijek sve na poklopiti. Osvojili su 12. mjesto, ne mogu reći da su baš bili sretni i zadovoljni. Zatim je nastupila naša muška "B" ekipa koja je opravdala svoj odlazak u Češku sa vremenom 37,00 i štafetom 59,91, što je bilo vrijeme za 1. mjesto u njihovoj kategoriji. I naravno šećer na kraju cure!! Nakon puno živciranja, treme koj je bila prisutna kod ama baš svake od nas, došle smo na stazu i odradile vježbu, a kada ono 40, 80 BEZ GREŠKE! Za nas je to veliki uspjeh tim više šta je ovo bio kup i što nismo imale greške i šta smo napravile vježbu kao doma, i štafeta je bila ok 64,28, mi zadovoljne. Osvojile smo 1. mjesto, naša Marina je išla po naše pehare pošto se je silno htjela rukovati sa našim predsjednikom HVZ-a gospodinom Sanaderom. Šteta šta i dečki nisu postigli dobar rezultat kao i na 1.kupu, jer bi onda išli kući sa 7 pehara. Mislim da u globalu stvarno možemo biti sretni i zadovoljni sa ovim kupom, naravno neposustajemo i pripremamo se za ostala natjecanja da svi zajedno budemo još bolji. Toliko od nas...

Image Hosted by ImageShack.us

08

ponedjeljak

lipanj

2009

Kup DVD-a Mladost Sisak

U subotu smo se zaputili na natjecanje u Sisak, došli smo odvježbali i kako cure kažu ovoga puta umjesto kiše padale su suze i razočaranja sa strane cura, a šta čemo kada smo cure, a i usis se je baš morao dva puta raspojiti.... I mi curke i dečki smo imali greške u obje vježbe, ali nadamo se da će nas greške zaobići bar na nadolazećim kupovima. Održalo se je i natjecanje u brzom namatanju B cijevi, Jasmin (naša Jasmina) je pobijedio, a Marini je pobjeda pobjegla za dlaku. Dečki i mi cure smo osvojili 3. mjesto, ali uvijek možemo bolje.Pripremamo za kupove u Varaždinu i Ivaniću, i nadamo se da će vježbe proći brzo i bez greške, a tko se ne nada! Cure vježbaju koliko i kada možemo zbog raznih obaveza, škole, posla ali nedamo se. Dečki su kao i uvijek dobri, idem im i nadamo se da će početi padati dobre vježbe na natjecanjima kao i doma, jer moto DVD-a Donje Gračenice, kako naš voditelj Danijel kaže "Napravite samo jednu vježbu kao doma"...Toliko ukratko o natjecanju....pozzzz svima i puno sreće na kupovima!!!


Image Hosted by ImageShack.us

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>