Image Hosted by ImageShack.us DVD Donja Gračenica

31

nedjelja

svibanj

2009

Kup IDVD-a Petrokemija Kutina

Jučer 30.05. održan je kup IDVD-a Petrokemija Kutina,sudjelovalo je 12 ekipa, među kojima i naša muška i ženska "A" ekipa. Natjecanje se je sastojalo od dvije vježbe i štafete. Vrijeme nam nije bilo baš naklonjeno jer je kiša jako padala, ali svejedno postigli smo dobre rezultate. Ženska ekipa je napravila vježbu 44,** ,a u drugoj se zalomila mala greška,zadovoljne smo ali mislim da uvijek možemo i bolje ,a muška ekipa je napravila vježbu 33,60. Naša vremena su bila dovoljna za prva mjesta, tako da smo pokupili pehare malo si odplesali i zaputili se put Gračenice!


Image Hosted by ImageShack.us


27

srijeda

svibanj

2009

1.kup Makarska, Kaštel Sučurac, Oštarije, Deanovec

Na 1. kupu u Makarskoj muška "A" ekipa je lijepo započela sezonu sa osvojenim 1. mjestom ,a tako i u Kaštelu! Oštarije će nam svima ustati u lijepom sjećanju, kako po rezultatima tako i po dobroj zabavi! Dečki su osvojili opet 1. mjesto, a mi cure smo po prvi puta napravile vježbu bez greške i sa , za nas odličnim, vremenom 39,00 i osvojile smo 2. mjesto. U Oštarijama se je održalo i natjecanje u brzom usisu gdje su dečki bili 1. a mi 4. U Deanovcu su dečki zauzeli 7. mjesto, ali to je bio čini se samo loš dan.

Oštarije
Image Hosted by ImageShack.usNapokon je i naš blog ugledao svijetlo dana!!!

Evo napokon i mi imamo blog! Tu ćemo Vam pisati sve o našim natjecanjima ,akcijama, skupštinama i svemu šta se događa u našem dvd-u...bit će tu i uspona i padova na natjecanjima i još mnogo toga! Sezona natjecanja je počela i želimo puno sreće svima na nadolazećim kupovima i natjecanjima ,a tako i ekipama koje su se plasirale na olipijadu, a među njima je i naša muška "B" ekipa. Toliko ukratko o nam