Image Hosted by ImageShack.us DVD Donja Gračenica

15

srijeda

lipanj

2011

Sezona je počela...

Eto da i ja napišem dvije tri o početku sezone i o našim uspjesima i nesuspjesima. Nisam dugo pisala jer su se svi nekako okrenuli fejsu i tih par riječi koje napišu o natjecanju kao status, nismo ni mi bili iznimka pa smo također popustili pritisku mase i otvorili profil na fejsu našem DVD-u,.

Ukratko o početku sezone: s obzirom na promjene u sve tri ekipe gdje su nam ljudi mijenjaju uloge od natjecanja do natjecanja i slično ne možemo reći da smo u potpunosti zadovoljni jer znamo da možemo bolje.

Prvo natjecanje u nama posebno dragim Oštarijama. Cure su zauze 2. mjesto s vremenom 38,4 a dečki su osvojili 4.mjesto s vježbom 34,6. Zatim je uslijedilo natjecanje u Kutini gdje su dečki osvojili 1. mjesto. Onda smo se uputili na natjecanje u Turnašicu ali sa mješanom ekipom C1,V1,S su bile cure,a ostatak ekipe dečki šta reći...napravili smo vježbu 39,**.Dok smo se mi zezali u Turnašici naša Muška B ekipa odradila je natjecanju u Sisku gdje su osvojili 1. mjesto.

A SADA KOJU O KUPOVIMA...

1.kolo - Vranjic
Hm...šta reći cure su išle na sigurno jer su se na našoj stazi užasno odpajale cijevi pa smo zato napravile vrijeme 44,71 što nam je bilo dovoljno za 2. mjesto. Naši kauboji su odlično krenuli usis super...navala i vodna odlična... vrijeme vježbe 31,89 sec,a kada ono otpojen usis i 11. mjesto. Muški B su napravili vrijeme 36,44+20 i osvojili 4. mjesto.

2. kolo - Varaždin
Prve su nastupile cure vrijeme 40,46 sec i otpojen usis +20 i 6. mjesto. Muški B su jedini poboljšali naš prosjek na ovom kupu jer su zauzeli 3. mjesto sa 40.98 sec. Muška A ekipa...o njima bih mogla pisati cijeli dan..baš ih neće pa ih neće vrijeme. Usis savršen...vodna gotova na 30...31 sec...ali navala na 38,00 sec...

Mislim sve više ponavljamo onu šta bi bilo da nije pukao usis da je ovo da je ono...bilo bi..možda prvo mjesto možda i ne,ali kao zaključak svega ovoga je da bar znamo da ne možemo napraviti vrijeme i da možemo bez greška i da smo prije radili odlično...stvarno se pitamo u čemu je kvaka... Sada nam slijede preostali kupovi već u nedjelju idemo put Ivanića. Nadamo da čemo tamo popraviti do sada načinjenu štetu u našim malim srcima koja kucaju za tih 30-40 sekundi na stazi u nadi da će zablistati u punom sjaju.

Nadamo se da se vidimo na našem Memorijalu "Grlać-Golubić-Zorko" 22.06. s početkom u 14 sati u što većem broju.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>