Image Hosted by ImageShack.us Nastup muške "B" ekipe na Olimpijadi - DVD Donja Gračenica - Blog.hr

26

nedjelja

srpanj

2009

Nastup muške "B" ekipe na Olimpijadi

Image Hosted by ImageShack.us


Donja Gračenica nasupila je na Olimpijadi u Ostravi u Češkoj. Evo kako je to izgledalo. 19.07. su se zaputili pravac Češke, po dolasku i nakon prespavane noći uslijedili su treninzi i upoznavanje sa opremom. U subotu s izlaskom sunca izašla je i naša ekipa na stazu i to u 7:45 došli su na stazu i odvježbali, vježba je bila 45,72 ,a štafeta 66,68.

Image Hosted by ImageShack.us


Naravno ne smijemo zaboraviti naše navijače i navijačice koji su doputovali u daleku nam Češku samo kako bi bodrili našu cijelu reprezentaciju.

Image Hosted by ImageShack.us


Naši su zauzeli 16. mjesto i srebrnu medalju. Valjalo je i dočekati našu ekipu, tako smo se mi svi okupili i zajedničkim snagama organizirali doček i malu fešticu muškoj "B" ekipi. Doček su uveličali načelnik općine Popovače Josip Mišković, donačelnik Dragan Šarčević i zapovjednik VZO-a Popovača Zvonko Kondres.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Naši veterani su si malo pojeli,popili, pofeštali i napokon se zaputili svojim kućama. Eto tako je izgledalo ova olimpijada. Nadamo se da će sljedeća biti još bolja i da će biti veći broj Gračana na njoj. Naravno čestitke svima iz Hrvatske reprezentacije na ostvarenim rezultatima.Toliko od nas....

<< Arhiva >>