kratke crte

petak, 28.09.2007.

Još jedno poniženje

TROJICA oficira JNA su prvi optuženici protiv kojih je Haaški sud, još 1995., podigao optužnicu za ratne zločine počinjene u Hrvatskoj.


Između ostalog i zbog ovoga.




EPILOG:

HAŠKI SUD objavio je presudu trojici bivših zapovjednika JNA optuženih za ubojstva 264 osobe na Ovčari 1991. godine. Usprkos masovnom pokolju za koji ih se tereti, ukupna zatvorska kazna "vukovarskom trojcu" iznosi tek 25 godina.

Veselin Šljivančanin osuđen je na pet godina zatvora, Miroslav Radić oslobođen je od svih optužbi jer nije dokazano da je bio na mjestu pokolja, a "najgore" je prošao Mile Mrkšić kojem je sud izrekao kaznu od 20 godina zatvora.

Dosada sam bio za Haški sud, uvjeren da će krivci platiti z azločine.

Sada bih poslao branitelje iz Vukovara u Haag da im objasne neke stvari.

28.09.2007. u 08:37 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 27.09.2007.

Trošni novi vijadukt

Još jedan biser u hrvatskom načinu cestogradnje. Još uvijek nedovršeni vijadukt Raščane na autocesti Zg-Du se ruši.
Vijadukt se ruši zbog loše kvalitete betona koji je upotrijebljen. Dobra stvar u tome je što je to navrijeme otkriveno. Loša stvar je nitko nezna koliko je betona takve ili slične kvalitete već utrošeno u dosadašnjoj izgradnji autoceste.

Image and video hosting by TinyPic

Kako čujem zaduženi za beton su bili lokalna firma Dajaković i čuvena Skladgradnja. Firma koja je radila malo ili nimalo do dolaska HDZ-a na vlast, a tada kreće njena ekspanzija vidimo na koji način.

Tvrtka je u vlasništvu braće Ante i Slavena Žužula, prvih rođaka smijenjenog ministra vanjskih poslova Miomira Žužula.

Nešto više o Skladgradnji možete pročitati ovdje

27.09.2007. u 16:04 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 26.09.2007.

Država u državi

Rad sa HEP-om ili u HEP-a

Imam tu sreću ili nesreću, kako želite, da sam radio nešto s HEP-om. Nakon toga sam vidio zašto je životna želja dobrog dijela ljudi koje znam rad u toj firmi. Naime tamo se ne radi ništa. Za sve potrebno nalaze podizvođače koji dobro naplaćuju svoj rad, a nikoga nije nbriga koliko oni to naplate. Zanima me što to radi tih nekoliko desetaka tisuća zaposlenih u toj firmi.

Po meni jedno veliko ništa. Ispišu par dozvola za rad podizvođačima i to je sve.
Ako ste lijeni ovaj posao je najbolji na svijetu. Nikad se nećete umoriti.

Nekoliko puta preplaćuju učinjeno ali opet nema revizije da se vidi što se naplatilo. E sad slijedi dio u kojem nakon te preplate i direktori koji dodjeljuju posao moraju dobiti svoj dio.

Pričao mi je jedan poduzetnik da je račun morao uvećati desetak puta dok je sve namirio. Nakon toga mu se posao s HEP-om zgadio i više ne radi za njih.

Do kada će ta država u državi imati takve privilegije. Biti monopolist, a naše novce troše na takav besmislen način. Kada će se uvesti red u financije?
Slažem se da se ne smije privatizirati, ali ne smiju se ni odabrani ponašati ovako kako se ponašaju.

Znači malo odgovornosti više, a privilegija manje.


26.09.2007. u 16:13 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 24.09.2007.

Posljednji Mohikanci

'Tadić i Rožić navode da ne žele djelovati u stranci u kojoj su stranačka stajališta promjenljiva od tjedna do tjedna radi tzv. višeg stranačkog interesa, a zapravo radi političke trgovine i obećanja o dolasku na vlast nakon izbora.'

I tako posljednji Mohikanci ili skoro posljednji napuštaju brod koji vodi kapetan Đapić. Prilično dugo sam se pitao kako njih dvoje uopće djeluju u toj stranci. I kako jedan ’magistar’ može biti predsjednik stranke pored njih dvojice.

Image and video hosting by TinyPic

Ali kako u stranci izgleda vlada načelo trgovine kao i u praksi na terenu tako i njih dvoje imaju predsjednika ’magistra’.

Uglavnom gubimo još dvoje pametnih u saboru u kojem ionako vlada kronična nestašica inteligencije.

A kako će se stranka oporaviti od ovog udarca ostaje da vidimo.

24.09.2007. u 15:39 • 2 KomentaraPrint#

nedjelja, 23.09.2007.

Hajduk i ono oko njega

Vijest dana za sve hajdukovce je da je Branko Grgić dao ostavku. Ima onih koji smatraju da je radio dobar posao, a ima i onih koji smatraju da je on jedno od većih zala koje je zadesilo Hajduka. Vjerojatno je istina kao i uvijek negdje između.

Ovo je moj komentar svega što se događalo u tih sedam godina.

Točno je da je onda kad je on ulazio u Hajduka, Hajduk bio u financijskom kolapsu, bez pribite kune, to je sanirano nakon 7 godina borbe i to je po mom mišljenju jedino dobro koje je napravio, uz trofeje koje je Hajduk osvojio u tom razdoblju.

A spisak onoga što je loše počinje od omladinskog pogona. Nažalost zadnji igrač koji je iz njega izašao i postao igrač je Srna. Od toga ima 4-5 godina. Što ti silni treneri rade u mlađim uzrastima. Dakle omladinski pogon koji bi trebao biti temelj kluba ne funkcionira. I ono što izađe dobro iz omladinskog pogona pobjegne prije 18 (Strinić, Čeliković, Perišić...).

Organizacijski klub nikad gore nije radio ako je suditi po slučaju Gabrić, po slučaju Tvrtka Balića, itd.

Hajduk je postao poligon za preprodaju igrača koji su u vlasništvu ubojica (Rukavina), i razno raznih drugih švercera.

Po kakvom modelu su dovedeni na posudbu Verpakovskis, Sablić i Cernat nitko ne zna.

Koliko je prominio trenera to više nitko ne uspijeva pribrojiti. Uglavnom rijetko tko je imao privilegiju godinu dana biti na klupi. Vani se dešava da treneri po deset ili dvadeset godina budu na klupi. Ovdje ih je bilo i pet u jednoj sezoni.

Rezultati u Europi. Irski ribari poluamateri ili što su već (Shelbourne) i mađarski Debrecen su ispisali vjerojatno najtužnije stranice u povijesti kluba.

Ali od svega najgore po mom nekom viđenju je što ne vidim neki put kojim se ide. Sve se radi mahinalno, od momenta do momenta, kako taj trenutak izgleda da bi moglo biti dobro. Tom improvizacijom smo dobili ovo što danas imamo.


Dakako tu ima i stvari o kojima ja neznam ništa. Pod kakvim pritiskom se radi to znaju samo oni koji su u Hajduku. Ali ako nisi spreman na taj pritisak onda se ne hvataj posla koji nije za tebe.

23.09.2007. u 20:28 • 0 KomentaraPrint#

petak, 21.09.2007.

Autocesta smrti

Pogledajte malo koju cestu mi nazivamo autocestom. I još plaćamo taj dio puta kao da se vozimo autocestom.

Da uopće ne spominjem poginule na njoj.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Treba li spominjati da se radi o autocesti Rijeka-Zagreb. Od prašine, gužve i ostalih lijepih stvari na mjesta se vozilo 20km/h.

21.09.2007. u 14:50 • 7 KomentaraPrint#

četvrtak, 20.09.2007.

Opet o novinarskim besmislicama.

Vijest dana po Slobodnoj dalmaciji je prijetnja ubojstvom Branku Grgiću, sadašnjem predsjedniku Hajduka.

Da nije smiješna, stvar bi bila tragična. Naime na nekom navijačkom forumu neki pripadnik valjda Torcide je nešto izjavija u stilu da ga triba likvidirati zbog dobrobiti Hajduka.

Ok. Ja prihvaćam da tako nešto nije u redu pisati ali valjda svatko tu i tamo reče neku takvu bedastoću. Inače na tom forumu je oko 18000 registriranih korisnika.

Također sa strane policije je normalno da ako prate te forume, moraju poduzeti određene korake, pa između ostalog i prijaviti ovo.

E sad stižem na temu na koju bih se osvrnuo.

Novinarstvo u Hrvata.

Slobodna Dalmacija poklanja cijelu stranicu nekoj takvoj idiotariji i jednostavno na takav način stvara senzacionalizam tamo gdje ga nema. Pumpaju se naslovi jer više nije važna vijest nego naslov i po mogućnosti slika. Da su uspjeli naći neku sliku golog Branka Grgića ili nešto slično onda bi imali cijelu naslovnicu poklonjenu gluposti. Ovako imamo samo pola.

Mislim da više ne postoji institut etike, moralnosti, a pogotovo odgovornosti kod ovakvih novinara i njihovih urednika. Bitan je celofan pa makar on bio užasan ali kao takav šokira.

Nije važna istina, nego sve oko nje. Bitno je meso i što više mesa po mogućnosti golog.

Zašto su sve novine pune malih glupača, koje su pune love, prazne glave, a obično i golog tijela?

Zato što je to lakše zapakirati, copy-pejstati tekst već odnekle i staviti dvi-tri slike golotinje i imaš vijest.
Dok za nešto pozitivno, ili istraživačko ti se trebaš dobro oznojiti za to napraviti.

Iz tog razloga kod nas ne postoji istraživačko novinarstvo.

Istraživačkim novinarstvom se smatra kada ti neki političar turne neki dokument, ti procijeniš da li ga objaviti ili ne, da vidiš da li ti škodi.

Novinarstvo bi trebalo biti jedno od najčasnijih zanimanja, nažalost ono u nas izgleda vrlo, vrlo žuto.

20.09.2007. u 13:56 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 19.09.2007.

Privatizacija=potplaćivanje

Potplaćivanje cijele države je na djelu ovih dana. Kako se to ono kaže? Mislim da je odgovor korupcija. Da to malo objasnim.
Umirovljenicima se vraćaju zaslužene mirovine ili barem pola duga kako su stručnjaci izračunali. Od čega se vraća dug? Od privatizacije T-COM-a.
Kako se privatizira T-COM?
Debelo ispod cijene, barem tako svi stručnjaci kažu. Slijedi zarada preko dionica za velik broj ljudi.
Dobiveni novci se daju umirovljenicima i tako su svi zadovoljni. Jedni su u plusu preko dionica, drugima se vratio dug i svi imaju.

Što je u svemu ovome čudno?
Pa po mom mišljenju to što država namjerno gubi na prodaji dionica. (da je tako htjela raditi, mogla je početi devedesetih i dionice dati radnicima, a ne izabranima)
Ali bolje i sada nego ni sada.
I zašto mi se čini da je ovo najveća akcija potplaćivanja u povijesti države?
Zato što će pola Hrvatske države dobiti nešto novca, netko više, a netko manje na poklon par mjeseci prije izbora.
Jasno da ću i ja kupiti dionice jer se poklonjenom konju ne gleda u zube. Ako će ovakve akcije biti češće prestati ćemo i raditi.

19.09.2007. u 12:17 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 18.09.2007.

Kirin ponovno u akciji

Uživajte!

18.09.2007. u 09:40 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 17.09.2007.

Aktualno bilo nekada

Prenosi neki portal da je biskup sa Thompsonom pričao o aktualnoj temi: o pokolju mladih Dubrovčana 1945 godine.

Dok takve teme budu aktualne do tada nema sreće za ovu državu.
Zanima me iz kojeg razloga za crkvu nije aktualno propadanje društva, alkoholizam, drogiranja, pomoć duhovna braniteljima koji su rastrojeni.

Ja znam da su to ljudi koji kao i svi imaju vrline i mane. Ali mi nije jasno kako ne mogu shvatiti da mlade više ne zanimaju sukobi od prije 300 godina, da se imaju drugi pogledi na život koje bi trebalo malo pokušati shvatiti, a onda im i pomoći, a ne trubiti kako je bilo prije 500 godina i vikati u moje vrijeme se to nije tako radilo.

Shvatite što se radi danas i zašto, pa će vas netko i poslušati kako nešto raditi drugačije i bolje.

17.09.2007. u 14:41 • 0 KomentaraPrint#

petak, 07.09.2007.

U nas je sve pošteno-nema se

Otprilike tu izjavu je izbacija Vlatko Marković kao dokaz da je u nogometu na ovim našim područjima sve pošteno.

Da nije tragično bilo bi smiješno.

O ovome što rade suci u ovom jadnom nogometu niti ne želim pisati. Ali o ovim menadžerima ipak bi napisa koju rečenicu. Počevši od alfe nogometa u Hrvatskoj g. Mamića, od kluba koji ima godišnji proračun otprilike 80 milijuna kuna po njegovu priznanju, (da je pitati Markovića ima li se sada ), dakle prije nekoliko dana njegov brat donosi torbu punu eura da podijeli u svlačionici, zanima me prvo gdje je tu porez otišao ili se smatra kako je to novac od poreznih obveznika od grada Zagraba pa se ne treba plaćati nikakav porez ( u zatvor u normalnoj državi se radi ovoga ide ). Dalje taj isti gospodin je vlasnik svih igrača u Dinamu, a i velikog broja igrača u ostalim klubovima u državi, donedavno i u Hajduku, kako to može biti regularno, taj isti gospodin se hvalio kako je nekad kupovao suce, kako znamo da to ne radi i danas, sudac nakon utakmice Osijek-Hajduk izjavi kako niko nema pojma što je sve prošao prije utakmice.

Dakle nakon ovoga svega u našemu nogometu je sve čisto. Ali ako ovo nije dovoljno slijedi još. U Hajduku je donedavno vladao g. Štimac, na sudu ima priličan broj slučajeva koji se bave gospodinom, a kako ja ipak nisam toliko upućen u njih ostavimo ih sudu. Dovoljno je što ih ima. Dalje podpredsjednik HNS-a je g. Zec, gospodin koji je u pritvoru trenutno, radi duga od 30-40 milijuna kuna, a inače predsjednik NK Kamen Ingrada. Nema dakle ni tu kuna.

Dalje u NK Osijek je glavni bio g. Novalić i on je optužen da je pronevjerio nekoliko desetaka milijuna kuna, a sada je u zatvoru ako se na varam, ako se varam odmah se ispričavam, a sada je glavni operativac u NK Osijek g. Glavaš trenutno optužen za ratne zločine, a mislim da šlag dolazi na kraju i NK Zadar sa svojim vanjskim suradnikom g. Sinovčićem.

Nakon ovoga nabrajanja, a ja neznam mnogo o nogometu, čovjek se zapita ima li normalnih klubova u Hrvatskoj. Odgovor je možda, a kandidati su Slaven Belupo, Varteks, Rijeka (sjetiti se slučaja Krečak ), i Međimurje, u slučaju da sam ih precijenio opet se ispričavam, kao i onima koje sam neopravdano svrstao u goru kategoriju. Sada neka mi čelni čovjek nogometa u Hrvata odgovori što je to kod nas čisto?

07.09.2007. u 14:49 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 06.09.2007.

Još jedan prilog za korupciju



"DOK SMO vozili prekrasnim hrvatskim autocestama, zbog prebrze vožnje nas je uhvatila i zaustavila policija", opis je videa koji je prije svega 10-ak sati osvanuo na YouTubeu. No, nisu se strani turisti željeli pohvaliti time što su zaustavljeni, već time što su za brzinu od preko 240 kilometara na sat platili samo 200 eura, bez papirologije.





Sad bi trebalo naći ovog policajca i po kratkom postupku ga otpustiti zbog nedostatka papirologije. (pod uvjetom da je to točno)

06.09.2007. u 15:24 • 1 KomentaraPrint#

Mali koraci puno pomažu


Utvrditi da je birokracija već dobrano rastočila hrvatsko društvo, da je kultivirala javašluk, nesposobnost, mito, korupciju... to nije nikakva novost, to nije ništa novo.

Učiniti nešto konkretnije u suzbijanju te pošasti, odlučiti kako krenuti u "borbu" sa tom "premreženom nemani", od kojeg "kata" početi sređivati "hrvatsku kuću", to je već puno teže. A sređivanje nikad nije ni lako... Otkad znam za sebe u 19:30 h su mi uvijek pričali o "borbi protiv birokracije, korupcije..." i slične bajke. Izgleda da je to ostala vječna mantra našeg političkog establishmenta čija je sadašnja vrhuška, čini mi se, odustala i od provođenja mjera bučno najavljivanog Hitroreza, a kamoli da se usuđuje učiniti nešto sustavnije, radikalnije, dugotrajnije. Evo i sad je izborno vrijeme i opet ne valja vršljati po navikama i rezati prešutne povlastice... i glasove... Hmm... Čitam danas da je negdje daleko od brdovitog Balkana, tamo negdje iza Urala(?!), u jednom sibirskom gradiću birokraciji "zabranjeno neznanje", a to se pravilo uvjetuje zadržavanjem zaposlenja ... Dobar početak, ha? ...



Alexander Kuzmin, gradonačelnik sibirskog gradića Megion smatra kako izrazi poput "ne znam" ili "ne mogu" odaju nemoć i lijenost te stoga zahtijeva od svojih zaposlenika da se više trude kako bi pronašli moguća riješenja neke situacije.

U zabranjene fraze, spadaju i uobičajeni izgovori "bio sam bolestan/na odmoru", "to je nemoguće" ili "to nije moj posao". Ove su se male mjere, promjenjive svugdje ako se ima volje, pokazale učinkovitim, a hvale ih i gradonačelnikovi ljudi ...

Malo za početak, ali čovjeka sa druge strane stola, šaltera ili telefona to ipak veseli !


Preneseno s www.dugirat.com

06.09.2007. u 12:14 • 0 KomentaraPrint#

Zaštićeni zakonom

Pravo, pravda, zakoni i slični pojmovi izgleda u našem sudstvu ne vrijede previše.
Milanović (rukovanje=silovanje), Lozina (Lora), i još neki su imena sudaca koji su se proslavili dosadašnjim radom za koji su adekvatno nagrađeni, naime još rade umjesto da ih se odvelo na Goli Otok pa neka tamo rade redikule od sebe, a ne od drugih .

Ali izgleda da su pravu konkurenciju dobili u sudcu ili sucima županijskog suda u Sisku koji odbijaju zatvoriti našeg uvaženog bivšeg veleposlanika Čučića koji ima više od mjesec dana odbija vratiti kćeri majci i nitko ne zna gdje su ta djeca. Sud smatra da nema ni potrebe da mu se pretrese kuće, vjerojatno smatra i da su počašćeni da dotičnom gospodinu sude pa će osuditi majku s recimo 10 godina zatvora što traži kćeri koje joj je drugi sud prethodno dodijelio.

Image and video hosting by TinyPic

G. Čučić na konferenciji za novinare

Inače u normalnim zemljama meni ovo izgleda kao otmica (bez obzira što je dotični otac), tako da ga se može suditi i za otmici djece. Ili bi barem moglo u normalnim zemljama u koje mi još ne spadamo.

Uglavnom nadam se da će ova lakrdija od sudstva u Hrvata još malo potrajati mada ne vidim načina da se što promijeni.

06.09.2007. u 09:11 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 05.09.2007.

Pedofilija

Vidio sam danas na portalu 24sata da su novinari Nove TV napravili jednu reportažu i da su se za nju trudili više od mjesec dana.
Naime postavili su zamku pedofilima koji vrebaju preko interneta. Nakon što su jednog snimili kako dolazi do stana gdje se nalazi maloljetna trinaestogodišnjakinja predali su dokumente, ispise mailova i video policiji.
Policija po zakonu ne može koristiti te materijale te jedan bolesnik ostaje na slobodi da i dalje vreba.
Osim pohvala novinarskoj ekipi koja je svoj posao odlično obavila pitanje glasi:

Kako se nigdje ne može čuti da je policija organizirala akciju hvatanja pedofila?

Njima bi trebalo to ići puno lakše, ali tamo nema kvalificiranih ljudi koji mogu obavljati neke poslove. Doduše malo je i ljudi koji hoće nešto raditi. U ovoj policiji je dobar dio ljudi koji ništa ne razume, a bogme i ne žele razumiti.
Da me se krivo ne shvati, za ovu akciju je dovoljno računalo s internetom i malo truda. Ali čak i taj trud ne mora biti velik. Par sati chatovanja dnevno i samo čekanje tko će se uhvatiti na baketinu (mamac).
Ne treba biti super pametan, iskusan, ili što sve već.
Dovoljno je malo volje i truda koji bi trebali biti u opisu radnog mjesta policajca.

05.09.2007. u 08:49 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 04.09.2007.

Još malo lupetanja

Nažalost jučer smo bili svjedoci još jednom lupetanju našeg dragog predsjednika koji je izgleda izgubio svaku mjeru i na komemoraciji za poginule vatrogasce pozivao na javni linč.

Govoreći o nepotrebnoj intervenciji, omalovažavao je vatrogasce i njihov svakodnevni trud, a govoreći to na komemoraciji na kojoj je i ovako bilo previše emocija praktički je pozivao na javni linč. Govoreći o nečemu o čemu očigledno ne razumije ništa, a izgleda ni oni koji su mu pripremali govor učinio je stvar i gorom, ako je to moguće.

Za ubuduće ga molim da ne lupeta tamo gdje mu nije mjesto.

Hvala unaprijed!

04.09.2007. u 11:21 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 03.09.2007.

Vatrogasna organizacija

Teško mi je ovo sad pisati, a pogotovo zbog toga što je lako biti general poslije bitke tako da sam se mislio dosta da li da ovo napišem.
Stanje u dobrovoljnim vatrogasnim društvima je za plakanje. Sve ovisi o jednom zapovjedniku DVD-a koji to vode kao što glavni vode ovu državu. Nikako!!! Čast iznimkama.

U DVD-ima (govorim o Dalmaciji) dežuraju barem 50-60 posto maloljetnici koji za svoje dežurstvo i izlaske na teren dobiju 500-600 kuna mjesečno. Za njih je to dobro, a DVD-i imaju nekoga na koga mogu računati.
Obično ti maloljetnici idu na požare nepripremljeni, bez prethodnih vježbi tako da jedva znaju što je brentača, a što crijevo koje vjerojatno ne znaju ni spojiti dok ne prođu par požara.
Još veći je problem što na požaru zapovjednici moraju koliko gasiti požar, barem toliko gledati i da li će se ti momci izgubiti, moraju paziti da ne nastradaju od vatre i sve ostalo.
Oprema je obično nikakva i sve ide na ljudsko zalaganje.
Ljeti vatrogasci u Dalmaciji imaju posla i previše za plaću koju dobiju.
To je organizacija vatrogastva ljeti.

Zimi plaćeni vatrogasci ne rade ništa. Dežuraju i čekaju. Tko je zadužen da radi putove kroz šume?
Pretpostavljam HRVATSKE ŠUME. E pa ti putovi ne postoje i nitko ih ne radi.
Može li se napraviti neka organizacija između vatrogasaca i Hrvatskih šuma pa da se ti putovi rade, da se čiste šume. Napraviti neku vrstu prevencije jer zna se da je bolje spriječiti nego liječiti.

E sada bih se osvrnio na par izjava vlastodržaca.

Veli g. Mesić koji vjerojatno u životu nije gasio požar da je kriv taj i taj. Tko je on da daje te izjave i praktički uništava neku osobu. Izjavljuje po medijima što mu padne na pamet i uopće se ne osvrće da vidi učinak svojih riječi. Valjda bi trebao znati da prvo treba promisliti pa onda govoriti (ispeci pa reci).

G. Čačić priča o nekoj ustrojenosti vatrogasaca, što se nije javio prije par mjeseci da priča o tome. Govori da oni ugase vatru onoga trenutka kad se vatra sama ugasi. Kako ga nije sram pričati tako u momentima kada dobar dio Hrvatske gori, on na ljetovanju radi neznam što, a drugi se za 2000 kuna bore da spase što se spasiti da.

A da ne pričam o g. Sanaderu koji govori o piromanima, kako ih treba u zatvor ili što sve ne. Niti su ih uhvatili, niti nam zakoni valjaju da ih kaznimo dobro, niti je nekome palo na pamet da bi te ljude trebalo i izliječiti od toga (na koji način ja neznam). Niti nam zakoni valjaju niti ih ima tko provoditi.

Inače prvi put da je netko osjetio moralnu odgovornost i dao ostavku nakon tragičnog događaja i zamislite to nije nitko iz ove vlasti napravio nakon bezbroj gluposti i bedastoća koje su napravili, nego je to napravio prvi vatrogasac u Hrvatskoj.

Dokaz da ima još moralnih ljudi, samo od močvare ih je teško vidjeti.

03.09.2007. u 14:54 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.




< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

o čemu ću pisati

ukratko: preporuke i kritike, mislim pretežno kritike

Linkovi

Blog.hr
CNN-blog
Aktualije
Skype - besplatni razgovori
Mrak-blog
Pollitika-blog
Silverci-blog
G-news tjednik-blog
Mosor2-blog
kanuny-blog

Pondi Web Hosting
Najpovoljniji hosting u Hrvatskoj.

blog counters