kratke crte

petak, 07.09.2007.

U nas je sve pošteno-nema se

Otprilike tu izjavu je izbacija Vlatko Marković kao dokaz da je u nogometu na ovim našim područjima sve pošteno.

Da nije tragično bilo bi smiješno.

O ovome što rade suci u ovom jadnom nogometu niti ne želim pisati. Ali o ovim menadžerima ipak bi napisa koju rečenicu. Počevši od alfe nogometa u Hrvatskoj g. Mamića, od kluba koji ima godišnji proračun otprilike 80 milijuna kuna po njegovu priznanju, (da je pitati Markovića ima li se sada ), dakle prije nekoliko dana njegov brat donosi torbu punu eura da podijeli u svlačionici, zanima me prvo gdje je tu porez otišao ili se smatra kako je to novac od poreznih obveznika od grada Zagraba pa se ne treba plaćati nikakav porez ( u zatvor u normalnoj državi se radi ovoga ide ). Dalje taj isti gospodin je vlasnik svih igrača u Dinamu, a i velikog broja igrača u ostalim klubovima u državi, donedavno i u Hajduku, kako to može biti regularno, taj isti gospodin se hvalio kako je nekad kupovao suce, kako znamo da to ne radi i danas, sudac nakon utakmice Osijek-Hajduk izjavi kako niko nema pojma što je sve prošao prije utakmice.

Dakle nakon ovoga svega u našemu nogometu je sve čisto. Ali ako ovo nije dovoljno slijedi još. U Hajduku je donedavno vladao g. Štimac, na sudu ima priličan broj slučajeva koji se bave gospodinom, a kako ja ipak nisam toliko upućen u njih ostavimo ih sudu. Dovoljno je što ih ima. Dalje podpredsjednik HNS-a je g. Zec, gospodin koji je u pritvoru trenutno, radi duga od 30-40 milijuna kuna, a inače predsjednik NK Kamen Ingrada. Nema dakle ni tu kuna.

Dalje u NK Osijek je glavni bio g. Novalić i on je optužen da je pronevjerio nekoliko desetaka milijuna kuna, a sada je u zatvoru ako se na varam, ako se varam odmah se ispričavam, a sada je glavni operativac u NK Osijek g. Glavaš trenutno optužen za ratne zločine, a mislim da šlag dolazi na kraju i NK Zadar sa svojim vanjskim suradnikom g. Sinovčićem.

Nakon ovoga nabrajanja, a ja neznam mnogo o nogometu, čovjek se zapita ima li normalnih klubova u Hrvatskoj. Odgovor je možda, a kandidati su Slaven Belupo, Varteks, Rijeka (sjetiti se slučaja Krečak ), i Međimurje, u slučaju da sam ih precijenio opet se ispričavam, kao i onima koje sam neopravdano svrstao u goru kategoriju. Sada neka mi čelni čovjek nogometa u Hrvata odgovori što je to kod nas čisto?

07.09.2007. u 14:49 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.




< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

o čemu ću pisati

ukratko: preporuke i kritike, mislim pretežno kritike

Linkovi

Blog.hr
CNN-blog
Aktualije
Skype - besplatni razgovori
Mrak-blog
Pollitika-blog
Silverci-blog
G-news tjednik-blog
Mosor2-blog
kanuny-blog

Pondi Web Hosting
Najpovoljniji hosting u Hrvatskoj.

blog counters