16

petak

ožujak

2007

Pitanje

Dakle, pitanje je vrlo jednostavno.
Jeste li u braku/u vezi sa osobom koja vam potpuno odgovara, kakvu ste nekad zamišljali kao životnog suputnika, koju uistinu volite i sl.?
Ili je to osoba na koju ste "slučajno naišli" a vaša prava ljubav je negdje drugdje?
Jeste li nakon neuzvraćene ljubavi našli nekoga koga možda i ne volite ali barem ga imate uz sebe?

Osoba iz snova bi bio netko ko bi znamo svaku nasu misao, tko uvijek bi rekao pravu stvar, nikad konflikta ne bi bilo..
Ja sam s osobom kojom imam dovoljno zajednickog da se izvrsno slazemo, dovoljno razlicitog da si ne dosadimo, ucimo jedno od drugog, razvijamo svoje komunikacijske sposobnosti, tu i tamo se kvalitetno posvadjamo, uzivamo jedno u drugom fizicki i emocionalno..

Ja imam teoriju, po kojoj, mislim, Bog stvori za svaku zenu perfektnog muskarca-njenu savrsenu polovinu a za svakog muskarca jednu zenu koja je savrsena za njega. U toku zivota svi mi prodjemo kroz veze sa onima koji nisu "pravi". Neki od nas se vjencaju sa "ne pravom" osobom pa kasnije upoznaju osobu sudjenu ili cak nikad. Samo oni rijetki i najsretniji zavrse sa tom perfektnom osobom koju u potpunosti vole, za koju bi sve ucinili i vjencaju se s tom osobom. Znam da ima puno parova koji su, eto, igrom slucaja vjencani ali ne i upotpunjeni i mozda nikad nece saznati sta je to prava ljubav. Zato ja cijenim ono sto imam jer znam da sam jedna od rijetkih i sretnih. Takodjer mislim da ljudima koji sretnu i budu sa osobom svog zivota se prava ljubav moze desiti u 18-oj, dvadesetoj, 35-oj ili cak pedesetoj godini zivota.....

MA LJUBE VOLIM TE.......kisskisskisskisszujozujo

<< Arhiva >>

0