The Mayhem Project

srijeda, 27.09.2006.

Život poslije dna...

Ovaj blog je doživio svoje dno, svjestan sam toga ja, svjesni ste toga i vi... Moja master art-kreacija je doživjela totalni fijasko, svega 9 komentara... A šta i očekujem kad ste vi svi Balkanci, ne razumijete vi visoku umjetnost, ne razumijete francuske škole koje sam ja pohađao... Ljudi me na ulici zaustavljaju i pljuju mi u lice, zgroženi onim čime je ovaj nekada respektabilni blog postao... Izgubio sam gotovo sve prijatelje, djevojke me više niti ne gledaju, danas sam ulovio mamu kako mi pakira kofere, kaže "Ma samo sam tu nešto čistila kad su sve tvoje stvari ispale iz ormara ravno u kofer!"...Podsmjeh i izrugivanje su ono u šta se moja svakodnevnica pretvorila... Svi velikani su u jednom trenutku pali, doživjeli dno: Britney Spears, George Michael, Toni Cetinski... Al oni su se vratili...

E pa, ja nisam spreman da još izvadim bijelu zastavicu prijevare, borit ću se do zadnjeg atoma snage!!! Kako pitate se? Pa na isti način kako se bore i svi posrnuli velikani!!!

Svi oni, jednom kad padnu, izdaju nešto što se u glazbenoj industriji naziva imenima poput: Best of..../ B-sides and rare nešto/ Izgubljene snimke/ Unplugged verzije starih hitova/ Pjesme koje sam skladao dok sam sa 3 godine bio na kahlici/ Dueti/ Ja i Zagrebački mališani/ Ja, Zagrebački mališani i Benkovački dječaci i slično... E pa, na puteve stare slave i ja ću se vratiti na isti način, u ovoj neponovljivoj once-in-a-lifetime ponudi... Više o tome samo redak niže!!

Dosta Vam je učmalih i dosadnih blogaova? Dosta Vam je cjelovečernjih surfanja po Internetu u potrazi za nečim zanimljivim? Dosta Vam je toga da kad kupite sok ili vodu s onom dudicom morate micati i onu zaštitu kao da ste retardirani? Ne mjenjajte site, jer ste na pravom mjestu!!!

Večeras i samo večeras nudimo Vam "Super Crapper blog starter kit"!!! Ovaj paket sadrži sate i sate zabave!!! Ne budite više jedan od onih koji na kavi samo šute kad netko spomene neku foru s Crapperovog bloga, uključite se u razgovor i pokažite svojim prijatljima da ste i Vi isto tako hip i cool kao oni!!!

Ovaj paket je pogodan za različite prilike!!! Rođendanska zabava Vam je zabavna poput gastroskopije? Nema problema, samo uključite kompjuter, pokrenite "SCBSK" i budite sigurni da će Vaša rođendanska zabava biti hit i tema broj 1 u cijelom gradu/selu!!! Djevojka misli da ste dosadni feget sa malim kurcem? Ma nema razloga za brigu!!! Samo pokrenite "SCBSK" i već lagano počnite otvarat kondom, jer vjerujte, posrećit će Vam se!!! Roditelji misle da ste nadrogirani probisvijet bez budućnosti? Udri brigu na veselje, nakon pogledanog "SCBSK-a", opet ćete moći jesti hranu za obiteljskim stolom!!!

Evo nekoliko komentara naših zadovoljnih mušterija:

Dragica (38), kućanica: "Prije sam po cijele dane provodila gledajući meksičke sapunice, ali nakon "SCBSK-a", moj život se promijenio!! Vratila mi se volja u život i opet sve izgleda tako lijepo... Više mi ni ne smeta kad me moj Milan tuče, jer znam da ćemo se kasnije veselo nasmijati!!"

Ana (87), umirovljenica: "Nakon "SCBSK-a" moj svijet se preokrenuo!! Nema više bolova u leđima ni u vratu, opet mogu igrati košarku a i u krevetu se osjećam kao da mi je opet 73... hihihihi...."

Ante (27), radnik: "Dobar je, dobar!!!"

Al to nije sve!!! Uz ovu genijalnu ponudu, dobivate potpuno besplatno ne jednu, ne dvije, nego čak TRI smiješne sličice, koje će Vas zasigurno nasmijati do suza i pružiti dodatne sate zabave Vama i Vašoj obitelji!!!

Ovakav jedan paket u dućanima košta i do 1500 kuna, al mi vam ga nudimo za samo 199 kuna!!! ovo je ponuda koju nesmijete propustiti!!! Zato, skinite ovaj paket sada i pripremite se za ono što ste čekali cijeloga života!!!

http://rapidshare.de/files/34578034/SCBSK.rar.html


Napomena: Žalbe ne primamo!!!!

srijeda, 06.09.2006.

I make.... ART!!!

Evo, da me ne bi zaboravili dok spremam jedno veliko iznenadjenje, u 4 sata navečer sam ja od dosade napravio jedno od, mogu to bez imalo lažne skromnosti reći, najvećih umjetničkih djela novije hrvatske povijesti... Pa izvolite, pasite oči na istinskoj umjetnosti!!!






Mislim da mi treba pomoć, al baš stručna pomoć... Možda da nekako kontaktiram dr. Phila iz Opre, on se čini kao da zna svašta...

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>