Brijanje, viđanje, jesam ti/ nisam ti cura...

13 svibanj 2015

Potaknuta temom s današnjim tipom muškaraca moram podjeliti svoja razmišljanja s vama.
Drage moje ljepše polovice bez obzira na godine, bar ste jednom naišle na takav tip muškarca koji će sa vama zabrijati, viđati se neko određeno vrijeme, biti će mu super s vama al mu nećete biti cura. Iz razloga što ne zna što želi, nije siguran u sve pa vas ne želi zavlačiti i tako hladno prebacuje lopticu na vaš teren. Za njega je sve igra koju igra po ne znam koji put s drugim akterom.
No, da se vratimo pola stoljeća unazad kada smo bile u " povoljnijem" položaju znalo se kako ide redom.
Upoznate se u stvarnosti ne preko fejsa (pa pojma nemate tko je on zapravo i zašto svaki tjedan imam šest novih prijateljica na fejsu), izađete u kino ili na cugu,te ako odgovare jedno drugom ( to već znate nakon par susreta) vi ste u vezi i to se smatra normalnim tijekom.
Slijedeća etapa bi bila upoznavanje prijatelja, roditelja, zaruke itd...
Danas je situacija posve drugačija te za ovakav preokret osobno odgovornim smatram nas žene. Po principu pjesme" pristao sam biti ću sve što hoće" često zbog zaljubljenosti i tih velova preko naših lica ne vidimo pravu sliku stvari i dajemo im priliku da budu " neshvaćeni".
Pristajemo na toliko malo da " pljujemo" same po sebi jer se zadovoljavamo samo sa tkzv.viđanjem i sexom.
Kakav povremeni dogovor za sex? To može biti u praksi jednom eventualno triput i tu je priči kraj. Sve poslije toga druženje, izlasci, viđanje sa društvom je nešto drugo bez obzira na definiranje. Ili godinu dana smo skupa, počeli smo živjeti al nije spreman na brak!!! WTF????
Već živiš u njemu, aloo. Sve bi se to skupa zvalo čisto zavaravanje ili glumljenje nečega.
Ako na takvoga naletite za objašnjenje će vam vjerojatno dati jedna me je " satrla" pa ne vjerujem više nikome.
Ma daj.... molim te nemoj. Šta je sa nama? Nismo li i mi imale nekoga tko nas je "satro" ?
Zašile smo rane i krenule dalje prema nekome novom danu i dale šansu sebi i nekome drugome za zdrav i normalan odnos. Život je pred nama koji je pun sreće i tuge i naravno novih spoznaja s kojim odrastamo.
Moram napomenuti da smo svi mi od krvi i mesa a ne roboti koji ispunjavaju naredbe. Ako nekoga ne želiš u svome životu nemoj odugovlačiti jer trenutno nemaš nekog drugog, nemoj pobuđivati u njoj osjećaje koje ne možeš ili nećeš uzvratiti jer time daješ do znanja da si kukavica a ne muškarac.
Stoga, lijepe moje ako se pojavi takav hajvan znate što ćete s njime.Ako i ne znate, pročitajte ovo iz početka.
Bye-bye....