Mijenjali smo grede za brajdu na Lazu.
Mačka se sakrila.
Jedni ruše drugi peku još jednu rundu ajvara.
Fin,ljutkast i kremast.
Spremala se buča i turkinja za škrinju.
Subotnji ručak.
Pire, prisiljeno zelje i sojini medaljoni.( marinirani sa blue dragon ljutim umakom od rajčice s rižinim octom i čilijem,senfom, češnjakom, peršinom, bosiljkom, paprom, soli i maslinovim uljem)
Bučnica sa svježim tofuom i sojinim vrhnjem za kuhanje.
Uz stol na tri noge
bez ijednog čavla
sjele su u pet do ponoć
da prizivaju duhove...
Čeka se oluja.
Prizivaju se dobre vile, vještice i duhovi...
Nedjelja.
Jesenje sunčano jutro.
Prije doručka.
Omegol Vegan i domaći pekmez od šljiva i ruma.(smokve sam stavila na pekmez)
I dalje se samo jelo...
Krumpiruša sa grmačicama, peršinom i sa puno dinstanog luka.
Veganski kolač sa pudingom, kockicama ananasa, višnjama i lisnatim tijestom.
I za kraj najljepši miris jeseni.
Alisa-Kesten
|