Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carapa

Marketing

Vikend

Mijenjali smo grede za brajdu na Lazu.









Mačka se sakrila.



Jedni ruše drugi peku još jednu rundu ajvara.





Fin,ljutkast i kremast.




Spremala se buča i turkinja za škrinju.







Subotnji ručak.

Pire, prisiljeno zelje i sojini medaljoni.( marinirani sa blue dragon ljutim umakom od rajčice s rižinim octom i čilijem,senfom, češnjakom, peršinom, bosiljkom, paprom, soli i maslinovim uljem)
Bučnica sa svježim tofuom i sojinim vrhnjem za kuhanje.







Uz stol na tri noge
bez ijednog čavla
sjele su u pet do ponoć
da prizivaju duhove...

Čeka se oluja.
Prizivaju se dobre vile, vještice i duhovi...






Nedjelja.

Jesenje sunčano jutro.



Prije doručka.



Omegol Vegan i domaći pekmez od šljiva i ruma.(smokve sam stavila na pekmez)




I dalje se samo jelo...

Krumpiruša sa grmačicama, peršinom i sa puno dinstanog luka.




Veganski kolač sa pudingom, kockicama ananasa, višnjama i lisnatim tijestom.








I za kraj najljepši miris jeseni.




Alisa-Kesten


kisswave

Post je objavljen 05.10.2020. u 10:10 sati.