Odlazi lito vilovito

22.09.2006.

Ove subote, 23 rujna, točno u šest uri i cila tri minuta oprostit ćemo se od ovoga lita vilovitog i poželit dobrodošlicu jeseni, godišnjem dobu od milijun boja, oliti koluri. Lito je naravno bilo lipo, ali svemu dođe kraj i sad ćemo ga poslat u ropotarnicu povijesti. Ajme, ovu "ropotarnicu povijesti" sam oduvik želija stavit u neki post!

Kako govore naši prognostičari, vrime će bit pretežno sunčano. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla, ponajprije po kotlinama Gorskoga kotara i Like. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena, ponegdje i jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od 6 do 11, na Jadranu od 15 do 20, a najviša dnevna uglavnom između 18 i 23, na Jadranu 24 i 27 C.st. Prema tome, šta se čeka? Ajmo ljudi u akciju!

Neki će na izlete, drugi će u berbu grožđa, a neki će bome i na vjenčanja. Otvaram rubriku želje i pozdravi. Dakle ovako. Ovu subotu će u bračnu luku, ako neko ne okasni ili se predomisli, uplovit Ksenija i Neven. Od srca im želim puno jubavi, sloge i nadasve pameti… Izvještaj sa ovog vjenčanja moći ćete pročitati na blogu jednoga pravoga čovika koji ima fenomenalno ime i prezime, ali sad ga baš za dišpet neću spominjat.

A di ću ja? Eee o tome čitajte u idućem broju vašeg omiljenog bloga za ekologiju i hedonizam. Živili vi meni lipi moji, provedite ugodan vikend. Evo vam za kraj ne jedna, nego tri bačve. Ma da nisu šesne?



<< Arhiva >>