...I've seen a million faces an I've rocked them all...

31.05.2006., srijeda

KAKAV PREOKRET................

DANAS SE IGRAJU NEKE PRIJATELJSKE UTAKMICE(PRIPREME ZA SP):IRAN-BIH 5:2(BOSNA POVELA SA 2-O I IRANCI SU FANTASTIČNIM PREOKRETOM OD ČAK 5 GOLOVA U SVOJU KORIST)
-VEČERAS SE IGRAJU JOŠ NEKE UTAKMICE:FRANCUSKA-DANSKA
ŠVICARSKA-ITALIJA
SLOVENIJA-T.&TOBAGO
-SINOĆ SU TAKOĐER ODIGRANE NEKE PRIPREMNE UTAKMICE:
ARGENTINA-ANGOLA 2-0
NJEMAČKA-JAPAN 2-2(JAPANCI PROPUSTILI VODSTVO OD 2-0)

-DANAS JE ANČIĆ TUKA CAPDEVILLEA 3-0 U SETOVIMA(ALI DOGODIO SE JEDAN INCIDENT,CAPDEVILLU JE BILA SUMLJIVA JEDNA LOPTA I NEŠTO JE KUKAO SUDCU A MARIO MU JE DOŠAO I DAO RUKU A OVI KRETEN VRATIO NJEMU ŠAKON.....BOŽE SAČUVAJ KOJI KRETEN.)

-LJUBO SUTRA IGRA KONTRA HERNANDEZA,A KARLO KONTRA HRBATIYA

BBBBBYYYYYYEEE DO SUTRA.............. ČUJEMO SE..........................................POZZDRAV...mahwavemahwavemah

- 20:02 - Komentari (1) - Isprintaj - #

SPORT SPORT I SAMO SPORT............

Brazilska reprezentacija odigrala je trening utakmicu sa selekcijom Luzerna, a konačnih 8:0 dovoljno govori o odnosu snaga. Kaka je pokazao zavidnu formu, a sreća za Hrvatsku je što Juninho Permanbucano nije u Parreirinim planovima za prvih 11, opet je zabio fantastičan gol iz "slobodnjaka"...
Image Hosted by ImageShack.us
((EVO VAM MALA SLIKICA SP 2002 J&K-MISLIM DA ĆE TA SLIKA BITI I NA SP-u U GER ALI NE PROTIV ŠVABA U FINALU NEGO NARAVNO PROTIV NAS))hrvatskahrvatskathumbupthumbupparty
Brazilci su za pripremni period izabrali "lakši put", bez pravih jakih provjera, pa im je jedina međunarodna utakmica u programu ona protiv slabog Novog Zelanda ove nedjelje u Ženevi. Sinoć su se Brazilci lako obračunali sa selekcijom Luzerna koja je bila sastavljena od igrača istoimenog nogometnog kluba koji je ove sezone osigurao ulazak u prvu ligu, te nekolicine bivših igrača tog kluba koji su sada u inozemstvu.
Kaka je načeo domaće bijegom po desnoj strani i odličnim udarcem iskosa, a potom je namjestio i iduća dva pogotka Brazila. Milanov veznjak pokazao je da je već u fantastičnoj formi, spreman je biti najbolji brazilski igrač na SP-u bez obzira na Ronaldinha. Po dva pogotka domaćima ukrcali su Adriano i Ronaldo, dok su uz Kaku po jedan gol dodali Lucio, Juninho i Robinho. Vrijedi izdvojiti fenomenalan gol Juninha iz slobodnog udarca s 25 metara u suprotne, lijeve rašlje nemoćnog domaćeg vratara. Sreća je da Parreira ne vidi Juninha članom udarne postave, Lyonov srednjak gotovo je nepogrešiv iz slobodnih udaraca...
Izbornik Parreira bio je zadovoljan odrađenim poslom: "Ovo je bila trening utakmica u kojoj smo postigli što smo htjeli. Prvi puta u osam mjeseci momčad je igrala pred publikom, pred kamerama, noseći žuti dres. Bilo je to vrijeme da se dečki opet upoznaju jedni s drugima. Ovo je osmi dan naših priprema i još je vrlo rano."
-JOŠ 8 DANA puknucuDO SVJETSKOG JEDVA ČEKAM.................hrvatskawavethumbupcool

-EEEEEEE......SKORO SAN ZABORAVIO...EVO ZA MOG PRIJATELJA ZVIJER IZ ZAPREŠIĆA(ZVIJER-INTER MILAN)-NAŠ DA BI JOSE MOURINHO DOGODINE TRIBA VODIT INTER,JEDINA SLUČAJNOST JE DA INTER OSVOJI LIGU PRVAKA I ONDA BI MANCHINI JOŠ OSTAO......TO BI BILO DOBRO ZA INTER........ŠTO SE MENE TIČE MOURINHO JE VELIKI STRUČNJAK... OVU SAN VIJEST PROČITA JUČER NA RTL-u NA TXT-u broj str. 200-SPORTSKE VIJEST...........POZZ.........CHITAMO SE.....
- 14:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

30.05.2006., utorak

Chelsea ponovno kupuje.........

Iako je trener Chelseaja coolJose Mourinhocool po završetku sezone najavljivao kako ovog ljeta će njegov klub dovesti iznimno mali broj novih igrača, čini se da se toga neće držati. Danas je zgotovljen još jedan transfer, doveden je Salomon Kalou...
Image Hosted by ImageShack.us
Nakon što je nedavno ugovor za Chelsea potpisao Michael Ballack, sve bliže potpisu za engleskog prvaka je i ukrajinska zvijezda Andrij Ševčenko. No, između ta dva transfera "uguran" je napadač Salomon Kalou. 20-godišnji državljanin Obale Bjelokosti, koji je karijeru dosad razvijao u nizozemskom prvoligašu Feyenoordu, potpisao je ugovor na tri godine.
Kako je Kalou i sam priznao, nikad nije očekivao da će napraviti transfer u tako velik klub te je time još uvijek iznenađen. "Chelsea je na putu da postane najveći na svijetu i ja želim biti dio toga. Razgovarao sam s Mourinhom na francuskom i uvjerio me da im se pridružim.", otkrio je Kalou, čiji je stariji brat kapetan reprezentacije Obale Bjelokosti.
Mourinho se nada da će Kalou nastaviti svoju "ubitačnu" seriju koja traje protekle dvije sezone, kada je u ukupno 60 utakmica postigao čak 35 pogodaka. Iznos odštete koji je pripao Feyenoordu, naravno, nije otkriven, iako ovaj transfer najvjerojatnije ne spada među one najskuplje u Chelseaju, pošto je Kalou ima još samo jednu godinu ugovora s nizozemskim klubom.
Ili je Mourinho naumio sve svoje transfere obaviti prije početka Svjetskog prvenstva u Njemačkoj, ili nas ponovno očekuje gomila transfera u engleskom prvaku…

-MISLIM DA JE CHELSEA VELIKI FAVORIT ZA OSVAJANJE LIKE PRVAKA IDUĆE GODINE((SADA KADA HENRY OSTAJE U ARSENALU-MISLIM NA BARCELONU))JER SU SE BOGAMI DOBRO NAKUPOVALI(BALLACK,SHEVCENKO,S. KALOU) A KUPIT ĆE ONI KOGA I POSLI SP-a,A TU SU U KONKURENCIJI ARSENAL(DOVELI SU ROSICKOGA)ALI NEMOJTE ZABORAVIT MOJ REAL KOJI ĆE SIGURNO OSTAVIT OGROMNU LOVU POSLI SP-a PA TAKO DA ĆE DOGODINE BITI VELIKA BORBA IAKO KAŽEM DA CHELSEA IPAK MALO ODSKAČE OD DRUGIH............VAMOS MUCHACHOS(VIČE CASSILAS U FINALU LIGE PRVAKA 2007 GOD.-MY WISH).................POZZ.............mahwavemahwave
- 21:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TENIS- ROLAND GARROS

Image Hosted by ImageShack.us
Treći dan Roland Garrosa donio nam je tri pobjede hrvatskih predstavnika. Ivan Ljubičić ubilježio je 6:2, 6:0 i 6:3 protiv Carlosa Berlocqa, a Ivo Karlović slavio je u tri tie-breaka protiv Oliviera Patiencea. Ivana Lisjak je na startu ženskog turnira sa 6:2 i 6:3 pobijedila 21-godišnju rusku kvalifikanticu Galinu Voskoboevu...Drugi ovogodišnji hrvatsko-ruski ženski susret na Roland Garrosu donio je i drugu hrvatsku pobjedu. Nakon što je Karolina Šprem jučer prošetala 18. nositeljicu Jelenu Lihovcevu, Ivana Lisjak danas je bila prejaka za kvalifikanticu Voskoboevu, 130. na svijetu, koja je pala bez velikog otpora.
Ivana je u prvom setu projurila s ukupno tri breaka, za 2:0, 4:0 i 6:2, dok je Voskoboeva svojim jedinim današnjim breakom uspjela tek privremeno smanjiti na 4:1. U drugom setu presudio je izgubljeni servis Ruskinje u drugom gemu, nakon kojeg više nije imala ozbiljniju šansu za povratak. U toj dionici Lisjak je prošla bez suočavanja s break-loptom.
Voskoboevu su na putu do poraza najviše smetale neforsirane pogreške, kojih je prikupila ukupno 30, dok je Lisjak završila sa 16 neforsiranih manje. U winnerima je Ruskinja imala minimalnu prednost, 13 prema 12 Ivaninih.
Lisjak će u drugom kolu dočekati Kineskinju Jie Zheng (39.), koja je danas sa 6:3 i 7:6(5) skinula 23. nositeljicu, Francuskinju Tatianu Golovin.
Ivo Karlović je u tri tie-breaka ispratio domaćeg wild-carda Oliviera Patiencea, 132. na Entry listi. Bio je to jedan od onih dana kad Karla odlično služi servis, s 26 aseva i vrlo visokih 72 % ubačenog prvog, a kad je servis na mjestu kao što je danas bio, suparniku je uvijek stostruko teže.
Ivo je prošao uz ozbiljnije probleme jedino u trećem setu, u kojem je spasio četiri Patienceove set-lopte. Prva se dogodila na servisu u 12. gemu, preostale tri u tie-breaku, a jedna je bila i na servisu domaćeg igrača, pri vodstvu od 8:7. Karlo je sve izdržao, pa dovršio posao na svoju treću meč-loptu, na servisu kod 11:10.
Idući Karlovićev suparnik bit će 22. nositelj Dominik Hrbaty, koji je na startu s teških 6:4, 6:2, 3:6, 2:6 i 6:3 svladao argentinskog kvalifikanta Sergija Roitmana. Slovak ove godine nije briljantan na zemlji. Ni na jednom ovosezonskom zemljanom turniru nije upisao više od jedne pobjede i Ivo ga se uz serversko izdanje slično današnjem sigurno ne treba plašiti.
Ivan Ljubičić zaokružio je uspješni hrvatski dan bez puno muke protiv Argentinca Carlosa Berlocqa (82.), kojeg pamtimo po nedavnom polufinalu Zagreb Opena. Ljubo je ipak nekoliko razina iznad Argentinca i to se jasno vidjelo na terenu.
Prvi hrvatski reket i četvrti nositelj slavio je s ukupno sedam oduzetih Berlocqovih servisa, a o dominaciji dovoljno govori da je izborio čak 18 break-lopti. Argentinac je, pak, imao samo jednu iz drugog seta, koju nije iskoristio.
Novi Ivanov izazov bit će drugo kolo protiv španjolskog kvalifikanta Oscara Hernandeza (131.), danas s neočekivano glatkih 6:4, 6:2 i 6:3 boljeg od Gillesa Simona.
Tenisači, prvo kolo: Montanes (Španjolska) - Ginepri (SAD, 17) 6:3, 6:7(2), 6:1, 6:4, Kindlmann (Njemačka, Q) - Sabau (Rumunjska) 6:3, 6:2, 6:2, Vanek (Češka) - Mahut (Francuska) 6:3, 7:6(3), 6:7(5), 7:6(3), O. Rochus (Belgija, 27) - Faurel (Francuska, WC) 6:1, 6:4, 6:2, Baghdatis (Cipar, 19) - Portas (Španjolska) 6:4, 6:4, 6:7(5), 6:1, Benneteau (Francuska) - Tipsarević (SiCG) 6:2, 6:4, 6:7(5), 6:3, Sanguinetti (Italija) - Bracciali (Italija) 3:6, 7:6(10), 6:3, 6:3, Verdasco (Španjolska, 28) - Chela (Argentina) 6:1, 6:3, 6:7(6), 6:4, Monaco (Argentina) - Van Gemerden (Nizozemska, LL) 6:3, 6:2, 6:4, Hernandez (Španjolska, Q) - Simon (Francuska) 6:4, 6:2, 6:3, Ljubičić (Hrvatska, 4) - Berlocq (Argentina) 6:2, 6:0, 6:3, Norman (Belgija, Q) - Massa (Argentina, Q) 6:1, 6:3, 6:3, Monfils (Francuska, 25) - Murray (Velika Britanija) 6:4, 6:7(2), 1:6, 6:2, 6:1, Haas (Njemačka, 23) - Schüttler (Njemačka) 6:4, 6:3, 6:3, Waske (Njemačka) - Vicente (Španjolska) 6:4, 4:6, 7:6(6), 7:6(4), Đoković (SiCG) - Horna (Peru) 6:3, 5:0, predaja Horne, Montcourt (Francuska, WC) - Daniel (Brazil) 6:2, 6:4, 1:6, 6:2, Karlović (Hrvatska) - Patience (Francuska, WC) 7:6(6), 7:6(1), 7:6(10), Hrbaty (Slovačka, 22) - Roitman (Argentina, Q) 6:4, 6:2, 3:6, 2:6, 6:3, Mathieu (Francuska, 29) - Phau (Njemačka) 6:4, 6:2, 6:1.
Tenisačice, prvo kolo: Henin-Hardenne (Belgija, 5) - Ani (Estonija) 6:3, 6:0, Ivanović (SiCG, 19) - Stosur (Australija) 6:0, 6:3, Loit (Francuska) - Fernandez (Argentina, Q) 1:6, 6:2, 6:3, Czink (Mađarska) - Klösel (Njemačka, Q) 6:4, 4:6, 6:2, Miskina (Rusija, 10) - Mirza (Indija) 6:4, 6:1, Grönefeld (Njemačka, 13) - Pin (Francuska) 6:1, 6:1, Jackson (SAD) - Yan (Kina) 6:2, 6:3, Kiriljenko (Rusija, 20) - Bremond (Francuska, WC) 1:6, 6:2, 8:6, Fedak (Ukrajina) - Brandi (Portoriko) 6:2, 6:3, Perry (SAD) - Asagoe (Japan) 6:3, 6:1, Morigami (Japan) - Petrova (Rusija, 3) 6:2, 6:2, Pironkova (Bugarska) - Sanchez Lorenzo (Španjolska) 6:3, 6:2, Peer (Izrael, 31) - Savčuk (Ukrajina) 6:1, 6:1, Zheng (Kina) - Golovin (Francuska, 23) 6:3, 7:6(5), Lisjak (Hrvatska) - Voskoboeva (Rusija, Q) 6:2, 6:3, Ondraškova (Češka) - Schruff (Njemačka) 6:4, 6:2, Hingis (Švicarska, 12) - Raymond (SAD) 6:2, 6:2, Hantuchova (Slovačka, 15) - Dominguez Lino (Španjolska) 6:1, 6:4, Gagliardi (Švicarska) - Camerin (Italija) 6:4, 6:2, Medina Garrigues (Španjolska, 26) - Azarenka (Bjelorusija, Q) 0:6, 6:3, 9:7, Kanepi (Estonija) - Peschke (Češka) 6:2, 6:3.
- 17:44 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ZGODE & NEZGODE

-MARKO(KO BIO DA BIO) U POTPUNOSTI SE SLAŽEM SA TOBOM I TO ĆU UPRAVO UČINIT(UGASIT BLOG ILI IZBRISAT TAJ POST) AKO SE POJAVI NEKI KOMENT KOJI BIO MOGAO NEKOGA UVRIDIT ILI NEŠTO DRUGO......thumbupthumbupwave


ŠKOLA
ALI EVO NEZNAN ŠTA DA VAN PIŠEN DANAS JE U ŠKOLI BILO COOL GLJIVU SMO STAVILI DANAS NA PANO U HODNIKU I POVIŠE TOGA NAPISALI WANTED DEAD OR ALIVE...........................
TRUTU JE GLJIVA DANAS ISPIZDILAheadbangmad,A I CILI JE DAN BIO LJUT(NEZNAN NA KOGA),A VLAJ JE SIDIO SA MNOM SKORO CILI DAN......JER JE TRUTE ŽELIO MIR........................................CILI JE DAN BIO ČUDANludblabla..........poZZ MOM DRAGOM PRIJATELJU TRUTI & VLAJU................................................wavemahmah


SPORT-NOGOMEThrvatskahrvatska
Ozljeda zbog koje je kapetan hrvatske reprezentacije Niko Kovač nakon samo dvadesetak minuta napustio osječki ogled s Iranom, ipak ga neće omesti u nastupu na Svjetskom prvenstvu. Ipak, ozljeda će zahtjevati malo mirovanja...
Image Hosted by ImageShack.us
Mišić ipak nije teže ozlijeđen, dogodilo se tek lakše istegnuće zbog kojeg je Kovač osjetio bol i nije htio nastavkom utakmice riskirati težu ozljedu.
Niko će propustiti narednu pripremnu utakmicu protiv Poljske, koja se igra u subotu u Wolfsburgu, s početkom u 17 sati.
Izbornik Zlatko Kranjčar nada se da bi se u Wolfsburgu po prvi put u sastavu mogao pojaviti i Josip Šimunić, stožerni igrač obrane naše momčadi.
Šimunić još uvijek vuče posljedice loše zaliječenog koljena, propustio je i Austriju i Iran, no posljednjih dana osjeća se bolje i moga bi biti u konkurenciji za utakmice protiv Poljske i Španjolske (7. lipnja u Genevi).

Image Hosted by ImageShack.us
TENIS
LJUBIČIĆ-BERLOCQ-IGRAJU UPRAVO SADA,MARIO ANČIĆ JE JUČER "TUKA" HEALEYA,KARLOVIĆ DANAS IGRA KONTRA PATIENCEA

-REZULTATE I NOVE ZANIMLJIVOSTI NAPISAT ĆU VAN VEČERAS,A SAD IDEN UČIT LATINSKI IMAN SUTRA KONTROLNU,BYEEEEEmahmahwavethumbupcoolnut
- 14:32 - Komentari (4) - Isprintaj - #

29.05.2006., ponedjeljak

hrvatskapartycoolwavesmokincool-olimpijski stadion u berlinu po meni jedan od najljepših stadiona na svijetu(naravno najljepši je-Santiago Bernabeu)
Na Olimpijskom stadionu 7. lipnja biti će svečano otvorenje Svjetskog prvenstva u nogometu. Iako će se prva utakmica na istoimenom stadionu odigrati tek 13.lipnja, FIFA je odlučila ovo Svjetsko prvenstvo otvoriti velikom ceremonijom.
Olimpijski stadion
Kapacitet: 74.220
Cijena renoviranja: 242 milijuna eura
Popis utakmica:
13.6. Hrvatska – Brazil
15.6. Švedska - Paragvaj
20.6. Njemačka – Ekvador
23.6. Tunis – Ukrajina
30.6. Četvrtfinale
9.7. Finale Svjetskog prvenstva
hrvatskahrvatska
Image Hosted by ImageShack.us
Na Olimpijskom stadionu odigrat će se šest utakmica ovog Svjetskog prvenstva. Najvažnija će se zasigurno odigrati 9.srpnja kada će se na stadionu pojaviti dva finalista ovoga prvenstva. Osim finala, važnu utakmicu ovdje će odigrati i Hrvatska koja će svoju prvu utakmicu Svjetskog prvenstva baš na Olimpijskom stadionu odigrati s Brazilom.
Ukupni kapacitet stadiona koji se nalazi u zapadnom dijelu grada iznosi 74.220 mjesta. Domaćin ovog stadiona na kojem igra utakmice Bundeslige je Hertha Berlin čije boje kluba brane i dvojica hrvatska reprezentativca Niko Kovač i Joey Šimunić.
Rekonstrukcija stadiona počela je još 2000. godine. Cijena je bila prava sitnica; uloženo je čak 242 milijuna eura. 196 milijuna uložila je Vlada Njemačke, 46 milijuna je kredit od Asset Holdinga. Svečano otvorenje i prezentacija novog izgleda na kojem je sudjelovala i pjevačica Pink dogodilo se 31. srpnja 2004. godine. Prvu utakmicu Hertha je odigrala protiv turskog Bešiktaša 1. kolovoza. Već sljedeći mjesec, Njemačka je ugostila Brazil u prijateljskoj utakmici.
Još davne 1936. godine američki sprinter Jesse Owens osvojio je na Olimpijskom stadionu četiri zlatne medalje na 11. ljetnim Olimpijskim igrama. Tim pothvatom dobio je svoje mjesto u vitrinama stadiona što vode do VIP lože. Prvi konstruktor Olimpijskog stadiona bio je Werner March još davne 1934. Tadašnja cijena stadiona bila je oko 42 milijuna Reich-maraka.
Novi renovirani stadion posjeduje VIP i Sky lože, poslovnu klasu sjedala, Hertha BSC fanshop, podzemnu dvoranu za zagrijavanje i naravno podzemnu garažu. Uz igralište se nalazi i atletska staza duga 110m. Prijašnji stadion imao je krov koji je štitio samo oko 27000 sjedala dok današnji krov pokriva gotovo 100% igrališta. Novi krov je ovalnog oblika te predstavlja jedan veliki umjetnički doseg jer spaja prošlost, sadašnjost i budućnost moderne gradnje. Uz prednji dio krova proteže se svjetleća traka sa 5.000 lampica. Na rubu krova nalazi se najsuvremeniji razglas koji upotpunjuje atmosferu na stadionu kako kada igra Hertha Berlin tako vjerojatno i na utakmicama Svjetskog prvenstva.
Image Hosted by ImageShack.ushrvatskahrvatskahrvatskahrvatska
- 19:24 - Komentari (2) - Isprintaj - #

2 Tona VLAJ & TRUTE

blablazijevzalivennutnaughtymadmouthwashgreedydeadsmokinpartysmijehpuknucunjaminamcormahludA,NEZNAN ŠTA DA VAN PIŠEN EVO TAMAN SAN RUČA I LEGA I EVO SADA ĆU VAM MALO OPISAT MOJA 2 NAJ FRENDA-PRIJATELJA TRUTU KOJI JE NEVIĐENA LEGENDA,MOMAK VOLI JUVENTUSA(BUDUĆEG DRUGOLIGAŠA),SENDVIČ U MERKURA OD ČAJNE I GAUDE U KVARAT KRUVA,VOLI DALMATINSKE KLAPE,EROSA RAMMAZOTIJA I ŽENSKE(OMILJENA MU JE JEDNA PLAVUŠA KOJU MI U DRUŠTVU ZOVEMO "BOŽICA")................JEDAN SIMPA MOMAK CCCCCCCCCCOOOOOOOLLLLLLLL....ludpartysmokinthumbup
---- A VLAJ ONheadbangJE PRIČA ZA SEBE-VOLI MILANA I HAJDUKA,SAD JE POČEO SLUŠAT ONE ZEPPELINE,U2,PINK FLOYD itd. TRENIRA WAßEBALL U TRNERA MILUNOVIĆA(STRAH I TREPET)KAO I TURUTE...ZA MARENDU IDE CICI ILI SLAJU MACHO ILI LEDO KORNET(ČOKOLADA) OBA DVA SU LUDI ZA SPORTOVIMA KAO I JA.....nadam.sE DA ĆU NABAVIT NJIHOVE SLIKE PA VAM IH BUDEM STAVIO DA VIDITE TA DVA LIPOTANA................poZZdrav-e više o njemu možete saznati na blogu asma.blog.hr coolcoolkisskissrolleyesrolleyes

-I POČEO JE JEDAN OD NAJCJENJENIJIH TENISKIH TURNIRA IZ MASTERS SERIJE "ROLLAND GARROS"-malo više vas o tome budem informirao veceras-idem sad učit vjeronauk-čaohrvatskahrvatskahrvatska

-I ZABORAVIO SAN TRUTE UVIK KAD IZAĐEMO VANKA "DERE" HENIKENKU(ZATO ŠTO JE SPONZOR LIGE PRVAKA), VRANJEŠ UVIK NARUČI JUICE-VODKU

-I JUČER JA I VRANJO BILI U FUNKIYA NA PIĆU TJ GLEDALI SMO CILU TEKMU-PILO SE ONO STANDARDNO:ja-VEL. S MLIKON I GLASS OF WAßER A ON CEDEVITU-------NA POLUVREMENU JE SKOKNIJO ON DO PIZZA CUTA I KUPIJO DVI PIZZETE OD 5 KN I ONDA SMO NARUČILI JOŠ DVI CEDEVITE OD LIMUNA......I TAKO......ON BUDALAŠ U 93min. TEKME OŠA U CRKVU SE POTPISAT(DA SE MORE KRIZMAT)A JA SAM MU CILO VRIME PONAVLJA KAKO ĆEMO IZVUĆ x I DA JE BABIĆ STVARNO ZASLUŽIJA ZABIT GOLLLL..I TO SE UPRAVO HAPPENED
-A DANAS ME JE "NULA" ZVA NA PHONE OKO 16h I 15 min. I SMIJALI SMO SE 7IPO MINUTA NA PHONE UMRLI SMO OD SMIJA NA RAČUN PROSTAČINA(I TRUTI JEDNOG DRAGOG DRUGA DON DARKA)----- KOJI JE TAJ VLANJEŠ MULAC BAŠ ONI PRAVI KOZIČANSKI........................

-EVO CHILI TI SI MI SVJEDOK JEL JA SEREN NA BLOGU SVOM O DRUGIMA......NISAN........I TO ŠTO SAN NAPISA PROTIV MEGI-ZNAN DA SAN FALIJA I DA SAN KRIV I DA BO ISTO TAKO SUTRA ONA MENI MOGLA NAPISAT ŠVAŠTA......ALI, ŠTA ĆU SAD BILO PA PROŠLO-MAYBE SAN JE UVRIDIO ALI ISKRENO SE ISPRIČAVAN......STVARNO........SORRY..............
(ALI NEŽELIN DA SE MOJ BLOG PRETVORI U TRAČOLAND ZATO NEŽELIN DA NIKO NIKOGA NE KOMENTIRA U NEGATIVNOM SMISLU)wavesmokinpartywavecool

-I NISAN IŠA NA PLAŽU JER JE PUVALO I LADNO JE BILO MORE-NIJE NIK0 IŠA OD OVIH MOJIH-TRUTE; VRANJEŠ
- 14:39 - Komentari (7) - Isprintaj - #

28.05.2006., nedjelja

Croatia-Iran 2:2

Korisno prizemljenje
Image Hosted by ImageShack.us
Koliko je uvjerljiva pobjeda u Austriji donijela razloga za optimizam, toliko je remi protiv Irana od 2:2 u Osijeku donio briga. Prvih sat vremena "kockastih" nije bilo toliko slabo, no posljednjih 30 minuta Hrvatska je igrala uistinu loše, pa se poraza spasila tek u petoj minuti sudačke nadoknade nakon kaznenog udarca kojeg je realizirao Babić. Brinu kardinalne greške u obrani, kao i veliki broj pogrešnih dodavanja...
-TOKIĆ JE SJEBA UTAKMICU SVOJIM PRECIZNIM DODAVANJEM KOJE NEBI UČINIO NI JEDAN AMATER IZ SAUDIJSKE ARABIJE........ALI BABIĆ JE TO ISPRAVIO IZ PENALA U 97. MINUTI....................................
-NADAMO SE DA ĆE PROTIV POLJAKA BITI BOLJE.................................


- 20:52 - Komentari (2) - Isprintaj - #

HRVATSKA VS IRAN(OSIJEK 18h-GRADSKI VRT)

Image Hosted by ImageShack.us
Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra svoju posljednju utakmicu u Hrvatskoj, uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo. Rasprodani stadion u Osijeku svjedočit će još jednom spektaklu nogometa, gdje će Hrvatska i Iran testirati svoje adute za Njemačku...
Obje reprezentacije vrlo ozbiljno su shvatile ovaj susret. Vrijeme uoči polaska lopte s centra na Svjetskom prvenstvu topi se poput sladoleda na suncu, a mnogi svjetski igrači i momčadi još uvijek traže formu, osvježenja nakon duge i teške sezone i taktiku kojom će slomiti protivnike.
Tako je i u taboru dviju "hrvatskih momčadi". Jedne za koju kucaju hrvatska srca i druge koja je već godinama obojana hrvatskim bojama, od izbornika i trenera tamošnjih najjačih klubova, do hrvatskog sponzora koji se danas nalazi na trenerkama iranske reprezentacije.
Naš izbornik Zlatko Kranjčar najavio je da će utakmicu započeti ista momčad kao i u Beču, s otklonom da bi eventualno nespremnog Tudora mogao zamijeniti Vranješ. Šimunić još nije spreman, vjerojatno neće igrati ni Olić, svi drugi su napeti kao puške i čekaju prigodu da se prikažu hrvatskoj javnosti po posljednji put uoči puta u Njemačku.
U iranskom taboru problem je izazvala lakša ozljeda Mahdavikije na jučerašnjem treningu, pa je prilično sigurno da zvijezda HSV-a neće nastupiti u Osijeku.
Utakmica počinje u 18 sati, a kao i obično, Sportnet.hr vam donosi tekstualni prijenos uživo, a neposredno po završetku utakmice ekskluzivan izvještaj, izjave i fotografije iz srca Slavonije.
-ZAKON JE SLIKA NAŠEG BUS ZA MUNDIAL
Image Hosted by ImageShack.us
-MA NATE ŠTA ŽE MI JE MALO TIH DEČKIJU IZ IRANA DA NE BI PRIMILI PETARDU VEČERAS.......................AJMO NAŠI......hrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskanjaminjamimahwave
- 15:21 - Komentari (1) - Isprintaj - #

KOJI SU TO JADNICI ???????????????????

Stožer njemačke nogometne reprezentacije pomno je odabrao protivnike za podizanje forme i atmosfere uoči početka Svjetskog prvenstva. Luksemburg je odabran kao "žrtva" nad kojom će se "iživiti" njemački napadači i bilo je uspješno...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nijemci su pobijedili trenutno jednu od najlošijih europskih reprezentacija s čak 7:0, u pripremnoj utakmici odigranoj u Freiburgu. Za taj doseg nije im trebala ni pomoć ozlijeđenog kapetana Ballacka, koji još nije spreman za nastupe.
Pogotke za Njemačku postigli su Klose (5. i 59.), Frings (19.-11m), Podolski (36. i 65.-11m), te Neuville (90.+1 i 90.+2).
Sljedeće pripremne utakmice Nijemci igraju protiv Japana (30. svibnja) i Kolumbije (2. lipnja).
-BAŠ SU ONI NAJVEĆI JADNICI-IŽIVLJAVAJU SE TAMO NA NEKOM LUKSEMBURŽIĆU-MAMICU IN FAKERSKU....KAD BI ONI OSVOJILI SP TO BI BILA SRAMOTA ZA FUßBALL...............................
- 15:06 - Komentari (2) - Isprintaj - #

27.05.2006., subota

KUP NACIJA JE NAŠ !!!

Hrvatska opet na tronu!
Image Hosted by ImageShack.us
Hrvatski tenisači osvojili su Svjetski momčadski kup. U finalu protiv Njemačke dovoljne su bile pobjede u pojedinačnim susretima Ive Karlovića i Ivana Ljubičića koje su Hrvatskoj donijele 2-0 i novu tenisku momčadsku titulu.Prvi bod donio je Karlović zamjenivši Marija Ančića koji nije igrao zbog problema s leđima. Ivo je sa 7:6, 6:4 pobjedio Alexandrea Waskea, nakon što je u drugom setu okrenuo 0:3. Posao je završio Ljubičić svladavši Nicolas Kiefera 6:4, 6:4.
- 19:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Bon Jovi -SPOTOVI

YOU GIVE LOVE A BAD NAME

THANK YOU FOR LOVING ME

IT´S MY LIFE

LIVIN ON A PRAYER

BORN TO BE MY BABY

WANTED DEAD OR ALIVE

HAVE A NICE DAY

WELCOME TO WHEREVER YOU ARE

- 17:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŠTO SI TO JAPANCI UMIŠLAJU ???????

Image Hosted by ImageShack.us
Zico: "Hrvatska je vrlo jaka, ali mi idemo osvojiti SP"
Image Hosted by ImageShack.us
Japanska reprezentacija otputovala je jutros iz Tokija u Frankfurt, a izbornik Zico sijao je (pretjerani) optimizam pred nazočnim novinarima. Proslavljeni Brazilac najavio je, ni manje ni više, osvajanje naslova svjetskih prvaka, iako je priznao da su i protivnici u grupi vrlo teški...
Image Hosted by ImageShack.us
Zico je svojim poslodavcima najavio da Japan u Njemačku ide - osvojiti Svjetsko prvenstvo! "Želimo obaviti najbolji mogući posao. Idemo na naslov prvaka. Osjećam jedno postignuće nakon što smo četiri godine zajedno radili, sada trebamo okruniti taj rad na SP-u."
53-godišnji trener koji je s Brazilom tri puta neuspješno pokušao kao igrač osvojiti naslov, najavio je kako je realan cilj ipak drugi krug, po mogućnosti polufinale. Za razliku od protivnika u skupini, Japanci nisu izgledali uvjerljivo u pripremnim utakmicama, no Zica to ne brine.
Komentirajući pobjedu Hrvatske nad Austrijom, Zico je rekao: "Hrvatska je vrlo jaka. Ali znam iz svog iskustva da rezultati u prijateljskim utakmicama ne znače puno."
Za Zica bi bilo dobro da je to istina s obzirom da je Japan izgubio od Bugarske s 2:1, dok je sa Škotskom remizirao. Za to vrijeme, Hrvatska je bila uvjerljiva u Beču, a Australija je svladala europskog prvaka Grčku s 1:0.

- 11:20 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ŠEVA;MILAN=CHELSEA

Ševčenko prelomio - Good morning Chelsea
Image Hosted by ImageShack.us
Jedan od najboljih svjetskih napadača Andriy Ševčenko danas je prelomio odluku - nakon sedam godina napušta dres Milana. "Donio sam odluku iz obiteljskih razloga, nije riječ o novcu", objasnio je Ševčenko na konferenciji za novinare...Ševčenko nije objavio ime kluba u kojem će nastaviti karijeru, no prilično je jasno da će crveno-crni dres Milana zamijeniti plavim dresom londonskog Chelsea.
To je potvrdio i prilično ljuti direktor Milana Adriano Galliani, koji nije baš naviknt na "odbijenice". "Ovo je pobjeda engleskog nad talijanskim jezikom", procijedio je po okončanju Ševčenkove konferencije za novinare, aludirajući na američko podrijetlo Ševčenkove supruge, koja je, čini se, bila najveća prevaga u odluci o selidbi u London.
Ukrajinac je iz kijevskog Dynama u Milan stigao 1999. godine i u sedam sezona postigao 173 pogotka u dresu crveno-crnih. Osvojio je titulu prvaka Europe i Kup Italije 2003. i titulu prvaka Italije 2004.
Ovu sezonu je konačno okrunio i reprezentativnim uspjehom, plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Njemačku, a dobro će doći i "financijska injekcija" Romana Abramoviča, koji će sljedeće sezone u svojoj svlačionici zaista imati pravi "dream team".
- 11:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

26.05.2006., petak

BON JOVI -BIOGRAPHY(the best band in the world)

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Name Jon Bon Jovi
Instruments Vocals, Guitar, Primary Songwriter
Birthday March 2
Hometown Sayreville, New Jersey
Resides New Jersey, USA
Family Wife Dorothea, children Stephanie, Jesse, Jake and Romeo
Influences Side Johnny, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Thin Lizzy, Alice Cooper, Aerosmith
Outside
the Band SPORTS Co-Owner PHILADELPHIA SOUL Arena Football League Team
ACTOR (see filmography)
POLITICS (campaigned heavily in 2000 for Al Gore and 2004 for John Kerry)
EXTENSIVE CHARITY WORK
HOBBIES Workaholic does enjoy MOVIES & FOOTBALL
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Name Richie Sambora
Instruments Guitar, Vocals, Primary Songwriter
Birthday July 11
Hometown Woodbridge, New Jersey
Resides California (Homes in Los Angeles and Laguna Beach)
Family Wife Heather Locklear; daughter Ava Elizabeth
Influences Eric Clapton, Jimi Hendrix, Jeff Beck, The Beatles
Outside
the Band Music for television and movies
Cameo appearances in film and TV
Avid golfer, avid Football Fan
Image Hosted by ImageShack.us
NAME: DAVID BRYAN
GIG: KEYBOARDS, VOCALS
BIRTHDAY: FEBRUARY 7
HOMETOWN: EDISON, NEW JERSEY
RESIDES: NEW JERSEY, USA
FAMILY Children COLTON, GABRIELLE and TYGER LILY
INFLUENCES: MOZART, BEETHOVEN, BACH, SOUTHSIDE JOHNNY & THE ASBURY JUKES, DEEP PURPLE, LED ZEPPELIN
OUTSIDE THE BAND:Musical Theatre projects included ‘MEMPHIS’
Avid GOLFER
CHARITY WORK
Image Hosted by ImageShack.us
Name Hector "Tico" Torres
Gig Drums, Percussion
Birthday October 7
Hometown New York City, Later New Jersey
Resides Florida, USA
Family Wife Alejandra, son Hector Jr.
Influences John Coltrane, Elvin Jones, Led Zeppelin, The Beatles
Outside
the Band Launched children fashion line Rock Star Baby
Critically acclaimed painter and sculptor
Avid Golfer
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us




- 19:30 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Naši u finali teniskog kupa nacija....

Hrvatski mušketiri u finalu!
Image Hosted by ImageShack.us
Hrvatski tenisači izborili su finale World Team Cupa u Düsseldorfu, u kojem će se sutra sastati s njemačkom reprezentacijom. Ivan Ljubičić i Mario Ančić su u današnjoj borbi za prvo mjesto Plave skupine bili prejaki za Čileance, uz odluku nakon dva singla...Ljubičić je u prvom meču sa 7:5, 6:7(4) i 6:4 svladao Fernanda Gonzaleza, a Ančić donio odlučujući drugi bod sa 6:3 i 6:2 protiv Nicolasa Massua.
Ivan je za dva sata i 50 minuta došao do pobjede nad Gonzalezom i time barem djelomično uzvratio Čileancu za ne tako davni poraz u četvrtfinalu Masters Series turnira u Monte Carlu, koji je označio početak Ljubičićevog rezultatskog pada na zemljanim terenima. Obzirom da je Roland Garros pred vratima, nadajmo se da će ova pobjeda značiti kraj tog slabijeg razdoblja.
Ljubo je riješio današnji triler s ukupno dva breaka, kod 6:5 u prvom i 4:4 u trećem setu. Time je izbrisao manji propust u tie-breaku drugog, kad je imao 4:3 i dva servisa, da bi ga do kraja seta potpuno izdao dotad dosta pouzdani forhend. No, u nastavku je sve bilo po starom, osobito na danas odličnom servisu, s 15 aseva i solidnih 65 % ubačenog prvog na kraju meča.
Vjerojatno je pomoglo što su organizatori zbog kiše prije početka bili prisiljeni prebaciti meč s otvorenog u dvoranu i time osigurati da se sve okonča prije sutrašnjeg finala. Ivan voli igrati pod krovom i to se dosta osjetilo u njegovom nastupu, bio je znatno agresivniji i ambiciozniji nego u prekjučerašnjem glatkom porazu od Davida Ferrera.
Ančić je osigurao hrvatski prolaz u finale za samo sat i 11 minuta i s tek pet izgubljenih gemova protiv Nicolasa Massua. Mario je u odličnoj formi na zemlji, a tu formu danas je potvrdio s jednim breakom u prvom i još dva u drugom setu, dok je servis bio posebna priča.
Čileanac nije mogao ni do break-lopte, a kako bi i mogao - kad se jedva se sastajao s poenima; drugi hrvatski reket je u svojim servis-gemovima ukupno ispustio samo sedam poena. Bila je to potpuna dominacija, garnirana s devet aseva i odličnih 84 % ubačenog prvog servisa. Massu je, s druge strane, bio na slabih 43 %, s čime se jednostavno ne može protiv Ančića u naletu.
Plava skupina, treće kolo:
Hrvatska - Čile 2-0 (Ivan Ljubičić - Fernando Gonzalez 7:5, 6:7(4), 6:4, Mario Ančić - Nicolas Massu 6:3, 6:2).
- 19:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

REAL MADRID 4EVER !!!

SOME PICTURES OF THE BEST FC IN THE WORLD:
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
- 12:21 - Komentari (4) - Isprintaj - #

NAŠI DANAS KONTRA ČILEA!!!

Nijemci u finalu, Hrvatska ga lovi
Image Hosted by ImageShack.us
((Alexander Waske))
Njemački reprezentativci izborili su nastup u finalu World Team Cupa u Düsseldorfu, na kojem brane naslov. Domaći tenisači su u trećem kolu Crvene skupine s 2-1 bili bolji od Čeha, a za odlučujući bod su se treći put ovog tjedna pobrinuli Michael Kohlmann i Alexander Waske...Kao i u prethodna dva kola, protiv Talijana i Argentinaca, Kohlmann i Waske bili su pravi kad se odlučivalo o ukupnoj pobjedi, danas sa 6:4, 6:7(2) i 10:5 protiv Tomaša Berdycha i Leoša Friedla.
Nijemce je u prvom meču u vodstvo doveo Philipp Kohlschreiber, sa 6:3, 3:6 i 6:1 protiv Robina Vika, dok se za češko poravnanje pobrinuo raspoloženi Berdych, koji je ubilježio 6:7(5), 6:3 i 6:3 protiv Nicolasa Kiefera. Glavnom njemačkom adutu to je bio prvi ovotjedni poraz, nakon što je u prethodna dva susreta svladao Filippa Volandrija i Gastona Gaudija.
U drugom današnjem meču skupine, koji je odlučivao o utješnom trećem mjestu, Argentinci su proslavili 2-1 protiv Talijana. Jose Acasuso otvorio je s glatkih 6:2 i 6:0 protiv Davidea Sanguinettija, a Filippo Volandri osigurao je talijansko poravnanje na 1-1 sa 6:4 i 7:5 protiv Davida Nalbandiana.
Presudni bod ubilježili su Acasuso i Sebastian Prieto, sa 7:6(3), 6:1 protiv Sanguinettija i Volandrija.
Njemački suparnik u subotnjem finalu bit će poznat nakon sutrašnjeg susreta Hrvatske i Čilea, koji će odlučiti o prvom mjestu Plave skupine. U 13 sati na teren će Ivan Ljubičić i Fernando Gonzalez, slijede Mario Ančić i Nicolas Massu, a za kraj ogleda i meč parova.
Crvena skupina, treće kolo: Njemačka - Češka 2-1, Argentina - Italija 2-1.
Tablica:
1. Njemačka 3-0 (susreti) 6-3 (mečevi) 15-8 (setovi)
2. Češka 2-1 5-4 14-9
3. Argentina 1-2 4-5 8-12
4. Italija 0-3 3-6 6-14.
-ako danas prođemo čile sutra nas čeka lagan posao protiv "švaba"
-ajmo ljubo,mario,ivo
Image Hosted by ImageShack.us
- 09:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Nog. repka Irana u Osijeku!!!

Iranci stigli u Osijek
Nogometna reprezentacija Irana danas je stigla u najveći slavonski grad. Osijek će u nedjelju biti domaćin drugoj pripremnoj utakmici naše reprezentacije, koja će u zasigurno punom Gradskom vrtu ugostiti Iran Branka Ivankovića...
Image Hosted by ImageShack.us
((Ali Karimi zasigurno najbolji igrač Irana-inače vezist Bayern-a iz Munchen-a))
Iranci su u Hotelu Osijek rezervirali tri kata i sa sobom doveli kuhara koji će brinuti o njihovoj prehrani za vrijeme gostovanja u Hrvatskoj. Na poklon su svi igrači dobili slavonske šešire, s kojima su spremno pozirali predstavnicima medija.Da ipak nije riječ o bilo kojoj nogometnoj reprezentaciji pokazuje iznimno osiguranje koje prati ovu nogometnu momčad. Ipak, izbornik Irana Branko Ivanković izjavio je kako su se on i njegovi igrači već naviknuli na "posebni status".
Image Hosted by ImageShack.us
Osijek će u nedjelju po peti put biti domaćin hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a tradicija govori da se reprezentacija u pravilu na istoku Hrvatske osjećala vrlo ugodno.
Naime, u prva tri osječka nastupa Hrvatska je uvjerljivo, s identičnim rezultatom 4:1, pobjeđivala svoje protivnike Mađarsku, Poljsku i Latviju. Tek u četvrtom pokušaju, na početku kvalifikacija za EP 2004. u Portugalu, s Estonijom smo igrali 0:0.
S Iranom je Hrvatska dosad odigrala samo jedan susret, također prijateljski i također u vrijeme kad su se obje reprezentacije pripremale za odlazak na Svjetsko prvenstvo, ono u Francuskoj 1998. Hrvatska je u Rijeci pobijedila s 2:0, pogocima Prosinečkog i Šukera.


- 09:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Pripreme naših protivnika za SP(AUSTRALIJA)

Australija pobijedila Grčku!!!naughtynut
U pripremnoj utakmici za Svjetsko nogometno prvenstvo odigranoj u Melbournu između Australije i Grčke, pobjedu je upisala domaća momčad. Pred prepunim tribinama Cricket stadiona, 95.903 gledatelja, niti jedna momčad nije pokazala previše nogometnog umijeća...
Image Hosted by ImageShack.us
Australija je ušla u utakmicu sa nešto većom željom za pobjedom, no osim trenutnih bljeskova Josipa Skoke i Marca Bresciana nije ostavila poseban dojam. U petoj minuti golman domaćih Željko Kalac pokazao je nesigurnost izletom u prazno na ubačaj Karagounisa, ali na sreću domaćih Grci nisu imali namjeru postići pogodak na ovoj utakmici. Do 16. minute igralo se pretežno na sredini terena bez prilika. Tada je nakon udarca iz kuta Bresciana lopta završila na 17 metara kod Skoke koji prekrasnim udarcem gađa gornji suprotni kut Nikopolidisovog gola i dovodi zlatno-zelene u vodstvo. Osam minuta nakon toga vrlo dobar Bresciano sa 28 metara iz slobodnog udarca puca nekoliko centimetara pored lijeve vratnice. Do kraja prvog poluvremena više se ništa nije zanimljivo dogodilo. U par navrata obrana domaćih pokazuju nesigurnost, ali Grci to nisu iskoristili.
U nastavku Otto Rehhagel radi četiri izmjene i Grci počinju igrati agresivnije. U 51. minuti nakon slobodnog udarca za Grčku domaćini ponovno slabo reagiraju u obrani, Panagiotis Lagos ostaje sam, no njegov udarac je neprecizan. Dvije minute nakon toga slična situacija, Australci ponovno ostavljaju Lagosa samog koji je i ovaj put neprecizan. U drugom poluvremenu je nizozemski strateg na klupi Australije Guus Hiddink napravio četiri izmjene koje nisu urodile plodom. Australija je imala nekoliko poluprigoda, no utakmica je završila pobjedom domaćih 1:0.
Bila je to tipična prijateljska utakmica bez prave natjecateljske agresivnosti, a samim tim nije bilo pravih akcija i pravog nogometa. U redovima Australije najviše su pokazali Josip Skoko i Marco Bresciano. Skoko odličnim pregledom igre, preciznim dodavanjima i naravno, prelijepim pogotkom. Bresciano je pretrčao više nego bilo koji igrač na utakmici, bio je opasan svojim ubačajima i s lijeve i s desne strane i svojom igrom ostavio je vrlo dobar dojam. S druge strane Grci su imali nekoliko prilika u drugom dijelu susreta, no to nisu znali iskoristiti.
-ovo smatram veoma važnim podatkom za naše za sp jer mislim da su nam klokani naj protivnici za osvajanje drugog mjesta u našoj skupini((budimo realni--brazil je brazil))hrvatskahrvatska
- 09:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.05.2006., četvrtak

Budućnost nogometa......................................

Cesc Fabregas
Datum rođenja: 04.05.1987
Nacionalnost: Španjolac
Klub: Arsenal
Pozicija: Vezni igrač
Barcelona ga se olako rješila. Nakon razočaranja na Nou Campu preselio se u London. Pod palicom Arsena Wengera zablistao je te je dokazao da se radi o igraču izvanrednih sposobnosti. Osim što može trčati «za dvojicu», Fabregas odlično sudjeluje kako u obrambenim tako i u napadačkim zadacima...
Dvije odlične utakmice u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka protiv Real Madrida potvrdile su da je Cesc Fabregas veznjak kojeg bi svaki trener u svojoj momčadi želio. Između mnogo igrača, kako nekadašnjih tako i današnjih, izdvajamo riječi bivše Arsenalove legende Paul Mersona: »Kada ga gledate, ako uspije postati standardni član Španjolske, mogao bi postati jedan od najboljih pojedinaca na Svjetskom prvenstvu. Toliko je dobar.»
Fabregas ima odlične rezultate u mlađim uzrastima. Na U-17 Svjetskom prvenstvu u Finskoj 2003. godine, pokupio je nagrade za najboljeg igrača i najboljeg strijelca turnira iako njegova momčad nije osvojila turnir. Izgubili su u finalu od Brazila. Nakon turnira bilo je svima jasno da je Arsenal kupio odličnog mladog igrača. Nakon što je prošao Barceloninu školu, sa 16 godina dobio je ponudu koja se ne odbija. Arsene Wenger želio ga je u svojoj momčadi. Sa 16 godina to je dosta rizičan potez, ali Cesc se odlučio na njega. Nakon početne prilagodbe na život u Engleskoj, Fabregas je danas nezamjenjiva karika Arsenalove momčadi.
Image Hosted by ImageShack.us
Godinu dana nakon dolaska iz Barcelone, Wenger mu je pružio šansu u Premiershipu. Na otvorenju sezone 2004/2005 protiv Evertona, postao je najmlađi igrač u povijesti Arsenala koji je zaigrao za prvu momčad. Ali to mu nije jedini rekord. Sa samo 16 godina i 177 dana, postao je najmlađi igrač Gunnersa koji je zaigrao za prvu momčad. Dogodilo se to u Liga kupu protiv Rotherhama. 35 dana kasnije postao je najmlađi strijelac u povijesti Liga kupa, ali ovaj puta protiv Wolvesa. Ali tu nisu stali rekordi. U istoj sezoni srušio je još jedan. Postao je najmlađi član prve postave Arsenala koji je nastupio u europskim natjecanjima.
Sa mladenačkim izgledom, poletnom igrom i još uvijek razvijajućim talentom mogli bi reći da Fabregas još uvijek ima vremena za napredak. Ali kada taj dečko izađe na teren izgleda kao gotov proizvod. Sjajan u razbijanju protivničkih napada, odličnog dodavanja i uvijek čvrst u duelima, jak u destrukciji i kreativan u napadu te nerijetko strijelac.
2005. godina bila je prekretnica za mladog Španjolca. Na FIFA juniorskom Svjetskom prvenstvu u Nizozemskoj dokazao je svoj talent iako je Španjolska ispala u četvrtfinalu od osvajača turnira, Argentine. U istoj godini dobio je i svoj prvi poziv za «A» selekciju. U ožujku ove godine debitirao je za seniore protiv Obale Bjelokosti. U svojoj prvoj utakmici za «A» selekciju odigrao je fenomenalnu utakmicu, ali i ušao u povijest kao drugi najmlađi igrač poslije Angela Zubiete koji je nastupio za španjolsku reprezentaciju. Španjolci od njega, s pravom, očekuju da bude jedna od najvećih mladih zvijezda turnira u Njemačkoj…
- 20:49 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Velike Dvojbe!!!

Henry ili Ronaldinho,Federer ili Nadal,Nike ili Adidas..............................................................................
1.Henry-konkretan je s loptom i zna šta će s njom ima super šut i korak ko antilopa dok je Ronaldinho više showman i žongler koji voli puno srljat s loptom:HENRY
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

2.To je jedina dvojba koju nemogu nikako rješiti Nadal cijelo vrijeme tuče Federera a ,Federeru ostali niko nemože blizu(naravno osim ljube koji je sada u laganoj krizi):pa ću se ja odlučit i za FEDERER-a & NADAL-a
Image Hosted by ImageShack.us

3.Za mene je Nike pojam za kraljevsko(iako je adidas sponzor reala)i ja ću se bez dilemi odlučit za :NIKE
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 08:58 - Komentari (2) - Isprintaj - #

24.05.2006., srijeda

OPROŠTAJ LEGENDE!!!

Zinedine Zidane svakako jedna od najvećih legendi nogometa i svakako jedna od najpametnijih investicija Real Madrid-a(inače najboljeg kluba na svijetu)pa sve tamo do lnajveće legende Real-a Alfreda Di Stefana-(realu donio prvih pet liga prvaka).Zidane se veličanstveno oprostio od Los Galacticosa na domaćoj tekmi kontra Villareala(1/2 champions lige 05/06)rezultat je bio 3:3 a zidane je postigao jedan zgoditak koji mu je možda i zadnji u karijeri(ukoliko ga ne zabije na SP-u)-jednostavno rečeno-strong>HVALA ZIDANE ZA SVE BRILJANTNE TRENUTKE U MADRIDU!!!HVALA!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 20:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Bravo naši!!!

nut-naime naši su na kupu nacija u dusseldorfu i dalje nastavili s pobjedama:
LJUBIČIĆ-FERRER 0-2(2:6 2:6)neshvatljivi poraz ljube
ANČIĆ-LOPEZ 2-1(7-5 4-6 6-4)
PAROVI 2-0(LJUBO/ANČIĆ-VERDASCO/LOPEZ):
<
u>mah:mahhrvatskahrvatska
Image Hosted by ImageShack.us
- 20:03 - Komentari (1) - Isprintaj - #

LIGE PETICE

Iako je meni REAL najbolji klub, po meni je Engleski Premiership najatraktivnija svjetska liga:
LIGE PETICE(1-NAJBOLJA,5-NAJGORA):
1-ENGLESKA-PREMIERSHIP
2-ŠPANJOLSKA-LA LIGA
3-FRANCUSKA-LE CHAMPIOONAT
4-NJEMAČKA-BUNDESLIGA
5-TALIJANSKA-CALCIO

- 12:40 - Komentari (2) - Isprintaj - #

aaaaaaaaa,koje divno jutro!

wave---kako je ljepo probuditi se na ovakvo divno sunčano jutro!!!!!!Od važnijih sportskih događanja danas izdvajam susret hrvatske i španjolske u kupu konfederacija (u tenisu )koji se igra u njemačkom gradu dusseldorfu-mislim da će mo i španjolce pregaziti kao i amere prije 2 dana:hrvatskahrvatskaCROATIA : USA 2:1
LJubičič:Blake 2-1
Karlović:Ginepri 0-2
LJubičić/Karlović-B.Bryan/M.Bryan 2-0
hrvatskahrvatska
Za spanjolce na ovom turniru nema njihovih najboljih igrača-R.Nadala i J.C.Fereramahwave
- 08:34 - Komentari (2) - Isprintaj - #

23.05.2006., utorak

GAME IS FINISHED!!!!

UTAKMICA JE ZAVRŠILA I NAŠI SU ZASLUŽENO POBJEDILI I TOTALNO NADIGRALI AUSTRIJAU SA 4:1.
DVA GOLA IVANA KLASNIĆA(KAŽE CICO:IVANOVA NAJBOLJA PARTIJA ZA VATRENE)JEDAN BABIĆA I JEDAN B.BALABANA IZ SLOBODNOG UDARCA SA 20-TAK METARA/DOK SU AUSTRIJANCI POSTIGLI JEDINI POGODAK NESPRETNOŠĆU S.PLETIKOSE U 14. MINUTI.coolcoolhrvatskazujozujowave
- 22:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

EVO ME NA NETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA SAN VELIKI NOGOMETNI FAN,OBOŽAM NOGOMET I SVE SPORTOVE OPĆENITO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!thumbupwavemah
NAJDRAŽI I NAJBOLJI KLUB JE ZA MENE REAL MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SLUŠAM BON JOVI-a(žalim što ih nema u splitu ovo lito)BUT THEY ARE THE BEST-evo taman uživan u čarima vatrenih,totalno su deklasirali Austrijance trenutno je rez. na semaforu je 4:1 za nas naravno ali kako naši igraju možemo se nadati još kojem zgoditku!!!!!hrvatskasmijehP.S:AJMO NAŠI((OVO JE PRVA PRIPREMNA UTAKMICA NAŠIH ZA SP 2006 GERMANY-SLJEDEĆA TEKMA JE U NEDJELJU PROTV IRANA-NADAJMO SE DA ĆE IRANCI PROĆI SLIČNO KAO AUSTRIJANCI))wavezujo
- 22:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

-Opis bloga-