Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonreal23

Marketing

ŠTO SI TO JAPANCI UMIŠLAJU ???????

Image Hosted by ImageShack.us
Zico: "Hrvatska je vrlo jaka, ali mi idemo osvojiti SP"
Image Hosted by ImageShack.us
Japanska reprezentacija otputovala je jutros iz Tokija u Frankfurt, a izbornik Zico sijao je (pretjerani) optimizam pred nazočnim novinarima. Proslavljeni Brazilac najavio je, ni manje ni više, osvajanje naslova svjetskih prvaka, iako je priznao da su i protivnici u grupi vrlo teški...
Image Hosted by ImageShack.us
Zico je svojim poslodavcima najavio da Japan u Njemačku ide - osvojiti Svjetsko prvenstvo! "Želimo obaviti najbolji mogući posao. Idemo na naslov prvaka. Osjećam jedno postignuće nakon što smo četiri godine zajedno radili, sada trebamo okruniti taj rad na SP-u."
53-godišnji trener koji je s Brazilom tri puta neuspješno pokušao kao igrač osvojiti naslov, najavio je kako je realan cilj ipak drugi krug, po mogućnosti polufinale. Za razliku od protivnika u skupini, Japanci nisu izgledali uvjerljivo u pripremnim utakmicama, no Zica to ne brine.
Komentirajući pobjedu Hrvatske nad Austrijom, Zico je rekao: "Hrvatska je vrlo jaka. Ali znam iz svog iskustva da rezultati u prijateljskim utakmicama ne znače puno."
Za Zica bi bilo dobro da je to istina s obzirom da je Japan izgubio od Bugarske s 2:1, dok je sa Škotskom remizirao. Za to vrijeme, Hrvatska je bila uvjerljiva u Beču, a Australija je svladala europskog prvaka Grčku s 1:0.


Post je objavljen 27.05.2006. u 11:20 sati.