...I've seen a million faces an I've rocked them all...

28.05.2006., nedjelja

HRVATSKA VS IRAN(OSIJEK 18h-GRADSKI VRT)

Image Hosted by ImageShack.us
Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra svoju posljednju utakmicu u Hrvatskoj, uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo. Rasprodani stadion u Osijeku svjedočit će još jednom spektaklu nogometa, gdje će Hrvatska i Iran testirati svoje adute za Njemačku...
Obje reprezentacije vrlo ozbiljno su shvatile ovaj susret. Vrijeme uoči polaska lopte s centra na Svjetskom prvenstvu topi se poput sladoleda na suncu, a mnogi svjetski igrači i momčadi još uvijek traže formu, osvježenja nakon duge i teške sezone i taktiku kojom će slomiti protivnike.
Tako je i u taboru dviju "hrvatskih momčadi". Jedne za koju kucaju hrvatska srca i druge koja je već godinama obojana hrvatskim bojama, od izbornika i trenera tamošnjih najjačih klubova, do hrvatskog sponzora koji se danas nalazi na trenerkama iranske reprezentacije.
Naš izbornik Zlatko Kranjčar najavio je da će utakmicu započeti ista momčad kao i u Beču, s otklonom da bi eventualno nespremnog Tudora mogao zamijeniti Vranješ. Šimunić još nije spreman, vjerojatno neće igrati ni Olić, svi drugi su napeti kao puške i čekaju prigodu da se prikažu hrvatskoj javnosti po posljednji put uoči puta u Njemačku.
U iranskom taboru problem je izazvala lakša ozljeda Mahdavikije na jučerašnjem treningu, pa je prilično sigurno da zvijezda HSV-a neće nastupiti u Osijeku.
Utakmica počinje u 18 sati, a kao i obično, Sportnet.hr vam donosi tekstualni prijenos uživo, a neposredno po završetku utakmice ekskluzivan izvještaj, izjave i fotografije iz srca Slavonije.
-ZAKON JE SLIKA NAŠEG BUS ZA MUNDIAL
Image Hosted by ImageShack.us
-MA NATE ŠTA ŽE MI JE MALO TIH DEČKIJU IZ IRANA DA NE BI PRIMILI PETARDU VEČERAS.......................AJMO NAŠI......hrvatskahrvatskahrvatskahrvatskahrvatskanjaminjamimahwave
- 15:21 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

-Opis bloga-