Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonreal23

Marketing

Nog. repka Irana u Osijeku!!!

Iranci stigli u Osijek
Nogometna reprezentacija Irana danas je stigla u najveći slavonski grad. Osijek će u nedjelju biti domaćin drugoj pripremnoj utakmici naše reprezentacije, koja će u zasigurno punom Gradskom vrtu ugostiti Iran Branka Ivankovića...
Image Hosted by ImageShack.us
((Ali Karimi zasigurno najbolji igrač Irana-inače vezist Bayern-a iz Munchen-a))
Iranci su u Hotelu Osijek rezervirali tri kata i sa sobom doveli kuhara koji će brinuti o njihovoj prehrani za vrijeme gostovanja u Hrvatskoj. Na poklon su svi igrači dobili slavonske šešire, s kojima su spremno pozirali predstavnicima medija.Da ipak nije riječ o bilo kojoj nogometnoj reprezentaciji pokazuje iznimno osiguranje koje prati ovu nogometnu momčad. Ipak, izbornik Irana Branko Ivanković izjavio je kako su se on i njegovi igrači već naviknuli na "posebni status".
Image Hosted by ImageShack.us
Osijek će u nedjelju po peti put biti domaćin hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a tradicija govori da se reprezentacija u pravilu na istoku Hrvatske osjećala vrlo ugodno.
Naime, u prva tri osječka nastupa Hrvatska je uvjerljivo, s identičnim rezultatom 4:1, pobjeđivala svoje protivnike Mađarsku, Poljsku i Latviju. Tek u četvrtom pokušaju, na početku kvalifikacija za EP 2004. u Portugalu, s Estonijom smo igrali 0:0.
S Iranom je Hrvatska dosad odigrala samo jedan susret, također prijateljski i također u vrijeme kad su se obje reprezentacije pripremale za odlazak na Svjetsko prvenstvo, ono u Francuskoj 1998. Hrvatska je u Rijeci pobijedila s 2:0, pogocima Prosinečkog i Šukera.



Post je objavljen 26.05.2006. u 09:22 sati.