Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonreal23

Marketing

ŠEVA;MILAN=CHELSEA

Ševčenko prelomio - Good morning Chelsea
Image Hosted by ImageShack.us
Jedan od najboljih svjetskih napadača Andriy Ševčenko danas je prelomio odluku - nakon sedam godina napušta dres Milana. "Donio sam odluku iz obiteljskih razloga, nije riječ o novcu", objasnio je Ševčenko na konferenciji za novinare...Ševčenko nije objavio ime kluba u kojem će nastaviti karijeru, no prilično je jasno da će crveno-crni dres Milana zamijeniti plavim dresom londonskog Chelsea.
To je potvrdio i prilično ljuti direktor Milana Adriano Galliani, koji nije baš naviknt na "odbijenice". "Ovo je pobjeda engleskog nad talijanskim jezikom", procijedio je po okončanju Ševčenkove konferencije za novinare, aludirajući na američko podrijetlo Ševčenkove supruge, koja je, čini se, bila najveća prevaga u odluci o selidbi u London.
Ukrajinac je iz kijevskog Dynama u Milan stigao 1999. godine i u sedam sezona postigao 173 pogotka u dresu crveno-crnih. Osvojio je titulu prvaka Europe i Kup Italije 2003. i titulu prvaka Italije 2004.
Ovu sezonu je konačno okrunio i reprezentativnim uspjehom, plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Njemačku, a dobro će doći i "financijska injekcija" Romana Abramoviča, koji će sljedeće sezone u svojoj svlačionici zaista imati pravi "dream team".

Post je objavljen 27.05.2006. u 11:12 sati.