10

nedjelja

travanj

2011

i dok je natječaj bio u tijeku, dok su pristizali rukopisi, pjesme, priče... a ćevapi se izmjenjivali s burekom, pljeskavicom i miješanim mesom...

... neko je javio kako je urednik iznenada otputovao (i to ni manje ni više nego) putevima Johnny-ja B. Štulića. Nizozemska je bila već dugo planirana ruta, ali uvijek se netko ili nešto ispriječilo i zakompliciralo u realizaciji tog plana. I ovaj se put sve poklopilo, tulipani su cvjetali, parkovi se zelenili, a urednik je bio inspiriran i odlučan.
ovaj put, konobar je rekao kuharu kako je čuo od poštara kojemu je rekla urednikova susjeda da je isti otišao na daleki put. i gosti i osoblje složili su se s kuharom kako je već bilo i vrijeme za put i kako je urednik bio malo nemiran i nervozan zadnjih dana, ali u svakom slučaju promjena okoline bi mu dobro došla. u to ime popili su još po velebitsko svaki i otišli svojim putevima.

01

petak

travanj

2011

novi literarni natječaj - proljetno pismo

... navali narode... pišite i šaljite. redakcija je spremna, natječaj je otvoren, a nagrade nisu u pitanju... burek, ćevapi, pljeskavica, kotlovina, miješano... samo za najbolje!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.