Nova godina su (i) kolači.
Na Tajvanu nema štrukli. Pa si ih astrosailor mora sam ispeči. Nema ni špareta s pećicom. Pa se astrosailor mora snaći s manjom verzijom.
Savijača di Astrosailor, jedina savijača na Tajvanu ovih dana. 100 % ručni rad. Jabuke, brašno, malo soli, voda, šećer na kraju. Jedna linija je bila i s kvazi-sirom (ovdje nema za kupiti pravog kravljeg, sve samo creamy blabla, uzeo sam 80% less fat "Philadelphia" made in USA, smiješao sa žumanjkom i šećerom i ispalo je iznenađujuće dobro). Radiš, napraviš i onda jedeš. Brutalno Zen.
Jedan od mojih dana krajem prošle godine, početak baš ne obećaje:
Ali za one koji izguraju, dogura ponekad do lijepog svršetka:
Malo kasnije:
Ponekad se nebo baš razbacuje ljepotom, kao ovdje slijedeći dan... sad će anđeoski hor-muzika molim!
Sretno i lipo vam bilo u 2013!
|