ponedjeljak, 25.07.2011.

Fever 'till you sizzle

Bok sretan



Evo slika današnjeg outfita za kavu s Petrom. Trebale su biti puuuunooo bolje fotke, ali je fotić zakazao zubo

Prošli tjedan sam nakon dugo vremena posjetila "svoj" second hand dućančić i ostala oduševljena. Našla sam brdo fenomenalnih stvari, ali kako nisam bila u prilici, kupila sam 4 favorita. Danas sam nosila traper košulju i divne plisirane šos-hlače. sretan
Odlično sam se osjećala u ovoj kombinaciji, ako zanemarimo "krasnih" 15°C i povremeno smrzavanje, ali odbijam izvlačiti deblju odjeću 25.7. iz ormara pa sam mantrala da sam na Karibima. zubo
Trudila sam se poslikati da se vidi da su to šos-hlače, ali fotke su bile zbilja grozne pa eto, morat ćete pričekati do nekog drugog outfita sa tim čudom.

Eto...neću duljiti...

Čitamo se!

B. fino

Robica: košulja i šos-hlače vintage; cipele Bershka; sako H&M; prsten H&M (prefarban); remen Accessorize

1
2
3
4
5
6



- 23:11 - Komentiraj (39) - Link na post

Footsteps on the dance floor remind me baby of you

Bok sretan



Zbog nekih okolnosti ostala sam u kišnom Zagrebu. Imam osjećaj kao da je sredina listopada, a ne sredina ljeta. Sutra mi je rođendan, prvi rođendan koji ću dočekati u jakni i bez badića na sebi zubo Bit će neki mali party, ako okinemo koju fotku, stavit ću na blog.

Bacila sam se na izrađivanje ogrlica pa se s time zabavljam zadnjih dana, osim druženja s prijateljima koji također čmrlje u Zgu.

Ova kombinacija je od petka, za šetnju i kavu s Teom. Skoro sve je na meni vintage, osim balerinki koje sam našla sasvim slučajno u Zari prije nekoliko godina. Bile su skroz snižene i jedan jedini par te sam bila jako sretna što sam ih "ulovila".

Čitamo se!

B. fino

Robica: suknja (prerađena), bluza, sunčane naočale i marama vintage; sat Omega (vintage); balerinke Zara; nakit DIY i Accessorize

1
2
3
4
5

- 16:30 - Komentiraj (17) - Link na post

četvrtak, 21.07.2011.

Sometimes I get a good feeling...yeah

Bok sretan



Odabrana je pobjednica giveawaya, Ivana. Kao što sam već napisala na Facebook pageu bloga, hvala svima na sudjelovanju, bilo je zaista odličnih i zanimljivih kombinacija, odlučivale su nijanse. Ivana se stvarno potrudila te napravila čak tri kombinacije, poslikala ih te napravila kolaže na kojima je prikazala sve detalje za koje se odlučila. Kombinacije su zaigrane, a opet jednostavne, savršene za ljeto.

http://imageshack.us/photo/my-images/14/komba5555.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/580/komba11tile.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/215/komba111.jpg/


Posljednjih dana me malo tišti što je jedna draga osoba trenutno daleko, ali dobro, brzo će to vrijeme proći wink
Kako nemam ništa pametno za raditi, svako malo mi sine neka DIY ideja, koju moram odmah isti čas realizirati. Kad završim još neke, sve ću poslikati na okupu rofl
Što sam uradila: isplela narukvice, napravila ogrlice, crne štikle obojala u kričavo rozo, krem štikle "obukla" u puderastu čipku, preradila haljinu i suknju, čizme iznad koljena od tanke kože odrezala u niže (i sad su fenomenalne zubo), itd..
U planu imam preradu jednih ravnih sandala te još jednog para cipela, badić te još neke stvari koje mi se trenutno motaju po glavi.

Jedva čekam da odem na more, vidim se sa dragim mi ljudima. Neki planovi su mi propali i tužna sam zbog nepredvidljivog razvoja situacije, no iskreno se nadam da ću smisliti plan B. Na kraju priče, bit će odlično, kao i svakog ljeta do sad. Veselim se plaži, kupanju, after beach partijima, tulumarenju i svemu što donosi ljeto. Ovo ljeto neću poslati ovaj blog na godišnji odmor, već blog ide sa mnom na more zubo. Tako da, bit će fotki iz dragih mi Vodica sretan
Badić još nisam našla, ali planiram naći neki bijeli bikini na koji ću našiti volane te još jedan monokini (ako nađem).

Malo sam se raspisala, nemojte zamjeriti. zubo

Ovu kombinaciju nosila sam jučer. Isprva sam obukla suknju, ali kako je jako puhao vjetar te nije bilo baš (pre)toplo, odlučila sam se za hlače i nisam pogriješila. Obavila neke sitnice i popila kavu sa Ivanom.

Eto, čitamo se!

B. fino

Robica: top, sunčane naočale i remen vintage; hlače i balerinke Zara; prsten Accessorize; sat vintage Seiko; torba LV (znam da je mrzite, ali ja je volim belj)

1
2
3
4
5


- 22:47 - Komentiraj (29) - Link na post

petak, 15.07.2011.

That's when we've got it goin' on

Bok sretan



Imam za vas jedno malo iznenađenje - ljetni giveaway! njami
Na H&M showroomu na predstavljanju jesenske dobila sam sjajnu crnu retro torbu koju možete osvojiti :)

Giveaway

Kombinirana uz šorc i široku majicu uz gladijatorice ili pak uz maxi haljinu, svejedno je, paše uz gotovo sve. Dovoljno je atraktivna da digne kombinaciju, ali opet jednostavna za kombiniranje.

Sve što trebate učiniti jest smisliti odjevnu kombinaciju po vašem guštu sa ovom torbom. ;) budite kreativne! Imate vremena do nedjelje u ponoć.

Pravila: u komentaru ostavite svoj mail te opis kombinacije. Možete napraviti kolaž i uploadati ga na Imageshack ili Tinypic te linkati u komentar ili na mail: barbara.arar@gmail.com

Pobjednicu ću kontaktirati mailom u ponedjeljak sretan

Veselim se vašim idejama i uradcima! Sretno! cerek

p.s. Andrej hvala na ideji kiss


Da ne bi ostale zakinute za kombinaciju, evo fotki što sam danas nosila. Ovaj top ne nosim često jer nije baš najprikladniji materijal za ljetne vrućine, no iskoristila sam današnje zahlađenje. Obožavam ga.

p.p.s. tek sam kod uploada fotki skužila da sam čitavo vrijeme u istoj pozi rofl Nije namjerno sretan

Večeras idem na jedno ležerno druženje kod Petre...veselim se Pimsu i Cosmu zubo

Eto, neću duljiti, čitamo se!

B. fino

Robica: top H&M; hlače Zara Kids; balerinke Zara; nakit H&M i DIY; sunčane naočale vintage

1
2
3
4





- 20:20 - Komentiraj (35) - Link na post

nedjelja, 10.07.2011.

Summertime

Bok sretan



Posljednjih nekoliko dana bilo je doista predivno. Ukratko, sretna sam i uživam.
Jučer mi je napokon stigao na kućnu adresu poklon iz Chanela. Na make overu smo mogli odabrati tri proizvoda po želji, a ja sam odabrala lagani tekući puder Vitaliumiere aqua, klasičan crveni ruž (nijansa Gabrielle) te rumenilo (nijansa Rose petale) koje prekrasno miriši na ruže.

043

046

Ovu kombinaciju sam nosila jučer navečer za piće u centru. Lagan prozračan top sa plisiranom suknjom, koju ste već odavno vidjeli.

Nadam se da ću idući tjedan NAPOKON skupiti fotke sa Chanel Make-overa, a do tada, evo dvije fotke Style Tone Zagreb, što me uslikala talentirana Ivana.

DSC07094-stz
DSC071412

Nakon make overa:
DSC07110

Photo by: Style Tone Zagreb

Na make over nosila sam svoju vintage suknju kao haljinu, dodala vintage šal i napravila mašnu, zaogrnula se Zara kardiganom, obula Dorothy Perkins crne gležnjače (ne vide se nažalost na ovim slikama) te na kraju nataknula vintage sunčane naočale koje ne volite, ali ja ih obožavam jer sam ih iskopala na Hreliću za čitavih 5 kuna.

Čitamo se!

B. fino

Robica: top Top Shop; suknja vintage; balerinke Zara; remen Dorothy Perkins; sat Seiko (vintage); nakit H&M i DIY

1
3
2
4

- 22:07 - Komentiraj (47) - Link na post

srijeda, 06.07.2011.

Singin'

Bok sretan



Ovu kombinaciju sam nosila prošli četvrtak. Jednostavna i ležerna. Bilo je to jedno sjajno druženje na Pecha Kuchi te kasnije na preslatkom Strossu. Kiša je padala svako malo, ali nije nam smetalo sretan

Budući da je bilo promjenjivo vrijeme, ali opet užasno sparno, ponijela sam traper košulju koja je glumila sako. Balerinke sam opet prefarbala te sam dodala malo zakovica. Mislim da ću u idućem DIY staviti još nekoliko redova.

Čitamo se!

B. fino

Robica: top H&M; hlače Zara Kids; balerinke (preuređene) Zara; nakit H&M; traper košulja vintage

Picnik collage
2
3

- 20:35 - Komentiraj (32) - Link na post

ponedjeljak, 04.07.2011.

4th of July

Bok sretan



Evo jedne prigodne pjesme za današnji dan. Meni osobno jedna od najdražih u posljednje vrijeme. Već sam je stavljala ovdje, ali nadam se da vam neće smetati što je ponavljam. zubo

U srijedu, 29. lipnja otvorio se Chanel Make Up Studio u Mesničkoj 1 u Zagrebu. Malen prostor, no vrhunski uređen. Vjerujem da ste već na drugim blogovima vidjeli fotke prostora pa znate kako otprilike izgleda. Na otvorenju je bila poprilična gužva stoga se event ubrzo preselio u Velvet na coctail party. Mila i ja nismo dugo ostale, već smo produžile na piće na kojem smo se sjajno zabavile. Mila, hvala ti na fotkama! sretan

Odlučila sam se za jednostavnu ljetnu kombinaciju budući da je bio poprilično sparno vrijeme te nisam htjela komplicirati.

Čitamo se!

B. fino

Robica: hlače vintage (DIY); top vintage; cipele Bershka; sunčane naočale vintage, prsten Accessorize; sat Seiko (vintage)

IMG_0435
IMG_0441
IMG_0439
IMG_0437

- 12:40 - Komentiraj (79) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.