subota, 30.04.2011.

Fireworks

Bok sretan



Posljednjih dana ništa ne stižem, imam osjećaj da vrijeme prolazi duplo brže i na kraju ne napravim ništa pametnog. Jedino što mi je pošlo za rukom su DIY uradci na koje sam posebno ponosna. Navukla sam se na SHS-ove, nakupovala brdo suknji i nekoliko bluza sa zaista smiješne novce te ih većinu prekrojila, preradila i tako. Napokon sam preradila i mamin vintage sako koji sam pronašla još prošle godine, ali nikako da sam se primila posla. Sve u svemu, iznimno sam zadovoljna rezultatima mojih potraga te DIY intervencijama.

Čitamo se!

B. fino

Robica: sako i sunčane naočale H&M; majica Bershka; hlače Zara Kids; balerinke Zara; marama SHS; prsten Accessorize
1
2
3

Robica: suknja, ogrlica i sako H&M; bluza SHS; balerinke Tally Weijl; torba vintage; prsten Accessorize
4
5
6

Robica: sako (prerađen) i marama vintage; bluza i suknja (prerađena) SHS; balerinke Zara; nakit H&M i Accessorize; sunčane Hrelić
7
8
9

- 12:03 - Komentiraj (36) - Link na post

četvrtak, 21.04.2011.

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air

Bok sretan



U subotu sam dobila pin-up inspiraciju pa sam uz uske traper hlačice visokog struka i prugastu majicu nakovrčala kosu u mekane retro kovrče i NAPOKON napravila drugi tutorijal koji sam obećala prošlog stoljeća rofl
Tutorijal je dulji nego prošli jer je malo kompliciranije uvijanje, ali mislim da je ok sretan Opet sam imala probleme sa Youtubeom pa sam na kraju nakon 2 dana muke po jubitu uploadala video na Dailymotion i iskreno se nadam da više neće biti poteškoća zubo

Draga Bernarda mi je posala iz Zadra štikle za kojima sam tragala mjesecima i obožavam ih. Bila je to ljubav na prvi pogled cerek Hvala ti! kiss

Prekjučer samo Ljupka i ja posjetile Women Secret Windov show gdje je bila predstavljena ljetna kolekcija. Bilo je zanimljivo. Napokon smo se "kak spada" upoznale sa curama koje se kriju iza bloga Style&Coffee i sjajno se zabavile.

Saznali smo da smo prošli dalje na natjecanju u plesu TREPS i ugodno smo iznenađeni i sretni zbog tog party

Izašla je moja nova kolumna na Zadovoljna.hr, ovoga puta sam se koncentrirala na haljine naše svagdašnje zubo Nadam se da će vam se svidjeti sretan

Tutorijal:


How to wave hair with curling iron Vol. 2 by brbtch1



Eto, neću duljiti, čitamo se!

B. fino

Robica: majica H&M; štikle Miss Selfridge; remen i mašna DIY; šorc SHS; prsten Accessorize
s1
s2
s3

Robica: bluza, vesta, šorc i nakit H&M; cipele Bershka, sunčane naočale Topshop (DIY prefarbane)
m1
m2
m3

Robica: top i cipele Bershka; suknja SHS; sako, nakit i sunčane naočale H&M
m4
m5
m6

- 11:34 - Komentiraj (51) - Link na post

četvrtak, 14.04.2011.

Colors.

Bok sretan

Prošli tjedan sam kupila meni fenomenalan sako neobične boje, koji me odmah toliko oduševio da sam imala čak tri kombinacije s njim pa eto fotki. Isprva sam mislila da će biti težak za kombiniranje, ali baš nekako dobro sjeda na intenzivne boje i diže kombinacije.

Neću duljiti, čitamo se!

B. fino

Robica: top Bershka; balerinke Zara; sako, nakit i šal H&M; jeggings Zara Kids
p7

Robica: top, sako, suknja, sunčane naočale i nakit H&M; balerinke Zara; remen Bershka
p8
p9
p10

Robica: top, sako i ogrlica H&M; štikle Zara; hlače Zara Kids; prsten Accessorize
p11
p12
p13

- 09:47 - Komentiraj (55) - Link na post

utorak, 12.04.2011.

New

Bok sretan

Malo kasnim s postom. Posljednjih dana sam bila u gužvi, poslikala sam nekoliko kombinacija koje ću staviti sutra, a danas na red dolaze dvije koje su zaostale još od pretprošlog tjedna. Protekli tjedan je bio jednom rječju, kaotičan zubo Ups and downs pa opet ups sretan Dobar početak tjedna iznenada je postao tužan, moj mačak Bubili kojeg ste imali prilike stalno viđati na fotkama je uginuo tuzan. Ovaj tjedan sam prisustvovala i vip otvorenju H&Ma gdje sam bar na kratko skrenula misli. Do kraja tjedna mi se raspoloženje popravilo...

Što se tiče članaka, izašla je moja prva kolumna na Zadovoljna.hr, portalom s kojim sam ostvarila suradnju te sam jako sretna zbog toga. Hvala vam! Na Zagrebanciji sam i ove nedjelje komentirala djevojke sa Špice, no za to već znate. sretan

Eto, neću duljiti, čitamo se ubrzo!

B. fino

Robica: majica, sako i balerinke Zara; nakit H&M; torbica Mango
p3
p1
p2

Robica: haljina i sako H&M; remen DIY; balerinke Tally Weijl; torba vintage; nakit H&M i Accessorize
p4
p5
p6

- 00:07 - Komentiraj (30) - Link na post

ponedjeljak, 04.04.2011.

HTC Cro-a-porter 3. večer

Bok sretan

Ovaj vikend je bio vrlo naporan, jučer sam punila baterije i odmarala, malo za promjenu. U subotu se održala 3. i posljednja večer revija na CAP-u, ovo je popis dizajnera koji su sudjelovali:
1. Hippy Garden
2. Anamarija Asanović
3. Luka
4. XD Xenia Design
5. Tihomir Krznarić
6. Matija Vuica, cipele/Ivan Ledenko, nakit/Kitsch

Zahvaljujem se PRiredbi i ekipi CAP-a što su nas pozvali!

Pokušala sam fotkati određene modele, ali budući da su slike dosta loše, preuzela sam ove sa HTC CAP službene stranice

Hippy Garden me nije nešto posebno oduševio, svidjele su mi se boje i krojevi nekih modela, ali kolekcija nije nekako po mom guštu. Oduševila me duga dvobojna haljina sa zanimljivim detaljem ispod prsa, jednostavnog lepršavog kroja koja je izgledala vrlo moćno na manekenki.
phoca_thumb_l_img_8051


Anamarija Asanović je imala zaigranu kolekciju veselih boja i krojeva, svidjeli su mi se cvijetni komadi, prekrasna suknja visokog struka te široke hlače u kombinaciji sa zlatnim topom.
phoca_thumb_l_img_8477
phoca_thumb_l_img_8638


Luka me oduševio i kupio sa komadima od tila. Priznajem, slaba sam na til i pufaste krojeve. Nažalost ne mogu naći fotke tih komada. Zanimljivo mi je kako se igrao teksturom tila i napravio uzorke. Nikako mi se nije svidjela ljubičasto-bijela suknja, materijalom me podsjetila na skafandere iz osamdesetih.
phoca_thumb_l_img_9748


XD Xenia Design je odlično povezala svoju modnu priču sa glazbom koja je bila odlična i dramatična, manekenkama koje su sporo i mačkasto prolazile pistom kao da su iz nekog drugog vremena. Najviše su mi se svidjeli kaputi i detalji popuz make-upa.
phoca_thumb_l_img_0469
phoca_thumb_l_img_1005


Tihomir Krznarić mi se nije svidio, jednostavno nije my cup of tea.
phoca_thumb_l_img_1106


Matija Vuica je imala odličnu kolekciju modernih žena ratnica, sa jako zanimljivim detaljima i nježnim lepršavim materijalima. Spojila je na interesantan način krhkost pastelnih boja i krojeva sa snažnim accesoireom. Reviju je otvorila i zatvorila apsolutno prekrasna Kristina Šalinović, koja je začinila i naglasila temu revije. Prva haljina je bila jednom riječju, wow.
phoca_thumb_l_img_1699
phoca_thumb_l_img_2217

A sada da se vratimo na moju kombinaciju..nisam previše razmišljala te sam navukla doslovce prvo što mi je palo na pamet. Nadam se da će vam se svidjeti.

p.s. hvala Ljupki što me fotkala

Čitamo se!

B.fino

Robica: cipele Miss Selfridge; top i sako H&M; suknja Zara; remen DIY; nakit Accessorize i H&M

IMG_8963 (2)
IMG_8967
IMG_8964
IMG_8966
IMG_8965




- 12:27 - Komentiraj (68) - Link na post

petak, 01.04.2011.

HTC Cro-a-porter 1. večer

Bok sretan

Jučer se održala prva večer HTC CAP-a.
Popis dizajnera: 1. Linea Exclusive
2. Jasmina Arnautović
3. Etna Maar
4. MAK
5. Arileo
6. ELFS
Super smo se zabavile, organizacija je bila dobra, jedina zamjerka je bila tropska klima zubo imala sam osjećaj da ćemo se svi skupa istopiti i izaći van bar 2kg lakši rofl, ali dobili smo lepeze za slučaj ako postane kritično vruća atmosfera.
Revije su bile solidne. Neke su me oduševile, neke su bile...njah.

Linea Exclusive mi nikada nije bila nešto pretjerano napeta, ali ova kolekcija je bila stvarno bezvezna. Nisu mi se svidjeli niti krojevi, niti materijali. Prevladavale su pastelne boje, ali bez neke priče, činilo mi se kao da nema glavu i rep. Nekoliko haljina me podsjetilo na kolekcije drugih dizajnera. Bijele haljine s prozirnim dijelovima i resicama su me neodoljivo podsjetile na haljine Martine Felje, dok su me dvije kratke "pufaste" haljine sa velikim mašnama podsjetile na ELFS-e. Nije mi se svidjela kolekcija.
IMG_8527

Jasmina Arnautović mi je bila so-so. Lijepe boje, nekoliko zanimljivih komada, od kojih bih izdvojila prljavorozu haljinu, koja je izgledala kao spoj balonera i muške košulje, no pažnju su mi cijelo vrijeme odvlačile grozne natikače sa zlatnim visećim komadom koji me podsjećao na naušnice. Nikako mi nisu išle na stvari iz kolekcije. Manekenke su smiješno hodale u njima i činile se zdepastima, makar imaju 3 metra zubo
IMG_8541
IMG_8534

Etna Maar je imala kolekciju "Crni Labud". Čim sam vidjela profesionalne balerine umjesto manekenki oduševila sam se. Svojom gracioznošću i držanjem su zasjenile odjeću koju su nosile na špicama koje su bile obojene u crno, što je bio pravi mamac pažnje. Odjeća, koja mi se baš i nije svidjela, bila je u drugom planu.
IMG_8548
IMG_8545

MAK mi je bio zanimljiv. Pastelne sladoledne boje, lepršavi krojevi. Zanimljivi romantični lookovi u kombinaciji sa poslovnim lookom. Svidjele su mi se hlače lepršavog kroja mint zelene boje, nekoliko sakoa te prekrasna bogata romantična suknja puf kroja dužine do lista, koja me podsjetila na Carrie Bradshaw u SATC. Zamjerka ide na obuću, koja nikako ne ide uz takve boje i krojeve te remeni koji su mi bili prekičasti za te kombinacije.
IMG_8577
IMG_8578

Arileo mi se nije svidio. Korektna kolekcija, ali niti jedan komad mi se nije nešto pretjerano dopao. Nisu mi se svidjeli ni prugasti mornarski komadi.

Kao šećer na kraju, u punom smislu riječi, bili su ELFS-i koji su me još jednom iznova osvojili cerek Podsjetili su me na tinejđerske filmove iz devedesetih, sa tijarama, kičastim narukvicama i krojevima. Kao što su i sami rekli, stvorili su kolekciju "savršene maturalne večeri" što apsolutno potpisujem. Ako netko spomene te filmove, odmah nam na pamet padaju pufasti krojevi, sladoledne boje, šljokice, velika natapirana kosa, blistav make up sa kričavim usnama, tijare i šljokaste cipele te na kraju priče i cvijet-narukvicu koju poklanja pratitelj svojoj školskoj ljubavi. Meni najdraži komadi su bili bijela suknja od tila na točkice u kombinaciji sa genijalnom majicom, prljavoroza suknja sa veeeliikkom mašnom te zlatna haljinica koja je posljednja izašla na pistu. ELFS-i su, kao i uvijek začinili atmosferu kada su na kraju izašli na pistu zajedno sa Jelenom Rozgom, koja je novo zaštitno lice njihovog brenda i zapalili publiku riječima žene, majke, kraljice. Jelena je bila apsolutno prekrasna u haljinici, kao i ELFS-i sa leptir mašnama, kao pravi kavaliri. Red šljokica, red abbe, red balona, ma odlično. cerek
IMG_8622
IMG_8619
IMG_8604
IMG_8618
IMG_8596
IMG_8601
IMG_8581
IMG_8624

Provela sam vrlo zabavnu večer sa prijateljicama blogericama. Stvarno je bilo lijepo. Kasnije sam otišla na medice sa Petrom, otkud smo izašle poslije konobara rofl Lijepa večer, u svakom slučaju.

Ja sam se nabrzak obukla, sve što sam planirala je palo u vodu tako da sam na kraju navukla na sebe sladoledne boje i baš se veselo osjećala u tome sretan
Danas ne idem na revije, idem na rođendan jedne od najboljih mi prijateljica, Kraljice Nike cerek

(imam nekoliko kombinacija koje nisam objavila, doći će i one na red narednih dana)

Imam puno puno novosti, divnih stvari za natipkat vam, ali sve ćete vidjeti idućeg tjedna.

p.s. hvala Ljupki što mi je fotkala sve što sam joj rekla, divna si kiss

Čitamo se!

B. fino

Robica: hlače Zara Kids; top, ogrlica i narukvica H&M; štikle Miss Selfridge; sako Zara; prstenje Accessorize

_MG_8658
_MG_8651
_MG_8654
_MG_8657
_MG_8655
_MG_8630
_MG_8632
_MG_8626


- 13:09 - Komentiraj (30) - Link na post

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.