Zaljubljena

Danima pokušavam napisat blog....počnem pisat, obrišem...kao da mi je ponestalo reči. nije mi ponestalo reči nego su mi misli prebrze i ne mogu ih pohvatati.
Muškarac....to je ono što može pomutit razum svakoj ženi, čak i onoj koja se odlično odupire tom, poklekne u nekom momentu.
Nerešeni odnosi i osećaj zaljubljenosti su me obuzeli ovih dana.
Bit zaljubljen je divno...početak nove ljubavi, ali kakve ?
Tinolovka mi je u jednom od svojih komentara rekao da nemam sreće u ljubavi...ne znam da li je to do sreće ili do mog razuma.
Pisala sam pre određenog vremena da postoji dečko koji mi se baš svideo. Inteligentan, pametan, duhovit i izuzetno zgodan. Cimericin kolega sa posla....Isuse dragi, ja sam se zaljubila u njega. Imam sada već dovoljno godina i tri duge veze iza sebe tak da jasno mogu osetiti što je zaljubljenost, što je privlačnost a što je ljubav.
Sve je ovo povezano, ide jedno sa drugim ili bolje reć, jedno na drugo se nadovezuje. Počeo je sve češće dolazit kod nas na kavu i cimerica mi je rekla da mu se svidjam...zna ga bolje od mene i to je videla nakon našeg prvog susreta. Sećam se rečenice koju mi je rakla kad je otišao:

" Mala, jako si mu se svidela, poznam ga i videla sam kak te gleda i kak priča sa tobom..."

Još uveka mi te reči odzvanjaju u glavi...bila je upravu. No, ne bi bila iskrena ako bi rekla da se on meni nije svideo....i on se meni svideo. Prvi naš susret i obostrana privlačnost. Dolazio je kod nas skoro svaki drugi dan i sve više mi se svidjao. Počela sam se čudno osećati...Isuse dragi, zar i u mojim godinama ? Više nemam 15 godina da se tak mogu osećati, ubedjivala sam samu sebe. Ne možete se boriti protiv svojih osećanja, ona su tu i sve više vas obuzimaju...Izgleda da me je osećaj zaljubljenosti obuzeo. Druga strana je strah...NEĆU, NE MOGU I NE ŽELIM OPETA BIT POVREĐENA!!!!
Sinoć sam se videla sa njim...otišli smo kraj reke, sedeli u autu i pričali...

"- Zašto si izabrao baš mene ? Toliko je devojaka oko tebe, možeš bit sa kojom god poželiš...
- Nikada nisam upoznao devojku kao što si ti...nekak si posebna..."


Pričali smo satima i u jednom momentu usred moje rečenice, kao grom iz vedra neba :

" - Ja bih te poljubio....da li mi dozvoljavaš da te poljubim ? "

Nastala je tišina, gledala sam ga u oči dok su mi je mozag počeo ubrzano radit i tražit odgovor na njegovo pitanje.....Svima govorim da se opuste, uzivaju u svakom lepom momentu koji im se pruži...Zašto to ja isto ne radim ? Čemu toliko razmišljanje.....Imala sam utisak kao da je čitava večnost prošla do mog odgovora. Nasmešila sam se:

" - Možeš me poljubiti...."

Bio je to prekrasan poljubac. Doista sam uživala.....Ne znam što će bit ali sam uživala u tom trenutku.

27.10.2007. u 23:43 | 12 Komentara | Print | # | ^

Psihologija

Što mislite o psihološkim testovima?
Jučer sam isla na testiranje.....Da krenem redom.
U petak me pozvala predstavnica jedne kompanije u vezi posla. " Malo " je ćaskala samnom....što trenutno radim, da li sam zainteresirana da radim kod njih i da li bi pričala na engleskom sa njom tek da čuje kak govorim engleski...i tak se naš razgovor odužio....Engleski mi je savršen i ona je bila oduševljena. Onda me upitala da li bi došla na testiranje u subotu. Naravno, otišla sam i šokirala se.
Mislila sam da ću radit testove iz engleskog, test znanja svoje struke i naravno rada na računalu. No, nije bilo tak. Na moje iznenađenje radila sam psihološke testove.
Test inteligencije, test sklonost i test ličnosti. Rezultati će bit za desetak dana.
Poznato mi je da u svetu sve kompanije imaju psihologe, kod nas još uveka to nije uzelo maha, ali eto izgleda da i kod nas počinje ta praksa.
Koliko je to dobro ili loše pokazat će vreme.

21.10.2007. u 20:01 | 7 Komentara | Print | # | ^

Problemi i bol

" Život je težak.
Ovo je velika istina.Jedna od najvećih. Ovo je velika istina, jer kad jednom sagledamo ovu istinu, mi je prevazilazimo. Kada zaista shvatimo da je život težak - kad to stvarno jednom shvatimo i prihvatimo, - tada on prestaje da bude težak. Kada jednom prihvatimo činjenicu da je život težak, ona nam postaje nevažna.
Većina ne shvata u potpunosti ovu istinu. Umesto toga, oni manje - više neprekidno kukaju kako su njihove teškoće posebna vrsta pošasti koja se nekim čudom okomila upravo na njih ili na njihove porodice, pleme, klasu, naciju, rasu, pa čak i vrstu, nikako na druge. Ovo kukanje mi je veoma poznato jer sam i ja imao svoj udeo u tome.
Život predstavlja niz problema. Da li želimo da kukamo nad njima ili da ih rešavamo i naučimo svoju decu da ih rešavaju ?
.....
Ono što čini život teškim jeste to što je proces suočavanja s problemima i njihovo rešavanje veoma bolan. Problemi, u zavisnosti od prirode, izazivaju žalost, tugu, usamljenost, krivicu, žaljenje, gnev, strepnju, bol ili očajanje. Ovo su neprijatna osećanja, često veoma neprijatna, ponekad podjednako jaka kao i najintezivniji fizički bol. Upravo zbog bola koji sukobi i događaji izazivaju u nama, mi ih zovemo problemi. Pošto život postavlja pred nas beskrajan niz problema, on je uvek težak, pun je bola - ali i radosti."


M.Skot Pek : Put kojim se ređe ide


Svi smo nekad pomislili u pojedinim teškim trenucima " Zažto se baš ovo meni događa "....Ja sam na tisuće puta ovo pomislila.....
Najgore je kad čovek žali samog sebe, kuka i padne u depresiju....imala sam ovakve trenutke u životu i neću reć da ih neće biti ponovno, ali mislim da sam sazrela u nekom smislu i da se mogu bolje nosit sa određenim problemima.

19.10.2007. u 00:03 | 11 Komentara | Print | # | ^

Sazrevanje

Ne znam ni kako bi opisala kak se osećam. Nisam tužna ali imam utisak kao da mi nešt nedostaje u životu.....Neki bi rekli da sad kukam ko kakvo razmaženo dete ali doista se tak osećam.
Nemam previše obaveza. Posvetila sam se čitanju knjiga. Tokom studiranja nisam imala previše vremena posvetiti se tome.
Svakog dana nam nek dodje na kavu. Juče nas posetio cimericin kolega sa posla. Pravi je dobrica i presladak je. Kad je otišao doma cimerica mi rekla da mu se svidjam. Ona ga zna bolje od mene i to je zaključila jer je počeo češće da dolazi od kad nas dve živimo skupa, zove me MALA i uveka ima neki plan da radimo neke stvari skupa. Što je problem ? Ima devojku sa kojom je već nekoliko godina. On je jedini muškarac koji mi se stvarno sviđa ali ne mogu bit sa njim jer ima vezu. Ne želim dobijati ljubav na kašičicu, povremena viđanja i ne želim vezu koja je već u startu propala.
Znam što želim i što ne želim, tak da neću svoje, a i tuđe vreme trošit uzalud.


"....može se primetiti da je ljubav neobično kružan proces. Proces proširivanja sebe je veoma evolutivan. Kada je neko uspešno proširio svoje granice, samim tim je i prešao u više stanje postojanja. Tako da akt ljubavi postaje akt samosazrevanja, čak i onda kada za cilj ima tuđ razvoj. Samo težnjom za evolucijom uspevamo da evoluiramo.

...ova unitarna definicija ljubavi uključuje ljubav prema samome sebi i ljubavi prema drugome. Pošto sam je ljudsko biće, voleti ljude znači voleti i sebe. Posvetiti se ljudskom duhovnom sazrevanju znači posvetiti se sopstvenom i tuđem razvoju. Zaista, kao što smo već zaključili, nemoguće je voleti druge ako ne volimo sebe. "


M.Skot Pek : Put kojim se ređe ide

18.10.2007. u 07:13 | 4 Komentara | Print | # | ^

Zavisnost

" Druga i najčešća zabluda je da je zavisnost ljubav. Sa ovom zabludom, psihoterapeuti su prinuđeni svakodnevno da se bore. Efekat je najdramatičniji kod osobe koja pokušava ili uspe da izvrši samoubistvo, ili upadne u tešku depresiju zbog odbačenosti ili razdvajanja od bračnog druga ili ljubavnika. Takva će osoba obično reći : " Ja ne želim da živim, ne mogu živeti bez svoga muža ( žene ), devojke, momka, jer ga ( je ) toliko volim. " A kada kažem, kao što to često činim, " Grešite, vi uopšte ne volite svoga muža, ženu, devojku, momka ", ljutiti odgovor glasi : " Kako to mislite ? Upravo sam vam rekao ( rekla ) da bez nje ( njega ) ne mogu da živim. " Zatim se trudim da objasnim. " Ovo što vi opisujete jeste parazitiranje, ne ljubav. Vi parazitirate na toj osobi. U vašem odnosu nema izbora, ni slobode. Tu je u pitanju potreba, ne ljubav. Ljubav je rezultat slobodnog izbora. Dvoje ljudi se vole onda kada su sposobni da žive jedno bez drugoga, ali izabrali su da žive zajedno." Moja definicija zavisnosti jeste nesposobnost doživljavanja i delovanja bez sigurnosti tuđe ljubavi. "

M.Skot Pek : Put kojim se ređe ide

16.10.2007. u 07:44 | 8 Komentara | Print | # | ^

Zaljubljenost

"Od svih zabluda u vezi sa ljubavlju, najjače je i najubedljivije jeste verovanje da je zaljubljenost ljubav, ili bar jedna njena manifestacija. To je veom moćna zabluda, jer se zaljubljenost sa subjektivnog stanovišta doživljava kao snažno ljubavno iskustvo. Kada se neko zaljubi, iskreno će osećati : JA GA VOLIM. Ali dva problema će odmah postati očigledna. Prvi je da je iskustvo zaljubljenosti specifično erotsko iskustvo vezano za seks. Mi se ne zaljubljujemo u svoju decu, bez obzira na dubinu ljubavi koju prema njima gajimo. Mi se ne zaljubljujemo u svoje prijatelje istog pola, osim ako smo homoseksualno nastrojeni, mada ih možemo duboko i iskreno voleti. Zaljubljujemo se samo kada smo svesno ili nesvesno seksualno motivisani. Drugi problem se sastoji u tome što je zaljubljenost, bez izuzetka, privremena. Bez obzira u koga se zaljubimo, sasvim ćemo se sigurno odljubiti pod uslovom da veza dovoljno dugo potraje. Ovo naravno ne znači da mi obavezno prestajemo da volimo osobu u koju smo se bili zaljubili."
M. Skot Pek : Put kojim se ređe ide

15.10.2007. u 16:15 | 4 Komentara | Print | # | ^

posete

Otišla mi cimerica poseti njene doma, tak da cu vikend provesti " sama ".
Danas me posetila prijateljica koju dugo nisam videla. Prelepo izgleda. Bila je u Americi i tamo upoznala " potencijalnog momka ". Znate ono, što smo starije više zahtevamo ili bolje reć znamo što želimo. Rekla mi da je dečko savršen, obrazovan, da imaju dobru komunikaciju i da je pravi kavaljir. Ali, uveka postoji neko ali. On je tamo a ona ovde. Pita se kak to može funkcionirat ako se dva puta godišnje vide. Naravno, treba pustit vreme, možda i ova veza uspet ako je to ono pravo. Mislim da je zaljubljena ali nije htele priznat.

" Znaš mala, mi smo u godinama gde prvo krećemo razumom a tek onda srcem, a moj razum mi nedopušta upustit se u takvo što. "

A ja ko ja, ljubav ne bira, sama se dogodi. Volela bi da im uspije bez obzira na daljinu. Bila je tamo ( u Americi ) godinu dana i planira uskoro opeta otić, tak da sam skoro sigurna da će to moć funkcionirat. Navijam za njih.
Posetio me i N, sećate se da sam pisala o njemu...momak sa koji sam izašla van i skužila da ipak to nije ono što želim. Večeras smo lepo pričali, dok nije pokušao bit duhovit :

"- Mi imamo vezu.
- Kakvu vezu ? O čemu ti to pričaš ?
- Pa bolesnu vezu !
- Molim ?
- Vidiš da si bolesna, pa nam je veza bolesna.
- Izvini molim te, ali mi nismo u nikakvoj vezi ! "


Da li je ovo duhovito ? Ili ja to nemam smisao za humor ? Što god da je ovim hteo reć ali sam promenila svoje raspoloženje. Uozbiljila sam se.
Kad je odlazio hteo je bit brižan :

" Javi mi večeras kak si. Ako ti nešt treba nazovi me i ja ću to učinit za tebe. Pozvaću te sutra da vidim da li ti je bolje."

Ako je posle jednog izlaska i kave pomislio da smo u vezi, što bi tek bilo da ga pozovem i tražit neku uslugu od njega ?!

13.10.2007. u 00:05 | 9 Komentara | Print | # | ^

Ništa novo

Hvala Vam svima na željama za brzo ozdravljenje. Pijem neke tablete tak da mi je već bolje.
Što se nečeg novog tiče i neme ili ima kak se uzme.
Bio je I kod mene.... Instalirao je te programčiće i onak kao:

" Ajde dodji da ti pokažem kak funkcioniraju... "

Prišla sam a on me obgrli oko stuka.....Alo bre, ne moraš me grlit da bi mi to pokazao ! Što je to samnom ?! Nisam se ni maknula ! Nemam takav odnos sa prijateljima...ne dozvoljavam da me bilo ko zagrli....
Cimerica je bila tu sa nama tak da nismo mogli razgovatrat.
Ponovljena scena...krevet, mi na njemu, moja ruka u njegovoj i mazi me....Cimerica sedi naspram nas i posmatra.....Rečenica koju mi rekla kad je otišao:

" Moraš bit sa njim, savršen je za tebe ! "

Nisam obavila razgovor koji sam trebala, nisam se povukla opeta sam dozvolila da mi mazi ruku. Čitajte moje reči..kao neka klinka sam....Nisam ja rasčistila što hoću.....U jednom momentu pomislim da nisam spremna a u sledećem da jesam i da bi trebala pokušat. Neću se videt sa njim nekoliko dana možda ću onda odlučit što želim.



11.10.2007. u 18:36 | 8 Komentara | Print | # | ^

Svega po malo

Danas mi doista nije dan za 5....
Imam nahladu i sve što ide uz nju..visoka temperatura, kašalj, kihavica i glavobolja.
Doma sam po celi dan....ležim u krevetu. Kad ste tako bez neke obaveze onda počnete misliti o svemu. Danas mi je svašta opeta prolazilo kroz glavu. Misli su mi lutale.Nije to dobro ali šta sad.
Mislila sam i o malom. Pomislim na neki lep trenutak koji smo proveli skupa i onda nateram sebe da u sledećem momentu pomislim na nešto ružno misleći da će mi bit tak lakše. Nema ljubavi više, ne osećam da ga volim i da bi ponovno mogla sa njim.
Mislim o dečkima koje sam upoznala u poslednje vreme.....tako sam komplicirana i niko me nije privukao i zainteresirao. Možda samo previše očekujem.
Odnos sa I me počeo mučit. Za dva dana treba doć kod mene instalirat neke programe na računalu. Planiram obavit razgovor sa njim. Što ćemo činit dalje. Cimrica misli da on hoće mi dat još malo vremena zbog prekida veze sa malim. Prošla su dva mjeseca, možda ja doista još nisam spremna za novu vezu. Ali ako ne budem pokušala neću ni znat. On je jedina osoba sa kojom bi sad pokušala gradit vezu.
Moj prijatelj koji je miljama daleko od mene...htela sam mu posvetit post ali pisat ću sad malo i o njemu.
Živi u Egiptu, moj je vršnjak i profesor je. Predivan dečko, pun razumevanja. Devojke koje vole dečke tamnijeg tena rekle bi da je presladak, što zapravo i jest. Mislila sam i o njemu danas. Poslao mi je sms pitat kak sam. Njega bi volela videt što je pre moguće. Planirala sam ić tamo ali sam put odložila. Tko zna možda ću i otić krajem godine.
Cimerica....joj......danas je baš bila nervozna. Svađala bi se a nema skim, jer ja nisam osoba koja se raspravlja i svadja. Danas mi je rekla da otkad zivimo skupa nije imala izlive besa kao prije jer sam ja smirena, imam smiren , blag glas i nekak uvek nadjem pravi način da joj priđem i razgovaramo.
Sve u svemu, dan loš ali prošao je.
Sve Vas ljubim.

09.10.2007. u 00:15 | 8 Komentara | Print | # | ^

Nerešeni odnosi

Htela sam ovaj posvetit svom prijatelju, koji živi hiljadama kilometara od mene ali ću danas pisat o drugoj temi.
Nerešeni odnosi.nut
Sinoć sam ovu rečenicu čula sto puta od svoje cimerice. Razgovarale smo do kasno u noć.
Imam puno prijatelja, uglavnom su to prijateljstva koja traju već godinama.
I i ja sam zajedno studirali. On je divan dečko. Pre dve godine pokušao je pričat samnom o vezi i svojim osećanjima. Ja sam bila ta koja je prekinula sve to sa onom klasičnom rečenicom koju devojke često govore :

" Znas mi smo prijatelji, znamo se jako dugo i ne želim to kvarit. " wink

Ostali smo prijatelji i dalje, kao da nije ni bilo tog razgovora. Međutim, ipak se nešt promenilo.
Postali smo nekak bliži, kao da ni ja nisam bila sigurna u svoje reči.sretan
Kad god se vidimo uveka sednemo jedno pored drugoga, slučajno ili namerno, tko to zna. Fizički kontakt je prisutan, zagrlimo se, dodirujemo ruke kad pričamo. U poslednje vreme kad se vidimo uzmem moju ruku i mazi je.
Juhu, ja to ne radim sa prijateljima ! Sto ja to radim ? !
Mislila sam da smo još prije dve godine rasčistili odnos. PRIJATELJI ZAUVEKA.
Poslala moja majka paket a ja ko ja odmah bi sve podelila sa prijateljima.
Poslala sam sms I, da dodje na kolače.njami
Eto ti njega oko 20h.
Gledali smo film, smejali se i uživali. Sedeli smo skupa na krevetu. U jednom momentu počeo je mazit moju ruku.
Svakome prija pažnja i nežnost ali sa voljenom osobom. Što ja to radim ? eek
Mi smo samo prijatelji.
Čim je izašao iz stana, cimerica mi je rekla da naš odnos nije rasčišćen i da verovatno nikada neć bit. Ili ćemo bit skupa ili ćemo se prestat družit jer ako ja budem imala nekog i ako on bude našao devojku, niko to naše ponašanje neće trpet.wink
Da li je moguće da podsvesno i ja njega gledam kao da mi je više od prijatelja ? rolleyes
Sviđa mi se, predivan je dečko, inteligentam, duhovit, pažljiv a iskreno da kažem i pristojno izgleda.
Naša zajednička fotka mi je na display od mobitela. Eto, sigurna sam da nisam ni ja ravnodušna. Neću da kvarim prijateljstvo a sa druge strane deluje kao dečko sa kojim bi mogla imat vezu.

08.10.2007. u 07:25 | 8 Komentara | Print | # | ^

Kombinacija dvije vere

Napisala sam post danas ali ga nisam objavila. Objaviću ga neki drugi put jer sam htjela da ovaj bude objavljen pre.
Htela bi čut Vaše mišljenje na ovu temu.
Tema je doista osetljiva i može izazvat razne reakcije.
Jedna sam od onih što ceni čoveka kao čoveka bez obzira na nacionalnu pripadnost, veru, boju kože ili po tome što mu je posao.
Ako ima dobru dušu i srce uveka je dobro došao u krug mojih prijatelja.
Ja sam dete iz mešovitog braka. Uglavnom se svi iznenade kad počnem pričat o svom poreklu. Vaspitana sam da svakog moram poštivat i cenit. Međutim, danas je takvo vreme došlo da je mržnja prevladala razum kod nekih ljudi.
Ja ne mogu na osnovu jednog pojedinca sudit svima. Niti želim niti sam ja ta koja ima pravo bilo kome sudit. Ne razmišljaju svi ovak.
Ponekad pomislim da sam prava srećnica što sam odrasla u porodici sa dvije vere i da sam naučena od malih nogu da svakog moram poštivat. Otac mi je poginuo kad sam imala skoro 11 godina, a majka je nastavila sama da nas odgaja u tom pravcu. Kada me netko upita što sam, uveka odgovorim da sam na prvom mestu KRIŠĆANKA.
Katolička i pravoslavna vera imaju svojih dodirnih točaka. Ma koliko se činilo da se razlikuju ipak postoje točke gdje se dodiruju, tak da mislim, da ovakvi brakovi mogu uspjeti ako postoji međusobno razumevanje i poštivanje. U ostalom, ni jedan brak, mislim na brak između iste vere, ne bi uspeo bez razumevanja i poštivanja. Pitanje je samo ko koliko može da tolerira.
Što biva sa brakovima između islamske i krišćanske vere ? Svi znamo da se ove dvije vere doista razlikuju. Da li ovi brakovi mogu uspijeti ?

05.10.2007. u 15:24 | 5 Komentara | Print | # | ^

Veze bez obaveze

Ovih dana sam razmišljala o tim tako zvanim vezama bez obaveze.rolleyes
Ako hoćeš bit u trendu trebaš imat vezu bez obaveze ! Ma ko to kaže ?!
Sistem vrednosi je doista pao ili nikada nije ni postojao. Vremena su takva da je sve iz nekog interesa.
Prava je retkost doista imati iskrenog prijatelja koji je uveka tu, i u dobru i u zlu.
Ali kako da skuzim te veze između partnera ? Kao, skupa smo ali bez neke obaveze.... nut i ako varamo jedno drugo i tak je dobro. Koja je poenta svega toga ? rolleyes
Sve je više devojaka koje su sa oženjenim muškarcima i to dosta starijim od sebe. Kuda to vodi ? Da li takve veze imaju neku perspektivu...budućnost i vrednost ?

Odakle mi ova tema za razmišljanje ? Jedna prijateljica je već dvije godine u vezi sa ozenjenim čovekom.....
Doista nemam ništa protiv nikoga, svako je slobodan radit što mu je volja i ponašat se kak misli da treba sve do granice kad neko oko njega postaje ugrožen. Ipak bi trebali vodit računa da nekog ne ugrozimo.
Svidela mi se jedna misao još pre nekoliko godina i danas je često koristim :

"Sve što kažemo i uradimo u životu ima posledice. Slobodni smo reć i radit što želimo ali posledice naših reči i djela su naša odgovornost."

Slušala sam je kak priča o njemu....U momentu kad sam je htela upitat koje su njene želje, da li bi htela da on bude samo njen, trgla me je njena rečenica :

" Nisam zaljubljena u njega, ne volim ga i skupa će mo bit dok nam je lepo."

Ne znam koji sam izraz lica napravila ali je počela objašnjavat:

"To ti je veza bez obaveze. Skupa smo dok ide i dok to nekak funkcionira a kad ne bude tak to je kraj."

Znam da želi imat porodicu jednog dana, svoju decu...svi mi to želimo imat. Na prvom mestu želimo imat nekog kraj sebe tko će nas razumjet, poštivat i voljet....nekog sa kim ćemo pit prvu jutarnju kavu i pokraj koga ćemo noću spavat.
Da li se iz tih veza može što takvo stvorit ?

04.10.2007. u 15:18 | 6 Komentara | Print | # | ^

Party

Tri dana smo pravili party.partypartyparty
Bilo je ludo i ne zaboravno. nut
Toliko mi je drago da sam okruzena sa ljudima koji me doista vole i cene. Zapitala sam se, zasto sam ikada dopustila sebi da trpim uvrede i ponizenja od malog ?! headbang
Svi su bili veseli ( pijani uglavnom ) i dobro raspolozeni.thumbup
Cimerica nije pila posle cetvrtaka rofl Ja ko ja....ne pijem alkohol ali sam morala nazdraviti sa njima. rofl
Srce mi je bilo ogromno i ne mozete ni zamisliti koliko sam bila srecna. Danas mi je celi dan zvonio mobitel i svi su me pitali kada cu opet praviti party sretan
Videcu kad ce opeta biti prilika ili kad cemo se cimerica i ja dogovoriti se da ih sve ponovno okupimo .
Bila sam na fakultet danas...isla sam da sredim jos neke svoje papire i da castim na svojoj katedri. Mentor me je pitao da dodjem ovih dana i da mu pomognem jer sredjuje neke projekte.
Bila je neka prica ranije da ostanem i radim ko asistentica ali ja to ne zelim.

02.10.2007. u 00:39 | 7 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Siječanj 2009 (2)
Kolovoz 2008 (14)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (16)
Siječanj 2008 (18)
Prosinac 2007 (6)
Studeni 2007 (9)
Listopad 2007 (13)
Rujan 2007 (14)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (17)
Lipanj 2007 (19)
Svibanj 2007 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

gde je ljubav?

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr