Komentari

andjeomali.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Tinolovka

    ..ja sam također bio na testu inteligencije..osobno mislim da je to nužno kad se govori o zaposljenju u većim kompanijama..gdje se rad zasniva više na intelektualnom nivou i zahtjeva brzu rekciju misli a ne fizičku snagu..sa tvojim englenskim...vjerujem da češ daleko dogurati..a kad stignu rezultati testiranja to če samo potvrditi ova moja uvjerenja..pusa...

    avatar

    22.10.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  • SVE ĆE JEDNOM IMATI SMISLA...NADAM SE

    da...ja sam riješavala i psiho test i test inteligencije iako nema neke velike razlike izneđu njih...ne znam, ja mislim da je to danas potrebno...na koju god stranu pogledali, za zaposlenje ma za sve...naime, ja sam na faxu imala psiho test, a dali su nam ga eto, čisto onako da vide kakvo je stanje...ja podržavam to u potpunosti. pozdrav

    avatar

    22.10.2007. (12:53)    -   -   -   -  

  • Tamoya Sanshal

    ma ti testovi su ti s...e, zašto tako mislim. Pa zato jer klasičan test imteligencije ne govori o inteligenciji određene osobe baš mnogo, jer je inteligencija kao takva spoj različitih sposobnosti mozga i ne mjere se u pravilu tim testom kojega su vjerojatno tebi dali. A neke firme valjda misle da će se kandidat usrati, da oprostiš na izrazu kad mu daju da to rješava. To je ono što ja zovem "Ufur", ako znaš na što mislim. Ma, niš se ne zabrinjavaj.
    Pusa :)

    avatar

    22.10.2007. (14:01)    -   -   -   -  

  • ~ Everybody Lies ~

    ocito je to danas potrebno, ali nekad mi se cini da malo pretjeruju s tim, ali tko ce ih znati.
    ne brini za rezultate... sigurno ce biti odlicni.
    pusa =)

    avatar

    22.10.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • mojisnovi

    Mislim da u nekim strukama je to nepotrebno

    avatar

    24.10.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • MALI KORAK PREMA SLAVI

    kao i uvijek zanimljiv post. i ja sam radio te IQ testove i nisam baš prolazio najsjajnije, ali nisam bio ni loš, no ja ipak mislim da taj test i nije baš nekakvo super mjerilo, ne kao talent u nekom poslu.

    avatar

    24.10.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • inocka

    ti testovi su uobičajeni danas iako se slažem s jednim komentarom gore da su u nekim zanimanjima možda i suvišni..ipak čini se da to polako postaje praksa..
    pozdrav ostavljam :)

    avatar

    24.10.2007. (17:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...