A nisam uspjel odoliti, ta 29 kuna. Sva sreća, pa na sebi nemam tih "strelica", a da ih imam, bilo bi ih pregršt. Volim je i te njene nesavršenosti i te njene "kockice". Taj gorkasti okus "tonika" u ustima, to izaperem sa malo Gin-a i "Zero Killed". Veli mi Lik u dućanu, da original košta 700 čuna. Baš tolika Rvatina nisam, makar sam Krkan!!! |
Heureka! No ne mislim trčati gol po Zabregu. Uglavnom, bez jebe, onak objektivno, spečem doma na šparetu roštilja, tak dobrog i ukusnog, kaj vas 70 % nije sposobno napraviti na pravom roštilju vani, u prirodi, exterijeru. Odgovorno tvrdim!!!!! Guss grill tava, je čudnovata, a i tekući dim dolazi do punog izražaja. Jeneća vratina, napacana solju, biberom, senfom, češnjakom, uljem i ono, kaj se stalno borim sa svojim seljoberima doma.... 3-4 min jedna strana, toliko druga, na najjačem ringu (plinskom). -Jooooj, još je krvavo -ma mama ti krvava, to je sok iz mesa!!!! Sočan i ukusan. Epohalno, jako ukusno i ne zapaženo! Mislim, jebite se, sa svojim macama, pesekima, Mamićima i pičkama materinama!!!!!!! |
Lava tava, gus, marinirana vratina, tekući dim, bruskete od kruha, dal. začina, češnjaka i masl. ulja. Šalata....rajčica, mocarela, bosiljak, dal. začini, m. ulje. Radi se o experimentu.....kako izvesti roštilj pod napom, na šprhetu u stanu. Tekući dim je došao do izražaja 100 %!!!!! |
Ova idiotarija od ove države sa svima svekolikim idiotima. Dokle bu to trajalo, idioti jedni? |
Sam da se javim. Metar kave za Ekipu. Radi se, nema se vremena, pa jedna pizza štruca, punjena ćevapima i sirem. Genijalno. Bosanski calzone! Inače, ne gledam vijesti i čist mi je O.K.. Mišljenja sam, dakle, šupka imam, da je svijet otišel u tri lijepe pizde materine! |
< | lipanj, 2016 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |