Jučer sam se dušil u jeftinim todorićevim krafnama......jebem li ga škrta, to pekmeza u tragovima, pa sam moral dodatno armirati, maspater.![]() Danas ribice, ali pržene, no, prelivene Garumom, hehehe, fish sauce. Sav sam u ribi, ovih dana. Pun sam tih Ω. Doma gurmanske spike sa Švrćom. -da mi je znat tko se prvi setil gurnuti meso u vatru? -aaaa, jel znaš da su teletabisi u srednjem vijeku, nakon kuhanja mesa "vodu" od toga bacali? Velim ja, pa ponovo ja, ko ona kokoš: -da je meni znati kak su ljudi došli na to da sole meso i koliko je sol bila dostupna duboko u kontinentu Europe, tj., koliko je bila dostupna širim masama? A i ja gluposti pitam, a google pod prstima, cccccccc. Veli danas meni Borut: -Ma nisam ti ja bas siguran ako riba nije "vidjela"vatru! a da ste to malo marinirali, sušili, kuhali, fermentirali, nebi vam Dalmacija bila zgarište, ccccccc. To ljeti gori ko šašavo. -ae, ajmo na gradele pa potpali kubik loze, a ono wuuuuuuušššššššš u zrak i na sranja. No, tata je to danas u labaratoriju pod kontroliranim uvjetima. ![]() ![]() ![]() ![]() Normalno, zaliveno Garumom, a i tata i škamp smo se zalili crnjakom. ![]() Ahhhhh, di je moj pokojni mališan, iz vremena moje akvaristike. Pol riba mi je noću znal pojesti, maspater. Koji žderonja, koji predator, cccc. Ufatim ga jedno jutro, ono, ko kakav đak, klinac, u rukama mu pol kruha, ili talijaner, podlaktice horizontalno...................... i drži u kliještima jednu Black Molly, ono ko -bok stari ali ono, punih usta! ![]() ![]() Oznake: ribice |
| < | veljača, 2013 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | ||||
| 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
| 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
| 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
| 25 | 26 | 27 | 28 | |||