02.07.2010., petak

a kaj, a nikaj, šljiva na oku

a kaj, a nikaj, šljiva na oku

petak , 02.07.2010.
I tam frendu na viksi napravim pun kufer nečega,
ajde, Blogu fala, vikend,
dojdem doma, normalno, nažlempan,
a kak drukčije?


Tam mu radim čitav tjedan, a prasac nema novaca da mi
to plati:
-pa kaj imaš, nesrećo jedna?
-pa vina v kleti
-pa ajmo to naplatiti, maspater

E, jesam ga "oderal", da se bečil.

I veli draga:
-daj mi otrebi šljive, nesrećo jedna,
dolaze nam deca, a znaš kak ti ćer obožava knedle sa šljivama.

I sad ja to trebim i mislim si:
-kak je to imati šljivu na oku??????
pa bem te retardovana, pa probaj, valjda nebu bolilo.
I maspater, nikak, stalno opadne.
I sjetim se:
-eeee, neš me bičiti!

I zemem pola, zglođem, ono nutra i evala.






Pravi, Gospon, kaj ne, ono monokl i
još da me neko opalil sa cilindrom rovokopača po bulji, ma,
complet idiot.

A šta ćeš, (pivo), kad sam taki Kawasaki.


Sam čekam sutra, radi vina, onog iz kleti,
eee, ak mi je udaril "kamatu", najebal je..


E, ondak na balkon, pregled poljoprivrednih dobara,
oooooooooooooooooooo
vrijeme berbe, Cherry rajčica narasla, ooooooooooooooo,
uberem komada dva, treći bu za sutra.
Prvi 7 g.,
a drugi 12 g.
sve to evidentiramo u posebnu bilježnicu,
da bilježnicu, to ljetopis, pa to je moj prvi paradajz u životu,
mislim, uzgojen, stabljika visoka 2163 mm, etc..
Iz ovog drugog sam mam maknul sjemenke, za sljedeću sezonu,
a s ovim drugim smo se dušili do boli.





ovaj od 12 g.,.................
oooooooooooooo, jesam smotan, nisam zmjeril šublerom njihov fifi.






No, stigli svi, a gotove i knedle.
Tijesto:
skuvaš pire od krompira, npr. po kile, slan, pa u to brašno,
pa kad se skompaktira v mikseru, na stol, pa doraditi s još brašna,
dok se ne prestane lijepiti za ruke.
otkidati komadiće i oblikovati "palačinke", deblje i šljiva, ili nekaj nutra,
pa oblikovati knedle.
Kuhati cca 20-30 min u slanoj, pouljenoj vodi.
Ocijediti.
Na malo ulja spržiti krušnu ti mrvu, ili prezle, na "zlatno",
knedle uvaljati u to, pa posuti sa "bilelom smrti" i
ne šmrkati, jestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Ima i onaj mod, bez šljiva, golo to tijesto,
ali po kile sira, onog sviježeg sa placa, kravljeg, posnog,
pa skompaktirati sa tijestom, napravit okruglice, skuvat,
i isto s prezlama,
pa oš slatko, oš slano.











Danas si nebum meril cukora, whose fuck,
pa jesam li stari Đejms Din, ili škarnicl!
Ajd Blog!


- 18:53 - gukni (12) - štampaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2010 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (3)
Veljača 2023 (1)
Kolovoz 2022 (2)
Veljača 2022 (1)
Travanj 2021 (1)
Studeni 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Ožujak 2020 (1)
Veljača 2020 (1)
Siječanj 2020 (3)
Prosinac 2019 (1)
Studeni 2019 (2)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (1)
Svibanj 2019 (1)
Travanj 2019 (2)
Ožujak 2019 (2)
Veljača 2019 (5)
Siječanj 2019 (4)
Studeni 2018 (2)
Listopad 2018 (3)
Travanj 2018 (2)
Veljača 2018 (3)
Siječanj 2018 (1)
Listopad 2017 (1)
Rujan 2017 (4)
Kolovoz 2017 (1)
Srpanj 2017 (7)
Lipanj 2017 (4)
Svibanj 2017 (2)
Travanj 2017 (5)
Ožujak 2017 (6)
Veljača 2017 (3)
Siječanj 2017 (5)
Listopad 2016 (3)
Rujan 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (6)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Veljača 2016 (7)
Siječanj 2016 (9)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (1)
Listopad 2015 (12)
Rujan 2015 (6)
Kolovoz 2015 (9)

Komentari On/Off

Box2