Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alexxl

Marketing

a kaj, a nikaj, šljiva na oku

I tam frendu na viksi napravim pun kufer nečega,
ajde, Blogu fala, vikend,
dojdem doma, normalno, nažlempan,
a kak drukčije?


Tam mu radim čitav tjedan, a prasac nema novaca da mi
to plati:
-pa kaj imaš, nesrećo jedna?
-pa vina v kleti
-pa ajmo to naplatiti, maspater

E, jesam ga "oderal", da se bečil.

I veli draga:
-daj mi otrebi šljive, nesrećo jedna,
dolaze nam deca, a znaš kak ti ćer obožava knedle sa šljivama.

I sad ja to trebim i mislim si:
-kak je to imati šljivu na oku??????
pa bem te retardovana, pa probaj, valjda nebu bolilo.
I maspater, nikak, stalno opadne.
I sjetim se:
-eeee, neš me bičiti!

I zemem pola, zglođem, ono nutra i evala.






Pravi, Gospon, kaj ne, ono monokl i
još da me neko opalil sa cilindrom rovokopača po bulji, ma,
complet idiot.

A šta ćeš, (pivo), kad sam taki Kawasaki.


Sam čekam sutra, radi vina, onog iz kleti,
eee, ak mi je udaril "kamatu", najebal je..


E, ondak na balkon, pregled poljoprivrednih dobara,
oooooooooooooooooooo
vrijeme berbe, Cherry rajčica narasla, ooooooooooooooo,
uberem komada dva, treći bu za sutra.
Prvi 7 g.,
a drugi 12 g.
sve to evidentiramo u posebnu bilježnicu,
da bilježnicu, to ljetopis, pa to je moj prvi paradajz u životu,
mislim, uzgojen, stabljika visoka 2163 mm, etc..
Iz ovog drugog sam mam maknul sjemenke, za sljedeću sezonu,
a s ovim drugim smo se dušili do boli.





ovaj od 12 g.,.................
oooooooooooooo, jesam smotan, nisam zmjeril šublerom njihov fifi.






No, stigli svi, a gotove i knedle.
Tijesto:
skuvaš pire od krompira, npr. po kile, slan, pa u to brašno,
pa kad se skompaktira v mikseru, na stol, pa doraditi s još brašna,
dok se ne prestane lijepiti za ruke.
otkidati komadiće i oblikovati "palačinke", deblje i šljiva, ili nekaj nutra,
pa oblikovati knedle.
Kuhati cca 20-30 min u slanoj, pouljenoj vodi.
Ocijediti.
Na malo ulja spržiti krušnu ti mrvu, ili prezle, na "zlatno",
knedle uvaljati u to, pa posuti sa "bilelom smrti" i
ne šmrkati, jestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Ima i onaj mod, bez šljiva, golo to tijesto,
ali po kile sira, onog sviježeg sa placa, kravljeg, posnog,
pa skompaktirati sa tijestom, napravit okruglice, skuvat,
i isto s prezlama,
pa oš slatko, oš slano.











Danas si nebum meril cukora, whose fuck,
pa jesam li stari Đejms Din, ili škarnicl!
Ajd Blog!



Post je objavljen 02.07.2010. u 18:53 sati.