Ova Cherry-Tomate me sjetila neceg. Prirodom posla obidjoh prilican broj restorana tzv. visoke kategorije - poslovne vecere sa klijentima i slicne torture. Cesto onih gdje cijeli spalir posluge nosi jela, svaki ima svog, postave se oko stola, serviraju, dignu teatralno svakom srebrno zvono, glavni izrecitira kaj je to - a na velikom tanjuru snicla velicine rucne ure, dva listeka i kap umaka. I tak svaku uru nekaj u tom stilu - kruli ti zeludac do sljedece ture. Izmedju znaju zato doc cesto neka iznenadjenja iz kuhinje, ili se usred tura servira nesto slatko, da na pr. neutralizira okus prijasnjeg prije sljedeceg.
U jednom takvom frajer izrecitira da se desert zove Cherry-Tomate. Mi svi gledamo bedasto u paradajze na tanjuru - topli, al izgledaju ko friski - i nesto neke kreme i ukrasa. Kad smo ih razrezali, unutra usecerene tresnje i visnje u nekakvom sosu. Jebga, al kak su dosle nutra? Prevrtali smo one neotvorene paradajze sa svih strana, sve izgledalo normalno, nigdje reza ni rupe. Kolko god smo probali, nisu nam htjeli otkrit trik - tajna kuhinje ... :))
Si probal onaj sa bananom?
02.07.2010. (21:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E jesi opičen, kao da je teško šljivu na oku zaradit', nisi morao keljiti lažni monokl, trebal si samo nekoga na cesti poslat u rodno mjesto, ionako nitko nema visok prag tolerancije, a i vrućina je :)))))))))
03.07.2010. (00:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
hihi a šašavo moje ;0)
02.07.2010. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
nisi sve vidila, stavil sam update, aj ponovo
02.07.2010. (20:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
blogomoljac
Ova Cherry-Tomate me sjetila neceg.
Prirodom posla obidjoh prilican broj restorana tzv. visoke kategorije - poslovne vecere sa klijentima i slicne torture. Cesto onih gdje cijeli spalir posluge nosi jela, svaki ima svog, postave se oko stola, serviraju, dignu teatralno svakom srebrno zvono, glavni izrecitira kaj je to - a na velikom tanjuru snicla velicine rucne ure, dva listeka i kap umaka. I tak svaku uru nekaj u tom stilu - kruli ti zeludac do sljedece ture. Izmedju znaju zato doc cesto neka iznenadjenja iz kuhinje, ili se usred tura servira nesto slatko, da na pr. neutralizira okus prijasnjeg prije sljedeceg.
U jednom takvom frajer izrecitira da se desert zove Cherry-Tomate. Mi svi gledamo bedasto u paradajze na tanjuru - topli, al izgledaju ko friski - i nesto neke kreme i ukrasa. Kad smo ih razrezali, unutra usecerene tresnje i visnje u nekakvom sosu. Jebga, al kak su dosle nutra? Prevrtali smo one neotvorene paradajze sa svih strana, sve izgledalo normalno, nigdje reza ni rupe. Kolko god smo probali, nisu nam htjeli otkrit trik - tajna kuhinje ... :))
Si probal onaj sa bananom?
02.07.2010. (21:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Čuj ono za klet, nemoj se ustručavat naplati čovjeku i ako treba pomoć dolazim i u ponoć.:))
02.07.2010. (21:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
I cherry rajčice i knedle - mljac; savršeno! Uživajte! Ugodan vikend od Luki+Goldie
02.07.2010. (22:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
i moja mater tako radi slatke njoke
02.07.2010. (22:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Al bi mi sad jedni njoki sa šljivama dobro legli.... ko budali šamar.
02.07.2010. (23:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
super ti stoji šljiva :D zasipaj te knedle s puno cimeta, dobro za skidanje šećera i kolesterola
02.07.2010. (23:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svinjce
ha ha super, treba naplatit svoj rad!!!
poželio knedle sa šljivama
02.07.2010. (23:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fanny
E jesi opičen, kao da je teško šljivu na oku zaradit', nisi morao keljiti lažni monokl, trebal si samo nekoga na cesti poslat u rodno mjesto, ionako nitko nema visok prag tolerancije, a i vrućina je :)))))))))
03.07.2010. (00:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mina
čuj znam da je to tvoj ponos ali ovaj pomidorić ti je za poludit :))))
03.07.2010. (02:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
ej ovaj ti recept kopi-pejstam, moji su se natukli one tvoje mozarela-puretine a tek kad ovo vide... ma špaker mi ne gine ;0))
03.07.2010. (11:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...