joj joj kaj sam se namučil, sto recepata od sto kretena.
I kupim tak janjeći but, pa od juneće plećke, pa čist malo loja,
pa zrežem to u kockice, pa posolim, pa zalijem s deci vode, ohlađene, u kojoj se skuhala glavica češnjaka, zmiješam i ostavim 2 dana u friđu,
pa sameljem pa dodam malo sode bikarbone, pa oblikujem probni,
pa debakl. Posno, suho, bez okusa....govno.
Pa dodam još soli, ulijem ulja, malo junećeg loja, pa kak tak,
ali ipak govno. Danas si mislim di sam zjebo i sjetih se.......
Usranih pol žličice sode bikarbone na 1,5 kg smjese.....
dovoljno da ubije svaki miris i aromu....to radi soda.
Jest da su ćevapi spužvasti, izdašni, batjebiga, ona ubija i smradove,
ali i one dobre mirise, češnjaka, loja goveđeg, janjetine, ovčetine.
Dokaz? Nosite čarape dok se ne usmrde u Najkicama z placa, pa ih putnite u vodu i malo sode i evala.
Kisela voda?
Vjerojatno istu pizdariju radi.
Bedak se na svojim greškama uči, a pametan na tuđim, maspater.
|