novi korisnik

kreiraj blog!

registriraj me!

cool

Isključi prikazivanje slika

05

čet

12/24

Gibanica

stella.blog.hr


Gibanica je meni omiljeni specijalitet srpske kuhinje.
Rad: Uzeti 500 g kora za gibanicu. U nauljen pleh 30x40 cm
ravno staviti 2 kore na dno, pa preliti sa 4 kašike nadjeva, pa
nagužvati 2 kore preko cijele površine. Opet 4 kašike nadjeva
pa nagužvati 2 kore i ponavljati. Na kraju idu dvije kore
ravno preko gibanice i preliju se nadjevom. Izbosti nožem.
Peći na 220 stupnjeva 30 minuta.
Fil: Umutiti 5 žutanjaka, pa dodati 400 g mrvljenog bijelog sira,
šolju 2 dl mlijeka ili 200 ml gazirane vode, ulja 100 ml. Ako sir
nije slan, dodati malo soli. Na kraju dodati snijeg od 5 bjelanjaka.
20241130-120525
Poprskati vodom i rezati
imageedit-1608-4278001348
Jesti u slast!
20241130-132954

04

sri

12/24

* Bednjanska salata ... 340 kcal

minus40kg.blog.hr


20241203-214529

5 dag domaćeg dimljenog sira ... 130
10 dag kuhane leće ... 100
5 dag mladog luka ... 20
0,1 dl bučinog ulja ... 90
sol, papar, aceto balsamico, ...

- očisti, usitni, pomiješaj, začini

Užitak punoće okusa.

03

uto

12/24

Inđija

stella.blog.hr


U Inđiji se već 35 godina održava međunarodni susret pjesnika
Garavi sokak.
1-In-ija
Da se okrijepimo prije početka susreta?
3
Ako navratite, u centru je otvoren novi hotel "Hogo" sa
odličnom uslugom i gastronomskom ponudom
6

7
Morat ćemo navratiti ponovo, da "utvrdimo gradivo"

02

pon

12/24

* Komiška marenda ... 340 kcal

minus40kg.blog.hr


20241201-154305

10 dag srdela ... 120
5 dag luka ... 20
0,1 dl maslinovog ulja ... 90
5 dag kukuruznog kruha ... 110
sol, papar, lovor, brašno, vinski ocat, ...

- očisti ribu, operi, posoli, uvaljaj u brašno
- ispeci na maslinovom ulju u tavici
- luk dinstaj, začini, pomiješaj
- serviraj uz domaći kruh

Baciti koju ribicu u sebe,
a onda ribariti, kopati vinograd, ...

Statistika

Zadnja 24h

6 kreiranih blogova

148 postova

383 komentara

170 logiranih korisnika

Trenutno

3 blogera piše komentar

15 blogera piše post

Blog.hr

Uvjeti korištenja

Pravila zaštite privatnosti

Politika o kolačićima

impressum