U Agoniji

četvrtak, 10.04.2014.

Crtice 22

Nismo li svi mi koji danas prolazimo ovim svijetom nekad bili u tijelu svoje majke!?



Možda sam ja prespavao jedno razdoblje u razvoju civilizacije, no ono što ja znam jest da život nastaje na staromodan način i da majka ŽIVO dijete nosi u svojoj utrobi do poroda. Jeli itko čuo da se može NORMALNO porodit mrtvo dijete? Ono što je zanimljivo jest da oni koji sebe smatraju "naprednima i prosvjećenima" opravdavaju ubojstvo drugog bića nekim "višim" razlozima.
Najčešća mantra koja se spominje jest ona o "pravu žena da odlučuju o svom tijelu".
Zanimljivo da to može proizaći iz uma odraslog čovjeka koji je nekoć bio tijelo u tijelu svoje majke. Dakle, po naprednima najbolje je sve radnje koje mogu potaći čovjeka na kriminalnu radnju legalizirati. Na taj bi način drastično smanjili kriminalitet i ujedno bez sapuna oprali mnoge savjesti.
Ostaje pitanje: tko se onda smije zauzeti za živote nerođene djece koja iz utroba svojih majki nemogu ništa poduzeti? Smiju li nerođena djeca plaćati nepromišljene poteze njihovih roditelja?
Najbolje bi bilo da napredna inteligencija napiše, i u zakone uglavi, razloge zbog kojih majka smije abortirati. Ako nesuđena majka pronađe dva svjedoka koja će potvrditi da njeni razlozi spadaju u zakonski opravdana ubojstva, onda nema nikakvih problema. Smanjili smo kriminal i postotak potencijalnih socijalnih slučajeva, prosjaka, rodijaka, kumova, političara ... Svi sretni i zadovoljni.
Već vidim reklame u poluvremenima utakmica sa svjetskog prvenstva, između reklama za pivo i uloške:
Abortirajte jer na taj način povećavate zaposlenost i smanjujete konkurenciju!
U našoj klinici na dva abortusa jedan besplatno!
Zašto roditi i ne spavati noćima kada možete abortirati!
Zašto školovati djecu, slati ih na fakultete pa na zavode za nezaposlene, abortirajte uštedite za krstarenje oko svijeta po prigodnim cijenama do kraja godine!
Abortirajte i kupite novi automobil sa 12 zračnih jastuka i GPS-om! itd.
Zagovaratelji ubojstva sa predumišljajem na tragu su svih velikih diktatora koji su na sličan način pokušali određivati tko zavrjeđuje živjeti a tko ne! Koliko čovjek mora nisko pasti da bi opravdao ubojstvo nerođene djece? Koje razloge mora pronaći i prati svoju savjest i krivicu svaljivati na sve oko sebe a sebe amnestirati i žaliti? Nije li svaki čovjek "SVOGA TELA GOSPODAR" a na taj način i odgovoran za svoje ponašanje, pred Bogom i čovjekom. Priče "kriv je ovaj .. onaj...društvo ... i štotijaznamtkosvene" prestaju u drugom osnovne. Netko odraste i preuzme odgovornost za svoje postupke a neki uvijek krivca nalaze u drugome (u djetetu starom dva-tri mjeseca, toliko malom da stane na dlan prosječnog odraslog čovjeka!!!).

- 13:19 - Komentari (23) - Isprintaj - #