Čovjek s vilicom u svijetu juhe

četvrtak, 10.04.2008.

Zlatousti on the road

Nakon pretpremijere u Metrou, gdje ga je Babl predstavio u svojoj rubrici o blogovima, Zlatousti je ovog tjedna doživio i svoju tiskanu premijeru u magazinu Svjetlost. Počevši od ovog mjeseca, trebao bi se pojavljivati redovito u svom stupcu iz broja u broj. Namjerno kažem stupcu, jer je kolumna već otrcana riječ, pogotovo otkako pevaljke i šnajderi imaju svoje „kolumne“ na televiziji, a urednici emisije ih i tako i najavljuju, iako nikome, osim njima, nije jasno zašto bi se čitanje školske zadaćnice ili prenemaganje pred kamerom nazivalo „stupac teksta“. To nije kolumna već i stoga što ne komentiram aktualne događaje, naprosto prostor za nizanje Zlatoustog i ekipe.

Naravno, to govorim samo zato što sam ljubomoran jer nemam svoj "stupac teksta" na televiziji.

Zapravo, ja ga nemam ni u spomenutim novinama, posvojnost još uvijek nije svojstvena Zlatoustom. Naprosto, Zlatousti se odlijepio i započeo svoj život, napustio je sigurnost svog bložjeg doma. O, bit će s njim i drugih iznenađenja! Ali o tome još „nemam vlast“ govoriti.

Ne morate ovo shvatiti kao bilo kakvu važnu obavijest o novostima. Ajmo reć' - malo ga hvalim. Tiskani Zlatousti nov je samo za one koji nisu čitali blog. Vi ste ga već odavno upoznali.

Sretan ti život, Zlatousti! (Ovdje tatici kane suza radosnica... čekaj malo, nisam mu ja tata, Zlatobradi je. Gaaah! Komplicirana obitelj...)

- 00:29 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.