Komentari

usputne-biljeske.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • dugoprugash

    Zlatne žbice - Magazin

    avatar

    17.02.2018. (15:40)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Šteta šta nema više Židaka, ja sam ta iako sam Hajdukovac redovito čita i poštiva i njega i njegovu ljubav prema Dinamu, ova druga dvojica, s Pavičićem se oko nekih stvari ne slažem ali mu ne bi osporava talent, a Tomić je faker, on stalno piše jedno te isto, ko većina blogera, prodaje jeftine štoseve, tuđe priče, i tako jebiga da si stariji zna bi koji su kalibar bili oni šta su se upisivali na vojnu akademiju :)))

    avatar

    17.02.2018. (22:36)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Fresh hvala za mišljenje i praćenje. Ti si, čini se, jedini koji imaš strpljenja i volje za čitanje ovih mojih podužih mudroslovija. :)

    avatar

    17.02.2018. (23:41)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    Nekad sam više čitala novine, sada baš ne. baš i neidem na kave,a kad idem, više volim ući u komunikaciju s ljudima. Meni je to i dalje lako i strašno volim kad uđem na nekom putovanju u kafić na bezinskoj, npr, par ljudi šute i čitaju novine, a na kraju svi pričamo zajedno i smijemo se. Moji sitni gušti-tvoji, magazin. Da, pročitam ga ponekad. Pavičić općenito dobro piše, ali me uvijek nekako uspije iživcirati. Evo, pročitah crvenkapicu neki dan, satrala me iako je dobra. Tomića ne čitam više. Već znam kraj njegovih rečenica. Jergović me i dalje odbija, ne znam zašto, pisanje mu je dobro, ali negdje sam davno nešto njegovo pročitala u novinama nekim što me i danas prati. Iako-kod pisanja bez poznavanja materije i korištenja internetskih izvora-to je težak i mukotrpan posao koji zahtjeva strašno puno vremena. Evo, ja pišem ponekad za jedan portal, programiranje, web dizajn, koristenje interneta u marketingu-ne mogu sve znati naravno i najviše vremena potrošim na informacije s interneta jer svaku moram provjeriti. Ne mogu napisati nešto a da nisam provjerila. Ako napišem da je nešto lako integrirati u stranicu, primjer wordpressa, jer tako piše negdje na internetu-to znači da sam sama odradila te "lako je" probe. Židak je bio vrstan, čak i za nas koji ne volimo baš nogomet. To je dokaz da pisac može povući čitatelja i na teme koje mu nisu bliske, ako je dobar pisac.

    avatar

    18.02.2018. (06:47)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Lisbeth hvala na opširnom i vrlo dobro elaboriranom komentaru. :)

    avatar

    18.02.2018. (08:02)    -   -   -   -  

  • jelen

    Kod mene se doma uvijek od kad se sjećam čitao Večernjak i Zagorski list. Večernjak kupujemo samo petkom i to samo zato jer je onda unutra tv program koji moja baka mora obavezno imati jer joj je to jedini izvor informacija kad je koja serija na tv. Od kolumnista iz Večernjaka pročitam ponekad "kratki espresso" od Nine Raspudića i čini mi se da je čovjek na mjestu i piše pametno o nekim akutalnostima. Osobito u vrijeme tzv. imigrantske krize i terorističkih napada u Europi je pisao realno i trezveno o nekim stvarima koje su većinom svi mediji gurali pod tepih.

    avatar

    18.02.2018. (13:57)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Jelen hvala na interesu. I ja povremeno prelistam Večernjak, jedno vrijeme sam čitao i subotnji prilog Obzor, ali kao što rekoh Jutarnji mi je nekako više po mjeri.

    avatar

    18.02.2018. (15:22)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Jel te smijem pozdravit, a da te nisam pročitala?;-))
    Ovih dana moje su novine: nebo ružičasto i tragovi aviona, zemlja mirisna i prvi cvjetići, oči i frntavi nosići mog dječjeg plemena..to mi jedino vrijedi.

    avatar

    18.02.2018. (22:34)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Sarah Naravno da smiješ! :) Ko će čitati ove moje plahte teksta, samo rijetki :) Baš sam se pitao gdje si ovih dana, tvoje novine su bolje i vrijednije od mojih. Slobodno navrati enytime. ;)

    avatar

    18.02.2018. (23:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...