Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • izvorni život

    Meni je zanimjivo ovo: nije li ta biblija stvarno spooky knjiga? :))) Sve neke prijetnje, ljutnje, neuroze i slične stvari....

    avatar

    30.08.2017. (15:12)    -   -   -   -  

  • jelen

    Kaj opet ide Nibiru, a sto mu paradajzi...A ništ,... onda možda baš oko Mabona krenut na neko putovanje. Da li znaš nekoga tko putuje u smjeru južne Francuske i treba šutljivog suputnika da podijeli trošak goriva? Može i dio puta.

    avatar

    30.08.2017. (15:52)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zbilja zanimljiva konstelacija i koincidencija, idem popričati sa astronomima.

    avatar

    30.08.2017. (17:19)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ovo ne djeluje nimalo lijepo i ugodno:((((( Pače, zastrašujuće je....No, kao što si rekla - vidjet ćemo što slijedi....Nije veselo.....:((((( Pozdrav, L+B+G

    avatar

    30.08.2017. (22:26)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Izvorni;
    Odmah si me podsjetio na jednu fotku sa interneta,
    mogu je postati u idući post, jer ne znam kako da ti drugačije pokažem, na kojoj se vidi Biblija sa raznobojnim post-it papirićima označenim zlodjelima navedenim u njoj. Vidjet ćeš.
    Osobno, ne volim Bibliju jer je uz previše nasilja i ženomrštva u njoj puno toga što se može tumačiti svakojako, ovisno o izobrazbi. Osim 'ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe' , ali su to uspješno ukaljali.
    Ako me baš zanimaju Židovi, radije čitam Singera (u kojem uživam), nego Bibliju jer nam kao tumači naše korjene (tako ti kažu na vjeronauku). Koje f****** naše korjene, kad smo mi Slavenski narod? Naši korjeni su Perun ili Svarog. I tak.... :)

    @jelen;
    Čekaj, ŠTO!?? :))
    Nije vrag da ideš na daleke pute!? :))
    Ako je to tamo kamo mislim, kako sam LJUBOMORNA!!!!! :))
    Stvarno ideš??
    Sa takvim informacijama ne smiješ se šaliti!

    @gogoo;
    Kaj kažu stručnjaci?

    @luki2;
    Žao mi je :))
    Svi smo u istom sosu, ali nemaju svi dobro srce ko ti. :))
    Ništa se ne brini, nikad nismo sami i uvijek smo vođeni.

    avatar

    30.08.2017. (23:32)    -   -   -   -  

  • stara teta

    takve su se konstelacije događale već nebrojeno puta, samo što ljudska vrsta nije gledala u nebesa i bilježila kojekakve promjene. a svaka je civilizacija na svoj način tumačila i pretskazivala prema onomu što su opažali u prirodi. netko s drugačijom maštom, ko nije odrastao u zapadnjačkoj kršćanskoj kulturi drugačije bi tumačio događaje na nebu. zanimljivo je u svakom slučaju.
    što o tomu kažu zvjezdoznanci (astronomi, ne astrolozi, ha, ha)?

    avatar

    31.08.2017. (10:40)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @stara teta;
    Što se zvjezdoznanaca tiče, čekam @gogoov izvještaj. No, za očekivati je da neće biti nimalo impresionirani.
    No nije mene baš puno briga za mainstream znanost.

    Svejedno, postava na nebu odgovara riječima iz Biblije.
    Ljudi koji su koristili programe za simulaciju nebesa (pozicije nebeskih tijela svih vrsta i sklonost :-P u bilo kojem trenutku vremena i prostora koje mi nastanjujemo:) ), kažu da je ovo unikatna situacija u kojoj su se poklopili svi parametri spomenuti u biblijskom tekstu. Navodno da se je nešto slično bilo sklopilo prije više tisuća godina, također prije nego je Otkrivenje pisano.....

    Naravno da je bilo konstelacija i konstelacija, i sad je puno nebo nekakvih konstelacija, iako Sunce sja i ne gledamo gore, ali tu je riječ o ovoj specifičnoj.
    I , ukoliko ti simulatori pokazuju točno, a izgleda da pokazuju, pitanje ovog posta je je li to zaista ono što je Ivan vidio u svojim vizijama i zapisao u Otkrivenju.
    Odnosi li se to na sadašnji trenutak.
    Moje mišljenje je da to JE Ivanova poruka za nas, stoljeća kasnije, da potvrdi da smo tu gdje jesmo .
    Usred općeg raspada svih sustava na planeti Zemlji, da se Novi može ustrojiti, izroditi.

    avatar

    31.08.2017. (15:07)    -   -   -   -  

  • jelen

    Treba ići, to se zna i nije šala, ostalo podliježe neizvjesnosti.
    Čovječuljak, svjetovni smotuljak, planira, ali Perun/Odin na kraju odlučuje, treba se staviti na raspolaganje božanskim silama ;-))

    avatar

    31.08.2017. (17:06)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    eto javlu.. je i ti svašta čitaš...
    ja san odavno svatia da meni takvo čitanje škodi... pa priskočin Smak svita :))))

    avatar

    31.08.2017. (17:55)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Kao prvo mi imamo svega 30 % slavenskog haplotipa po novijim istraživanjima genetičara, tako da se ne možemo smatrat dominantno slavenskim narodom jer je još uvijek najzastupljeniji tzv. Hrvatski haplotip dakle onaj starosjedilaca koji su došli puno prije slavenskih okupatora.

    dakle da rezimiramo sve je nastalo od nas dalmatinaca, koji smo ljubazno primili najsposobnije Slavene one koji su došli do mora, ovi šta su ostali iza Velebita to su oni manje sposobni :)))

    avatar

    31.08.2017. (20:01)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Postoje proročanstva vezana uz listopad ove godine, a čuo sam i neko o sukobu između Amera, Turske i Rusije koji će dovesti do ruba nuklearnog rata. Sj. Koreja i Trump i Putin - to su sve zmajevi najgore vrste, plus sada već vjerojatno ireverzibilni proces globalnog zagađenja, plus neprestano krčenje primarnih prašuma u Brazilu i drugdje, plus očita pobuna devičkog svijeta koji više ne može podnositi toliko zloupotrebljavanje planeta od strane čovjeka, itd itd. Sai Baba je rekao Tigrettu da čovjek/čovječanstvo mora pasti na koljena prije nego se okrene Bogu (a nakon alarmantnog izvješća Tigrettovog prijatelja Ala Gorea). Gospine Tajne u Međugorju sigurno ne govore o tome da će se svima podijeliti sladoled od vanilije i čokolade. :) Neki smatraju da su Ivanova Otkrivenja/Otkrovenja mikrokozmički zamišljena, tj. da se ne odnose na makrokozmos/svijet, već na naše čakre i naš tjelesni univerzum u kontekstu razvoja, pročišćenja, transfiguracije i sl. Tko bi ga znao. Ovo što ti pišeš vrlo je zanimljivo.

    avatar

    01.09.2017. (08:23)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @jelen;
    Dakle , držim fige ako to što pomaže. :)

    @DOMENICO;
    i meni dođe mučno! :)

    @fresh;
    Ne znam kaj da ti kažem. :)

    @Mariano;
    Dobar komentar, hvala!
    Nisam znala da se to smatra za Ivanova Otkrivenja, da su opis transformacije, pročišćenja osobnog mikrokozmosa.
    Doduše, možda bolje da se zadržim na ovom pojednostavljenom youtube opisu situacije, jer koliko um može sam sebi naškoditi, ništa drugo ne može.
    (Barem moj može)
    :-S

    avatar

    01.09.2017. (20:12)    -   -   -   -  

  • 1.dio zdravlje je bogatstvo

    Postoje i druga proročanstva vezana uz rujan i listopad ove godine ( kada dolazi asteroid vrlo blizu Zemlje, u visini putanja satelita ),
    a čitao sam i o lansiranju neobično mnogo novih , tajnih vojnih satelita, te o velikim vojnim vježbama u to vrijeme,
    te o eskalaciji sukoba između Amerike i Rusije,
    koji će dovesti do ruba nuklearnog rata.
    Sj. Koreja i Trump i Putin - to su sve hipnotizirani agresivci
    ( mars im je u 3. kući ), prvo napadaju, pa onda razmišljaju !

    - postava na nebu odgovara riječima iz Biblije.

    - 1. i 2. svjetski rat započeli su u sličnoj konstelaciji.

    - a pogledaj i zazviježđe Lava : odgovara Nostradamusovom proročanstvu o velikom ratu

    avatar

    02.09.2017. (12:29)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @1.dio zdravlje je bogatstvo;
    (Neobičan ali točan nick! :) )
    Gledala sam kao mala film o Nostradamusu, znam da je rekao (između ostalog) da će zvijezda i polumjesec kopnenim putem okupirati Europu (baš kako je i rijeka izbjeglica ušla) i da je to početak trećeg svjetskog rata, i kompletnog razaranja Zemlje, prije stvaranja Nove Zemlje. Nije li taj terorizam, prokriumičaren uz sirote ljude koji su bježali da spase glave, uz aktualno poigravanje nuklearnim igračkama (i što god slijedilo, iako se ja i dalje molim da niš ne slijedi) upravo sve što su razna proročanstva govorila?
    I ovo što spominje @Mariano Aureliano, o pobuni devičkog svijeta, majčici Zemlji koja otresa nezahvalne ljude-beštije sa svog izmrcvarenog tijela, također je istina.

    Ukratko, tko može, neka pronosi Svjetlo, svaki način je potreban!

    P.s. dobar ti je blog, astrologijom sam se nekoć bavila (tj. učila sam po knjigama Marion March i one neke druge žene, i tak.....sve sam zaboravila, ali osnovno znam :))) i jednom mi je jedan gospodin po natalnoj karti rekao brdo toga što se poslije ostvarilo. Tak...
    :)

    avatar

    02.09.2017. (15:37)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Moga sam ja bit i ozbiljan, ali mislim da bi te to deprimiralo, pa neću :))

    avatar

    02.09.2017. (22:51)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Fresh;
    O, pa to je dosta uviđavno od tebe!:)
    Znaš kaj, malo sam proguglala o tim haplotipovima onomad, svega tu ima, sto članaka. Recimo, u jednom su rekli da današnji Hrvati imaju većinom Srpski haplotip, (zbog nekakvih migracija u 10om stoljeću) a da se taj haplotip izgubio skoro u potpunosti u danjašnjem Srpskom stanovništvu. Tamo danas prevladava Turski haplotip, zbog boravka Turaka na tim područjima, očito, i da su u stvari Hrvati u današnje vrijeme veći Srbi no Srbi sami. :))))Hahahaaaaa, e pa nakon toga, odustah od toga svega. Rekli su još da rezultati toga istraživanja neće baš biti popularni. Tako da, kaj da ti odgovorim? :))

    avatar

    03.09.2017. (00:21)    -   -   -   -  

  • jelen

    Pustite vi haplotipove, porijeklo naroda jedino ide preko jezika. Recimo Mađari se genetski ne razlikuju od svojih susjeda, ali jezik priča jednu bitno drugačiju priču. Određeni jezik s razlogom prevlada, a s njim ide i nacionalni identitet, a jedno i drugo na djecu prenose majke (što se i veli materinji jezik) što su Židovi mudro dokučili još davnih dana iako nisu znali niti za gene niti za haplotipove.

    avatar

    03.09.2017. (00:43)    -   -   -   -  

  • 1.dio zdravlje je bogatstvo

    @ Coprnjica Lilianke ;
    Puno hvala na pohvali bloga.
    Moram reći da su tvoje slike prekrasne, čarobne, umjetnička djela, : )

    avatar

    03.09.2017. (02:14)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @jelen;
    ne znam ništa o haplotipovima, to se vi dogovarajte!
    Ovo za materinji jezik stoji.
    Ali,znam da su Židovi bili dalekovidniji no što se površno može zaključiti.
    Naime, oni po majci nasljeđuju svoju vjeru.
    To se čini dosta neobično, na prvi pogled.
    Kako su došli do toga, ne znam, ali prije nekog vremena (valja desetak- dvadesetak godina) genetilka je pokazala da se mitohondrijski gen prenosi isključivo sa majki na kćeri, i da se loza očuvava putem ženske linije, a ne muške kako se je tradicionalno mislilo.

    @zdravlje je bogatstvo;
    hvala ti! :)
    Pozdrav! :))

    avatar

    03.09.2017. (11:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...