Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • geomir

    Sad mi je sve jasno!! :-)))

    avatar

    11.08.2017. (08:40)    -   -   -   -  

  • AnaBoni

    A nu @gea : sve mu je jasno, a meni poslije svega pročitanog i vidjenog-------ništa nije jasno........Zapravo, znala sam da postoji bunker ali osobno, nikad ne bih ušla, hodla, gledala.....ja sam klaustrofobična !

    avatar

    11.08.2017. (10:24)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    To manijakalno građenje bunkera (ne samo kod nas) da bi se, u slučaju globalnog rata, u njih uvukle glavonje nikada mi nije bilo jasno. Naime, ako bi došlo do takvog rata da bi mogli preživjeti samo oni u bunkerima a svi ostali nezaštićeni bi poumirali, postavlja se pitanje: s kim bi vladali ti u bunkerima kad izađu iz njih. A cilj im je i bio da prežive kako bi i dalje mogli vladati.

    avatar

    11.08.2017. (10:49)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    živjela sam 38 godina u miroljubivoj, neutralnoj Švicarskoj... svaka novoizgrađena kuća mora, po zakonu, mora imati atomsko sklonište za stanovnike kuće... a ovo o ćemu pišeš... eh o tome nebi... ti sve odlično napisao... :)

    avatar

    11.08.2017. (11:34)    -   -   -   -  

  • Aneta

    U strahu su velike oči. To je spomenik strahu.
    Divne su ti fotografije.
    Biram dječaka ispod stola sa crvenim telefonom za specijalne zaštoćene veze i ono srce, naravno! :-))

    Međutim interesantna je i ona umjetnička Made in Titos bunker (romska karta) gdje veli gypsy republic, every gypsy is a star, gypsy power i the imperial gypsy ... sa svim tim očima rukama zvijezdama, potkovicom i čarobnjakom na točku ... ne vidim ko je potpisao rad?

    avatar

    11.08.2017. (14:04)    -   -   -   -  

  • geomir

    Ane, biće ti jasno, zašto je meni sve jasno, kad ti špjegan!!

    @brod je sve to lipo opisa i objasni s minimumom slika!!:-)))

    avatar

    11.08.2017. (20:18)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Geo, minimum maksimuma daje optimum :-)

    AnaBoni: Razumin te, I ja sam prilično klaustrofobičan, ali povremeno se moraš i suočiti sa svojim strahovima ;-)

    Semper contra, pronašli bi oni brzo nove podanike. Ako ne bi bilo ljudi, natjerali bi mrave, skakavce ili miševe da rade za njih

    Dinaja, bojim se da nas ne bi spasilo ni tisuće izgrađenih atomskih skloništa. Trebalo bi (iz)graditi nove načine razmišljanja, a ne bunkere. Samo što moćnici, i bivši i aktualni, to ne žele, oni žele sijati strah jer jedino na temeljima straha mogu biti tamo gdje već jesu.

    Aneta: na žalost nisam zapamtio čiji je to rad, samo znam da se svake dvije godine angažiraju umjetnici koji na svoj način pomišljaju i promatraju ovaj svijet. Zapravo, koliko god ovakvi objekti imali svoju "težinu", ne u financijskom ili građevinskom, već u psihološkom smislu, oni su sjajna podloga za umjetničke interpretacije

    avatar

    12.08.2017. (07:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...