Komentari

izmedu.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Razmišljanja jedne žene

    sve se dalo zamisliti samo ne svijet bez ljubavi...

    istina:)))

    avatar

    29.05.2017. (21:52)    -   -   -   -  

  • viviana

    Jedan čovjek i jedna žena na peronu sreće stoje još, o, je. :) (Indexi), pa mi dođe u uho ovaj refren pred kraj tvoje pjesme. A uvijek bih se pitala, i ne znam zašto - 'jedan čovjek i jedna žena', kao da žena nije čovjek, i ne samo u ovim stihovima što ih pjevaju Indexi, već i drugdje čujem, vrlo često....
    Ali da se ja vratim tvojoj pjesmi. :)
    nije dovoljno doći do nivoa gdje si zadovoljna - divno je rečeno, i puno dobrih stvari je napisano u ovim kolodvorima. Između ostalih, i ta da ne moramo biti voljeni da bi uživali puninu postojanja,
    jer, to ne znači da smo bez ljubavi, niti da je to svijet bez ljubavi, naprotiv, a da bi se moglo i osjećati i nazivati puninom. Ali, možda je to tako sa ženama, dok sa čovjekom, nisam sigurna. ;)

    avatar

    30.05.2017. (21:32)    -   -   -   -  

  • viviana

    :) Znam da se ne radi o jednom čovjeku i ženi u tvojoj pjesmi, kao ni o tom da je to što napisah zato tu, već kao nešto što mi se 'privuklo' usput... A tvoja pjesma je baš ovakva kako si je ti najljepše i opisala.
    :)

    avatar

    31.05.2017. (10:36)    -   -   -   -  

  • meroveus

    Kako je naznačeno kao "prastaro", što je okidač pojavljivanju svjetlu dana, zašto se potegne nekim pitanjima opet i opet, neiscrpno se dopunjujući, pa iako zrelije sada, zašto je "ranije" bliže habitusu s kojim kroz distancu trebali bismo biti "prosvijetljeniji iskustvom"? Reklo bi se kako svako vrijeme ima svoju čar. Isto tako, onaj jedan jedincati "mi" u nekom vremenskom presjeku bio je senzibilniji, osjetljiviji tom čaru i mogao je korespondirati s njim bez iskustvenih ili naučenih predložaka. Bio je bliži. Neposredniji.

    avatar

    31.05.2017. (15:56)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Lijepi su ti kolodvori sjećanja :)

    avatar

    01.06.2017. (12:58)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Svi mi nosimo kolodvore u sjećanjima, kao odlaske, čekanja, dolaske...

    avatar

    02.06.2017. (06:53)    -   -   -   -  

  • golden age

    kolodvori su oduvijek bili najemotivnija mjesta
    sastanaka i rastanaka

    avatar

    02.06.2017. (09:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...