Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • FreshCaYg

    dakle možemo zaključiti da iako su oba krila saveza komunista pomagala, ipak je našem pripadniku socijalističke aristokracije aktivnije pomagalo lijevo krilo

    uostalom zar nije normalno, da bivši istaknuti članovi saveza komunista i njihova mladunčad pomažu istaknutog bivšeg člana saveza komunista i njegovu mladunčad

    ili što bi komšije rekle svaka ptica svome jatu leti, JAT

    avatar

    27.03.2017. (22:41)    -   -   -   -  

  • InfoOps

    Zanimljivo je kako su naši ljevičari počeli pljuckati po Todoriću i Agrokoru, ali i sadašnjoj vladi dok je ova davala nemušte izjave o krizi u Agrokoru. Međutim, prvi koji su počeli govoriti kako Agrokoru (Todoriću) treba pomoći su lijevi političari. Vrdoljak se odma stavija na raspolaganje Vladi i rekao da očekuje mobilizacijski poziv. Ka da rat počinje, jebate.
    :)))

    avatar

    27.03.2017. (22:49)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Dobro je uvik stvar razmotrit s više strana ili ne komentirat ono što ne znamo! Virujem da si dobro pročešlja povijest giganta! :-))

    avatar

    27.03.2017. (22:51)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    baš si lipo to objasnija

    avatar

    27.03.2017. (22:52)    -   -   -   -  

  • .

    Isprekakala sam ti ovo... znaš, mislim da još nikad, nikad, nikad... nisam bila ni u jednom Konzumu. Nisam baš 100% sigurna (ako jesam, stvarno se ne sjećam... ne znam ima li manjih trgovina (?), ali u velikoj sigurno nisam bila) ali i to ti je više nego dovoljno za donošenje nekakvih zaključaka :)))

    avatar

    27.03.2017. (22:52)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Info
    Jesi vidija, isto ka da će marsovci doć i izvršit invaziju

    Sjećanja ne triba ništa češljat sve piše na njihovim stranicama, samo triba virovat svojim očima a ne onome šta Mujo priča :))

    Andrea ka i uvik :)

    avatar

    27.03.2017. (22:58)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    počeo si od kraja. ajmo se vratit na početak, jer kuću ne gradiš od krova već od temelja.
    "Zakon o Hrvatskom fondu za privatizaciju donio je Zastupnički dom Sabora Republike Hrvatske na sjednici 27. studenoga 1992. Fond je obavljao: pretvorbu društvenih poduzeća u državna, privatizaciju - prodaju dionica, udjela, stvari i prava i prijenos dionica bez naplate kada je to određeno zakonom; upravljanje pravnim osobama u kojima državne institucije imaju dionice i udjele, te druge poslove utvrđene zakonom i Statutom Fonda, upravljanje imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske kad je to određeno zakonom ili odlukom Vlade upravljanje pravnim osobama u kojima Fond ima dionice i udjele, te druge poslove utvrđene zakonom i Statutom Fonda."
    inače, samo da napomenem, '92 si ti bio na ratištu, ako sam dobro razumio i tek nedavno krenuo u samostalni posao dok je luka rajić, vozač u tvrtki dukat istu preuzeo te iste godine: " Rajić je 1992. za 20 tisuća njemačkih maraka upisao u pretvorbi dionice Dukata. Kasnije je dionice nastavio kupovati od Hrvatskog fonda za privatizaciju ali i od malih dioničara."
    zato freš, aj bogareti nemoj iskrivljavati stvarnosti tumačit je onako kako ti paše.

    avatar

    27.03.2017. (23:00)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Hm nisi ništa posebno ni propustila, mislim da nema malih Konzuma bar ih ja nisam vidio, to ti je isto ko i bilo koja seoska zadruga, samo šta ima gomila nepotrebnih stvari, i nikad nema ono što ti treba, recimo čekić teško nađeš, za razliku od uređaja za sušenje marelica :))

    avatar

    27.03.2017. (23:02)    -   -   -   -  

  • vrlo prozirno

    ......Na kraju kraja Konzum ja barem domaci, kako bi bilo da je to sve proguta neki strani koncern i sve pineze odnosija priko granice. Meni osobno je u toj prici interesantnije jeli ta firma prijavljena da djeluje u HR i placa porez HR, ili je mozda prijavljena na nekim otocima usrid oceana i tamo placa porez koji je jeftiniji od svecanog rucka gospodina Guzde.

    avatar

    27.03.2017. (23:03)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Meni žao bude li prihvaćen zahtjev MOST-a za otvaranjem "tajne" arhive....
    Zamisli da ovi lijevi traže...........kako se obogatio na pr.........Sušak a doša ka pizzamajstor iz Kanade??
    A tek Todorić od oca komunjare ( kako ti kažeš) pa do vlasnika dvorca.....
    Ja ti kažem @Fresh..........samo nam (i)lustracija može pomoći a ne mutti Angela ili (ne) daj Bog Trump

    avatar

    27.03.2017. (23:03)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    znakovito je i to ako ćemo govorit analitički da je zakon o pretvorbi donesen kako kaže 27. studenog 1992 a ovaj je upisao dionice do kraja godine, dakle u roku od mjesec dana!!! zašto ti nisi? sigurno si moga skupit 20 000 DM

    avatar

    27.03.2017. (23:08)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Kupus griješiš kao prvo ja sam bio privatnik od 1988, devedesetih su mi bivši članovi partije tada Hadezeovci nudili iako nikad nisam bio član ničega, da uzmem firmu koju oću ka šta su nudili svakome ko je tio uzet, ja Termofriz nisan uzeo iako su mi ga nudili mukte, jer nisan zna šta ću s četristo ljudi, a ti znaš ko ga je uzeo, nije ni on zna ali ga nije bilo briga, svak ko god je tija je moga postat tajkun, samo šta je nešto tribalo platit a ono šta nije valjalo si moga dobit mukte, evo i dan danas imaš državni firmi koje nikad nisu bile privatizirane, i niko neće da ih kupi, ne iskrivljujem ja ništa, ni jedna firma u Hrvatskoj koja je imala šanse opstat nije propala, ove šta su propale ni bill gates ne bi spasio, stara robna kuća prima je imala 550 zaposlenih, bilo je 8 žena koje su kuhale kavu za zaposlene, ja je nisan tio uzet, kutle je, i ja i on smo znali da mora propast, ja san moga birat on nije, samo mi nemojte o jugoslavenskoj privredi, i zlodjelima privatizacije.

    avatar

    27.03.2017. (23:21)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Anne ja uvik isto pričan, sve zlo je došlo s komunistima, s njima će i otić, da smo njih potirali umisto Srba sve bi bilo u redu :))

    avatar

    27.03.2017. (23:26)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    a zašto, tada u to vrime nije propa brodomerkur dok sve ostale jesu? nije jer se letica nije tija utirat u šupak tuđmanu dok su se drugi jagmili ko će prije uć, a karta za ulazak je bila upropastit što više firmi!

    avatar

    27.03.2017. (23:28)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Zato šta nije triba propast, jer nije bija predimenzioniran, jer je ima kvalitetan uvozni sektor, i prije svega jer je ima vrlo kvalitetne poslove u Hrvatskoj elektroprivredi, i jer se ka i svi ostali uvlačija tuđmanu ka i svi ostali samo je bija diskretniji

    Pravo čudo je šta nije propala građa, recimo oni su po svim zakonitostima tribali propast a nisu, jedini su prošli kroz krizu, svi drugi su klekli i gramat, i baumax i Francuzi

    avatar

    27.03.2017. (23:35)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    vidi čuda i ja sam '88 bija privatnik al oni koji je propa. znaš zašto? zato šta mi hrvatska država '95 nije dopustila da se i dalje bavim svojim poslom i prehranjujem obitelj nego san joj bija potribniji na ratištu i dok su oni šta su virili iz šupka od pretvorbe uzimali ono šta glavnim igračima nije bilo interesantno. zato nemoj pričat svašta iako bi se na tu temu moglo puno toga reč

    avatar

    27.03.2017. (23:36)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ako ti je tako lakše nek ti bude, i ja san bija na ratištu i to je bija moj izbor, i propa san nekoliko puta jer sam donosio krive odluke, i Todorić propada jer je donio krive odluke, u poslu je to tako, a sva jugoslavenska privreda je bila govnu brat, i svi mitovi o industriji i industrijskoj velesili su šuplja priča, besplatno školovanje je šuplja priča i onda sam plaća stan i kupova knjige ka i danas i plaća upisninu neku, besplatno zdravstvo je šuplja priča ni bolovanje nisi moga dobit bez boce viskija, o ostalom da ne govorimo, može bit da vam je svima lakše ako virujete u nešto šta nikad nije postojalo, ali nemojte i mene tirat da virujen u to i ja san bija ovde, nisan živija na marsu,

    avatar

    28.03.2017. (00:39)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    freš ne prosipaj floskule. ko govori o jugoslavenskoj privredi i zašto je stavljaš u kontekst priče o otimačini. eto, sreća po nas pa danas tamo raste trava i niču trgovački centri.

    avatar

    28.03.2017. (06:54)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Otimačini od koga ili čega, meni niko ništa nije oteo, jer ništa nije ni bilo moje, ništa nije bilo ničije, svi koji su radili su dobijali plaću, tvornice ni ništa drugo nije bilo njihovo, bile su državne, a država je bila u bankrotu, a onda je ta bankrotirana država prodala mukte stanove, tvornice, i sve ostalo, tako šta se mene tiče ratni profiter je svak onaj ko je stan vridan sto iljada eura kupio za pet, isto ka i onaj ko je tvornicu vridnu milijun kupija za pedeset iljada, a najveći ratni profiteri su oni šta su dobili dionice prodali ih, kupili aute i sad kukaju kako je neko nešto njihovo uzeja

    Obziron da ni ja ni bilo ko moj nije, otkupija stan, kupija tvornicu, ili dobija dionice, da ni meni ni bilo kome mome nije ništa dala ni Jugoslavija ni Hrvatska ja ću govorit šta oću, a naročito to da su i pretvorbom i privatizacijom i svime poslije toga upravljali bivši članovi saveza komunista jer to je jednostavno povijesna činjenica.

    avatar

    28.03.2017. (07:40)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Evo predlažem da svi vi koji ste kupili stanove za deset iljada maraka, sada ko pravi domoljubi, platite punu vrijednost tih stanova i da to ide u neki fond kojim ćemo mladima gradit stanove da nan ne moraju bižat u Irsku.
    Mislin glupo je da je moj ćaća cili život uplaćiva, mater isto, a i ja za ono vrime šta san radija u socijalizmu, a da nismo dobili ništa, eto ja se svega šta je moja obitelj uplatila odričem u korist tog fonda, ne morate meni vraćat ništa dajte mladima, jel more.

    avatar

    28.03.2017. (07:46)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Kad je riječ o ratištu, pretpostavljam da se ovdje neki izgovaraju na poziv na mobilizaciju za obranu Hrvatske, a iščituje se da su nerado išli, dok drugi ističu da je obrana Domovine bio njihov izbor. Znači ovi drugi su dragovoljci DR, pa takve daleko više cijenim.
    A Konzum, to je stvar prepoznavanja. . Dok se Hrvatsku još uvijek prepoznaje u svijetu pod usklikom "Tito", sve više je zamjenjuje ime "Konzum". Ono :
    odakle ste ?
    Hrvatska !
    "hmmmm".
    Konzum !
    Aaah..da, da..
    Konzum je postao državni brend makar ništa ne proizvodi već uglavnom šverca s treće razrednom robom.

    avatar

    28.03.2017. (07:51)    -   -   -   -  

  • Euro

    Lijepa nasa Rvacka..

    avatar

    28.03.2017. (07:54)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Frešiću, lijepo si ti to elaborirao, shodno tome domaća zadaća čista 5, da ne kažu nevjerni Tome da nije potkrepljeno činjenicama :):)

    avatar

    28.03.2017. (08:06)    -   -   -   -  

  • gospon Fulir

    Na netu dostupni podaci o Agrokoru, tj. Ivici Todoriću, šalju neku bitno drugačiju sliku.
    Ali dobro, neka svatko žanje kako i sije, tj. neka cvijeta tisuću cvjetova.
    Ivica je navodno vrlo uspješno sadio upravo cvijeće :)))
    Glavna kupovanja i afere su bile u vrijeme zna se ;)
    P.S. To se ne odnosi samo na njega, i to znamo. Da narod nije tako kratka pamćenja nikada ne bi vukovima dao da mu čuvaju ovce, da ne velim novce. Tragedija je što je ta ekipa koja fakat zna posao zapravo neželjeno dijete one crvene nesreće koja je napravila svu silu zla diljem svijeta i raditi velike razlike među njima može samo narod naglašeno kratkog pamćenja, ali eto, narod koji ipak voli bar cvijeće, tj. malo što je samo crno ili bijelo.

    avatar

    28.03.2017. (09:15)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    gospon fulir, ovo su podatci s neta, dovoljno je upisati povijest konzuma i iskoči ovo, klik klik i eto

    ja se samo trudim da se neopravdano ne zanemari utjecaj neke od frakcija saveza komunista

    jedna je to duša, iako su dva tijela

    avatar

    28.03.2017. (09:34)    -   -   -   -  

učitavam...