Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Pomagačica

    Odlično Brode ! Smijem se večeri i uživam u kraju kojeg dobro poznam.Dosadno mi je više hvaliti tvoje fotke samo me interesira odakle ona točkasta crvena vešta ;-(

    avatar

    22.02.2017. (08:10)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Dragi moj, potpuno se slažem s tvojom teorijom o broju ljudi oko stola, teško je pratiti toliko misli, a željeti sudjelovati u svakoj raspravi :)
    Probne tablice također stoje jer polako počinjemo posustajati ma koliko se pravili "mladima"!
    Slike,danas i sada mi je "teško" to gledati, nisi fer prema nama, možda radiš za neku agenciju i stvaraš nama kontinentalcima "zazubice" :):):)
    Hvaliti te nije teško, a zavidjeti tako lako, pozdrav Brode!

    avatar

    22.02.2017. (08:40)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Pomagačice, crvena vešta se tako dražesno vijorila na jednoj tiramoli da mi je odmah upala u oko :-)
    Gurmanko, hvala ti na lijepim riječima, a što se rada za neku agenciju tiče - hm, to ne bi bilo loše, pogootovo kad bi me netko htio angažirati pa još i platiti ;.) A tko zna, možda je bolje zadržati na ovom hobističkom nivou, znaš kako se kaže - gušti su gušti!

    avatar

    22.02.2017. (16:25)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Ma odličan si! Sve me zbunila ta priča oko konobe, gužve, mjesta sjedenja pa si mislim kako ja nemam tih problema? I zbilja je moguće da je stvar u broju, ne znam, kao da ne prelazi dvanajsticu, ali brojat ću ubuduće. Ova Nevistina stina i sve okolo...ma čudo jedno! Čudo, kao i tvoj divan blog, s guštom pročitala tekst i fotke- zanimljiva mi i rima na početku.
    Baš. baš.

    avatar

    22.02.2017. (16:59)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Želuci više nisu sposobni za takve akrobacije. (…) Ipak, uzme se samo malo, da se proba. I da se ima za čime popit čaša vina.
    Ako se i čaša vina popit smije. Tužna istina.

    Naime, za vrijeme kratkotrajne vladavine Francuza u ovim krajevima, početkom 19. stoljeća, započela je izgradnja velikog broja novih cesta koja su od mora vodila prema unutrašnjosti.
    Ah ti nesretni okupatori, Francuzi, Austrijanci, sve nešto gradili misleć valjda da će tu ostat za stalno. Al' neda naš narod.

    Mogao bih ja ovako komentirat do ponoći, ali vrijeme je ići spavat :-).

    avatar

    22.02.2017. (22:02)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Izgleda da sam krenuo prerano spavati i sad ništa od toga pa surfam po blogovima ima li nekog koji također ne spava. Ti nisi taj :-).

    avatar

    23.02.2017. (04:24)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    O-da životu - uvijek mi je drago vidjeti tvoj nick :-) Hvala ti puno, drago mi je da ova moja piskaranja mogu proizvesti takav učinak. Svjestan sam da bi neke aktualne teme bile čitateljima mnogo zanimljivije, ali sad sam u nekoj fazi da me se sve ovo što se događa oko nas nimalo ne dotiče. Nalazim svoj mir u ovim malim šetnjama zavičajem i tako se "napunim" da mi u danima koji slijede bude nekako lakše.
    Semper contra - samo ti "raspali" slobodno :-)

    avatar

    23.02.2017. (10:45)    -   -   -   -  

  • Perina

    Puno toga mi se svidilo..ovo more pjenušavo, pa klupa, pa ovaj crveni, točkasti, intrigantni komad nečega... pogled koji puca di ti se da gledat..da li more, ili krševito brdo...Ali kameni svatovi!!? Nisan znala za tu priču, a nije mi daleko...e kako bi bilo dobro obići sva ta msita...ali uz ovu priču i slike, kao da i jesam...

    avatar

    28.02.2017. (18:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...