Komentari

borgman.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Lastavica

    Iskreno se nadam da si u svemu u pravu.

    avatar

    09.11.2016. (09:39)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Kartu svijeta sam vidjela, tvoje pročitala i naravno, Trump mi ni po čemu ne liči na predsjednika - osim bogatstvu, a ni Mrs. Clinton ne daje preveliak obećanja barem, kad joj je zdravlje upitno

    avatar

    09.11.2016. (10:12)    -   -   -   -  

  • j.

    jako mi se sviđa ovo s evolucijom, iako u osnovi prejudicira izostanak otimačine i jahanja na tuđoj grbači, što je suprotno ljudskoj prirodi
    bumo vidli, rekli su slepci, a i ona o malima pod stolom dok se veliki tuku nije mi strana...

    avatar

    09.11.2016. (10:30)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    idjet ćemo u budućnosti

    Clinton family je bila vezana za ova naša područja, puno su pomogli da se smiri rat na ovim područjima i to od onih koji su iz svojih gradova došli rušiti naše gradove, crkve, bolnice, muzeje, škole, onih koji su pucali na dječju bolnicu u Klaićevoj, na HNK - dakle, slabići su uvijek najjači nad nemoćnima!

    vidjet ćemo kakav će biti new president of America!!! neka budućnost pokaže

    avatar

    09.11.2016. (10:49)    -   -   -   -  

  • borgman

    @lastavica.... ne vidim sebe kao proroka, dapače, često sam naivan, ali s vremenom i prikupljanjem informacija, koje su često životno iskustvo, došao sam do zaključka kako je najopakija kletva koju su izrekli kinezi "dabogda živio u uzbudljivim vremenima"! Pa eto, nadam se nečemu sporijem i dosadnijem.
    @anaboni... Možda on ne liči na predsjednika, ali ni ova druga, radi raznoraznih "izvoza demokracije" koje je predvodila, ne bi trebala biti nigdje drugo nego u ropotarnici povijesti, a ne predsjednica, s obzirom da je svaki od tih "izvoza" i dalje vrlo krvavo žarište (ili bolje, slikovito, pakao na Zemlji)
    @j..hvala na podsjećanju...samo bi ti dodao jednu "sitnicu"...zatvaranje granica i dopuštanje evolucije znači i puno manju osjetljivost na "globalno tržište", američke izbore i cijenu nafte. Budimo realni, što to meni znači da je netko u indiji, u ulici toj i toj, gladan? To je samo nepotrebna informacija, stvorena i plasirana kako bi oni koji "imaju" bili zgroženi, kako bi im se ubacio trunak krivnje, i kako bi požurili, iskupiti svoju griješnu dušu nekakvim milodarom (od crvenog križa do crkve). Osobno, ako želim pomagati, pomognem direktno, bez posrednika, i smatram da je u životu sve lutrija, od genetike, do države u kojoj živiš. Evo upravo sada svjedočimo kako oni sa više novaca plaču nad izborima, demokratskim naravno, jer im demokracija sada ne odgovara, jer nije pobijedio njihov kandidat. I možda i odsele, jer imaju čime i gdje. Samo bih pitao, jesu li i oni prilikom svoga "izvoza demokracije" pitali ikoga želi li to , ili su samo poslali par milijuna dolara, hrpu hollywoodskih filmova, i par bombardera, podrazumijevajući kako će tamo, nakon ustoličenja, zauvijek biti, njihov poželjni kandidat?

    @shadow... clinton familija je s jedne strane zagovornica prodaje vrhunskog i naprednog naoružanja, a s druge strane, humanitarka. Nije baš osoba koju bih želio sebi iza leđa. NIsam siguran baš koja je prava.

    avatar

    09.11.2016. (11:11)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ne znam, od 2 zla možda izabrati manje? ipak Clinton je jedan od zaslužnih da se ovi preko Drine smire, zar ne?

    avatar

    09.11.2016. (11:12)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Možda je ipak najznačajnije u cijeloj priči, katastrofa vjerodostojnosti tzv. mainstream medija. Jedan posto "vladajuće" oligarhije, umislilo si je da mogu, u sprezi sa mainstream medijima i samoproklamiranim "opinion makerima", isprati mozgove ostalima, 99% populacije. Trump, Brexit, pa i rezultati posljednjih naših izbora, razotkrivaju da ipak nemreš zajebat raju. Raja ponekad ne zna što hoće, ali sasvim jasno zna što neće! Presstitutke se, sasvim ozbiljno, moraju zamisliti nad svojim položajem u društvu. Ovo neće završiti dobro po njih...

    avatar

    09.11.2016. (12:01)    -   -   -   -  

  • Elly01

    Mislim da su Ameri od dva zla ipak izabrali manje, no vrijeme će svakako pokazati. Čestitke Trumpu...

    @Shadow, zar zaista misliš da su se Ameri sažalili nad patnjama našeg naroda? Većina njih nikad nije ni čula za Hrvatsku. Prvo su dolijevali ulje na vatru, a onda uzeli ulogu vatrogasaca...mislim da je krajnje vrijeme da konačno i mi izađemo iz ovog sljepila.

    avatar

    09.11.2016. (12:05)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Stvarno je za ne vjerovati kako je svijet ovoliko slijep..i gleda postavljene nuklearnih štitova i to ne razumije...da toliko malo zna...promjena je svakako potrebna, i nadam se da je došao kraj i masonima, a zna se ko su oni.Ima tu još toga ihhiiii hi.

    Političke teme nisu baš pametne, jer sve se prati ma kako nam se činilo da smo ne dohvatljivi... bolje da napišeš nešto malo o seksu :)))
    avatar
    09.11.2016. (18:05) - - - -

    avatar

    09.11.2016. (18:22)    -   -   -   -  

  • borgman

    @shadow... ameri vole saveznike koji će krvariti za njihove ciljeve, jer jedino što ne mogu je opravdati vojnike koji se vrate pokriveni zastavama, a bili su u nekoj nedođiji. Zato se mi, kao mala zemlja duplo trudimo da sudjelujemo u svakoj njihovoj kolonijalnoj ratnoj akciji (koja se promovira pod "širenje demokracije" i rijetko ima podršku UN-a). Oni preko drine, pa njima su tako izvađeni zubi, i zemlja im je bačena jedno 30 godina unazad...tako da od njih baš i nema neke opasnosti, ukoliko se u svom vlastitom bezumlju potpuno ne razoružamo.

    @sagi...operacija na živom tkivu ljudskog mozga je uvijek nepoznatog rezultata. Pogledaj medije koji su kod nas pričali o "nekoliko postotaka" razlike među njima...a Trump ima 30% više elektora (je, zasluga je i u izbornom sustavu)...postoje dvije interesantne grane koje me sada zanimaju...koliko će vremena trebati dok "Party like Russia" nestane sa glazbenih top mjesta (kao čista provokacija)...i hoće li se radi uboda u warmongere ponoviti možda i Kennedy. Ameri imaju veliko iskustvo u sređivanju problema u drugim državama, pa i u svojoj.

    @elly...stoji 100%
    @ribo...ma znam da bi ti volila pokoju pričo o seksu, ako ne ništa drugo, svima je drag (pa makar kao tema) :-)...biti će i toga :-)

    avatar

    09.11.2016. (19:32)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Povijest me uči, a moje iskustvo potvrđuje da političarima NE treba vjerovati i od njih NE treba ništa očekivati. Osim toga, osobno smatram da Trum, pa kako imao lijepe (svoje) planove, teško da će išta moći učiniti jer danas svijetom ne vladaju političari već korporacije. I ako će njima biti u interesu američki izolacionizam onda će ga biti, ako ne, onda ni Trump neće postići ništa.

    avatar

    09.11.2016. (23:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...