Komentari

blogdogg.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mežnarić

    Čitateljski možda nisam toliko napredan, rupe za popuniti znatno su veće, ali ljetno štivo uvijek sam imao sa sobom prije nego sam postao roditelj... onda su na red došle plivalice, pa peraje, pa odbojka na pijesku i slično tome, knjige su malo na standby. Čekam da lomladak malo poraste i da si nađe ekipu, pa da stari prestane biti zanimljiv i dobije mogućnost odvući ležaljku i neki dobar naslov u hlad.

    avatar

    14.06.2016. (08:56)    -   -   -   -  

  • stara teta

    šališ se!?
    knjige za na more... gleč, za sve nabrojano treba ti svakodnevni kontinuitet čitanja. ako misliš pročitati do kraja još ovu sezonu.
    onda ti treba osigurana košta, daklem dvorenje, bedinanje i slične uslugice dragih ljudi edabi mogao koncentrirano sjeduljiti na ligeštulu u hladu i dizat se samo na miinus dva deci. osim u slučaju da se želiš na moru totalno izolirati od svega događajnoga, zaprti se u neku mračnu sobicu, natovariti zalihe pijače i namazati kažiprst za okretanje listova.
    šteta proboraviti ljeto i more uz čitanje tomova prekidano čudnim zvukovima prirode i društva koje se došlo na more zajebavat, oblokat, plivački doći u kondu (no, zbog utjecaja hormonske suncem uzrokovane bure možda i padne neki dinamičniji rehab), ili odraditi obiteljski godišnji.
    ak zbiljam misliš tak provest ljeto, uz totalnu nirvanu i uron u samaranga, krležu, desnicu, votever, onda dolazi u obzir samo neki pusti otok na kornatima. guštirna, smokve za bolju probavu, ofce i suha pecivića.

    avatar

    14.06.2016. (09:29)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    mladi Mežnariću, apsolutno imaš ispričnicu! ima dana, više nego knjiga ;)

    stara teta, je pa da me na Kornatima sprže napalmom. pretjerujem malo, al u nekom idućem razdoblju bih volio takve stvari pročitat. radi sebe. makaršta :)

    avatar

    14.06.2016. (16:27)    -   -   -   -  

  • stara teta

    omg! saramago! nisi primijetio? fala bogu, a pred par dana sam uspjela uhvatiti po sitnoj cijeni njegove posljednje bilješke.
    sad se idem u kut sramiti i klečat na koruzi :(

    avatar

    15.06.2016. (09:09)    -   -   -   -  

  • Wall

    saramago-saramango-scaramango! (iako, scaramanga je jedan super-antagonist u Bondu) kao da piscu & wannabe čitaocu to išta znači, vidiš da je i za Jorgea Luisa Borgesa misli da je Borghes, prava je to borghesia, kako se to fancy piše među polupismenima u HR :))))))))

    avatar

    16.06.2016. (00:41)    -   -   -   -  

  • stara teta

    jaaaa, sad si me malo bacio u bed, morala sam se ić podsjećat na sve to nabrojeno, ha, ha. bilo je to davno. samo što je čovjek umro nedavno. šteta. bio je sve bolji i bolji.
    a ovo za borgeza? hm, budi milostiv, ne obaziri se. ak nisi govornik određene skupine jezika, zalomi se, kaj buš.

    avatar

    16.06.2016. (20:47)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..dok nije bilo ovog nesretnog prenosnog interneta..pročitah sve one zaostatke lektire iz srednje...(...taki poso)e sad da ga hebes ne stizem..toliko toga ima...eeeeeee

    avatar

    20.06.2016. (22:24)    -   -   -   -  

  • Zena gaza

    Ma samo citaj, nedaj se internetu, to je veliki kradljivac vremena, uzivat ces.....sve sto si naveo su divne knjige, al uzmi i onog Francuza, dobar je

    avatar

    16.07.2016. (08:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...