Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
SEZONA 2006/2007
1.kolo 5/6. kolovoz
Zrinjski - Radnik 1:0
2.kolo 12/13. kolovoz
Sarajevo - Zrinjski 1:0
3.kolo 19/20. kolovoz
Zrinjski – Jedinstvo 7:2
4.kolo 26/27. kolovoz
Zrinjski - Žepče 5:2
5.kolo 9/10. rujan
Sloboda - Zrinjski 0:6
6.kolo 16/17. rujan
Zrinjski - Čelik 1:0
7.kolo 23/24. rujan
Borac – Zrinjski 1:0
8.kolo 30. rujan / 1. listopad
Zrinjski - Orašje 4:1
9.kolo 14/15. listopad
Posušje- Zrinjski 2:2
10.kolo 21/22. listopad
Zrinjski – Željezničar 2:1
11.kolo 28/29. listopad
Velež – Zrinjski 2:1
12. kolo 04/05. studeni
Zrinjski – Modriča 3:0
13.kolo 11/12. studeni
Slavija – Zrinjski 2:1
14. kolo 18/19. studeni
Zrinjski-Široki Brijeg 2:4
15.kolo 25/26. studeni
Leotar - Zrinjski 3:4

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge mostar Free Image Hosting at www.ImageShack.us ultrasi Free Image Hosting at www.ImageShack.us još jednom ultrasi
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- HŠK ZRINJSKI MOSTAR -

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE

nedjelja, 30.04.2006.

KOŠARKA: ZRINJSKI MC - ŠIROKI ERONET 84:78

Košarkaši Zrinjskog MC su pred oko 1000 gledatelja u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru savladali košarkaše Širokog Brijega sa 84:78. Tijekom cijele utakmice košarkaši Zrinjskog su pružili odličnu igru i sa većom željom došli do veoma važnih bodova.
Košarkaši Širokog su bili dosta rezervirani iako su imali veliku naklonost sudaca ovaj put nisu uspjeli savladati košarkaše iz Mostara. Terzić, Dedić, Bogdanović, Pinjuh, Prskalo, Šarenac … pa sve do Nedjeljka Zelenike i gromoglasne mostarske publike predvođene Ultrasima zaslužili su sve pohvale na ovoj sjajno večerašnjoj košarkaškoj predstavi u Mostaru.

Ovo pobjedom košarkaši Zrinjski MC su se približili ulasku među četiri najbolje košarkaške ekipe Bosne i Hercegovine. Zrinjski MC u grupi B ima još dvije domaće utakmice i to protiv HKK ''Gruda'' i HKK ''Posušja''. Nadamo se da će i u ove dvije utakmice pružiti igru kao i danas i plasirati se tamo gdje mu je i mjesto.

Po meni najlošiji pojedinci utakmice su ponovno bili suci, koji su u više navrata oštetili domaće igrače, svirajući ono što su samo oni vidjeli. U više navrata suci su izazvali i podsmjeh tribina, ali i gostujućih igrača.


zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:rezo)

- 22:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #

SLOBODA - ZRINJSKI 2:1

Zrinjski se jučer sa gostovanja iz Tuzle vratio poražen. Iako su mostarci na poluvremenu bili u prednosti, vodili su 0:1 pogotkom senegalca Diarre pred kraj prvog poluvremena, Sloboda je u drugom poluvremenu preokrenula rezultat i slavila sa rezultatom 2:1, i tako prekinula niz neizgubljenih utakmica na Tušnju momčadi Zrinjskog zadnjih nekoliko sezona. Domaćini su očito bili više motivirani da osvoje ove bodove koji su im bili slamka spasa od ispadanja iz Premijer lige.

Zrinjski je u prvom poluvremenu bila mnogo bolja momčad, što i jeste realni omjer snaga, a što su i rezultatski potvrdili, ali drugo poluvrijeme donjelo je drugačiju sliku na terenu, što nije prvi put ove sezone, to smo vidjeli mnogo puta do sada.

U dublju analizu ovog poraza nema smisla ulaziti, i samo ću reći da su ovo posljednja kola premijer lige BiH - dovoljno.

Zrinjski naredni vikend, u predposljednjem kolu, a u posljednjoj utakmici ove sezone na svome terenu, dočekuje zenički Čelik koji ako ostane bez bodova u Mostaru gotovo sigurno putuje u niži rang takmičenja.

Mostarci su trenutačno na trećem mjestu sa bodom prednosti ispred Modriče kod koje gostuju u posljednjem kolu i jedino tri boda protiv Čelika garantiraju završetak sezone na trećem mjestu, koje donosi mogućnost nastupa u Intertoto kupu, ali???

"Živi bili pa vidjeli"

Idemo dalje...

- 13:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 25.04.2006.

KOŠARKA: GRUDE - ZRINJSKI 101:93

Večeras smo bili u Grudama i opet doživjeli nezapamćenu krađu od strane sudaca, toliko sam se naživcirao da sam u jednom trenutku "zapjenio" od bijesa. Sorry, ali stvaro nemam "takata" pisati izvješće, još se preznojavam od muke, već ću ga opet "klepiti" kolegi što je bio samnom na utakmici.

Možda ćete i zamjeriti jer ovo pišem pod emocijma a upravo sam se vratio iz Gruda sa utakmice ljut i nervozan kao nikada.
Bio sam na stotine, tisuće sporskih predstava ali ovakve lakrdije i krađe još nisam doživio.Vjerovatno ovaj poraz u režiji suca Drnića iz Tomislavgrada znači opraštaj od sna zvanog Goodyear liga, ali i bolje je ne predstavljati ovu zemlju u bilo kakvom međunarodnom takmičenju.

Oko tristotine gledatelja skupilo se večeras u Grudama da vidi sraz domaćina i Zrinjskog.Dobar dio gledališta popunili su navijači Zrinjskog.Početna petorka Zrinjskog izgledala je ovako:

Terzić, Pinjuh, Dedić, Šarenac i Marković.

Sam početak pripada domaćinu koji uspijeva povesti sa 8-0, a prve poene za Zrinjski postiže Dedić i to trojku.Igrala se treća minuta a rezultat je bio 12-3.Zatim Plemići prebacuju u veću brzinu i ubrzo je 14-11.Prva četvrtina završava sa 22-12.

Druga četvrtina protiče u održavanju rezultata ali sa očitim namjerama sudaca da ne dozvole Zrinjskom da se približi domaćinu.U 14 minuti je 33-22 i nakon toga iznervirani trener Zelenika nije mogao trpjeti očitu sudačku krađu i sa pravom protestira.
Suci prvo daju tehničku grešku a potom i isključuju trenera gostiju.4 slobodna i lopta sa strane za domaćina i po meni je to odlučilo utakmicu.Poluvrijeme završava 50-36.

U drugom poluvremenu ista slika, čim bi se Zrinjski približio domaćinu na scenu stupaju suci, a posebno taj Drnić koji je sudio toliko očito u korist domaćina da je to smiješno.Treći period završava sa sa 76-58 i vidno iznervirani igrači Zrinjskog nisu mogli puno učiniti.
Sve se moglo i promijenuti jer je 90 sekundi prije kraja domaćin imao samo 5 poena ali opet čudne odluke sudaca sve to vraćaju na račun domaćina.Na kraju 101-93 za domaćina koji se ipak hrabro i pošteno borio i pobijedio.Nažalost Zrinjski nije pružio partiju kakvu smo očekivali, ali u onakvom okruženju se i nije moglo više.

Ne želim opravdavati nikoga, ali sve okolnosti su se okrenule protiv Zrinjskog.Ne mogućnost odrađivanja treninga u dvorani na Bijelom brijegu, iznenadna promjena termina sa srijede na večeras i uz ovakvo suđenje stvarno ni mnogo jači klub ne bi mogao učiniti više.
Jedino što zmjeram stručnom vodstvu i igračima Zrinjskog je zašto nisu napustili dvoranu kada su vidjeli da ne smiju pobijediti.Možda bi se neko negdje upitao zašto je to učinjeno.Ovako samo se daje viza onima zbog koga se i dešavaju sve ove nepravilnosti u našoj košarci.

Čestitke Grudama na pobjedi, nisu oni krivi što se sve ovako završilo.Takođe domaća publika bez ikakvih zamjerki.


zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 23:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 23.04.2006.

ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR 1:1

Zaista je tužno bilo večeras gledati sav onaj navijački puk kako tiho napušta stadion. Po prvi puta ove sezone navijači Zrinjskog napuštaju svoj stadion razočarani i igrom i rezultatom svojih ljubimaca.
Sve je to danas prije utakmice izgledalo drugačije, i nitko nije mogao ni predpostaviti da će večerašnji dvoboj Zrinjskog i Željezničara završiti bez pobjednika. Naprotiv svi su danas bili optimisti i samo je pitanje dana bilo koliko će lopti završiti iza gostujućeg vratara.
Već od jutarnjih sati gradom se šeću momci u dresovima Zrinjskog i iščekuju utakmicu. Ni kiša koja je zaprijetila satak prije utakmice nije mogla zaustaviti rijeku ljudi koja se slijevala ka stadionu.

Oko 6000 gledatelja došlo je da vidi pobjedu svojih ljubimaca nad nikada lošijim Željezničarom. Stajanje dobro popunjeno Ultrasi su u velikom broju došli da podrže Plemiće.

Ali sve ovo je bio račun bez krčmara, jer sve domaće planove su poremetili začuđujuće motivirani gostujući igrači. Pošteno govoreći gosti su mogli kući i sa punim plijenom da je Vladavić bolje šutirao kada se našao oči u oči sa Mitrovićem.

Zrinjski je počeo u ovom sastavu:
Mitrović, Vidić, Landeka, D.Džidić, Bišćević, Kordić, Smajić, Prodanović, Žižović, Đurić, Diarra.

Naoko ofanzivna postava Zrinjskog a sam početak i nekoliko prodora Žižovića i Smajića dali su naslutiti da ćemo gledati dobar nogomet. Nažalost nakon nekoliko minuta početne inicijative sve se nekako smiruje i igra se u gostujućem dijelu ali bez velikih prilika.

U 17. minuti Đurić izvrsno šutira ali Efendić brani, minutu kasnije i Smajić pokušava snažnim udarcem ali opet Efendić brani i skreće loptu u korner. Nekoliko nabačenih lopti u peterac gostiju nažalost ne donosi nikakve prilike za gol.

U 23 minuti gosti opasno prijete ali lopta prolazi tik pored Mitrovićevog gola. 26 minut nosi sjajan udarac Prodanovića iz slobodnog udarca ali opet Efendić izvrsno brani. U 31. minuti Landeka ima sjajan solo prodor ali njegov udarac ne završava u mreži gostiju.

Do kraja poluvremena bilo je još nekih pokušaja prije svega Kordića i Dierre ali rezultat se nije mijenjao i na odmor se odlazi sa najnepopularnijim rezultatom 0-0.

U drugom poluvremenu ulazi Karadža, a izlazi Đurić. Tu prije svega treba tražiti razloge neuspjeha, jer ovaj neriješen rezultat je neuspjeh. Smajić odlazi na lijevu stranu a desna na kojoj je Karadža nije više ništa učinila.

U 51. minuti Kordić dobro puca ali lopta za koji cenat ide preko gola. U jeku napada gosti u 61. minuti izvode sjajnu kontru i preko Vladavića dolaze u vodstvo od 0-1. Nakon toga gola Plemići daje sve na napad. Umjesto Prodanovića ulazi Vasilj, a Kordić je opet neprecizan.

U 67 minuti start nad Diarom sudac je okarakterizirao kao najstrožu kaznu, ali Žižovićev udarac Efendić brani. Vatra sa terena prenijela se i na tribine a policija je izvela gostujuće navijače.

Nekih desetak minuta poslije stadion je eksplodirao jer Vasilj donosi poravnanje. Iz igre izlazi Bišćević a ulazi Slišković. Upravo je on imao sjajan pokušaj ali malo iznad gola. Plemići svim silama pokušavaju da postignu i drugi gol ali na žalost svih prisutnih i ne uspijevaju.

Kordić je imao dvije prilike ali nije uspio pogoditi, a da gosti ne odu kući sa punim plijenom pobrinuo se Mitrović koji je skinuo zicer Vladaviću u sudačkoj nadoknadi. Tako susret završava sa 1-1 a igrači napuštaju teren praćeni burnim negodovanjem tribina.

Što reći, sem da smo sami sebe pobijedili.Željezničar ove sezone nije momčad koja je uspjela uzeti puno bodova sa gostovanja. Nažalost ovdje im je uspjelo, prije svega zbog loše igre Zrinjskog ali zahvaljujući i sjajnom vrataru Efendiću.

Najbolji pojedinac susreta su svakako Ultrasi. Svih 90 minuta su bučno bodrili svoje ljubimce. Pregršt zastava, transparenti, koreografija i bakljda su bili veličanstveni. Ultrasima čista 10, igračima mršava 6 a treneru 1.

Koliko smo sada daleko ili blizu Europi pokazaće slijedeća kola, ali sigurno da bi današnjom pobjedom bili mnogo bliže tom cilju nego što smo sada.


zrinjski.info

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 00:28 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.04.2006.

KOŠARKA: POSUŠJE- ZRINJSKI MC 68:72

Košarkaši Zrinjskog MC ostvarili su jučer pobijedu u drugom kolu doigravanja za prvaka fds lige 8 u Posušju rezultatom 68:72. Plemićima su ovo vrlo važni bodovi za nastavak doigravanja s kojima su im sve karte ostale otvorene za ulazak u play off. Zbog odigravanja završnog turnira Goodyear lige u Sarajevu, ovaj vikend će košarkaši biti slobodni, a utakmice narednog trećeg kola igrat će se po rasporedu u utorak i srijedu.

Tablica B skupina:

1. Široki Eronet 2 2 0 170:168 4
2. Posušje 2 1 1 164:160 3
3. Zrinjski MC 2 1 1 166:163 3
4. Grude 2 0 2 162:171 2

Parovi 3.kolo

- Grude - Zrinjski MC
- Posušje - Široki Eronet

Idemo dalje...
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 22:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.04.2006.

KOŠARKA: ŠIROKI ERONET - ZRINJSKI MC 95:94

Košarkaši Zrinjskog MC doživjeli su sinoć poraz, u prvoj utakmici doigravanja za prvaka, od momčadi Širokog, s pola koša razlike, 95:94. Kao i što smo najavljivali Plemići su i večeras pružili odličnu partiju i pored poraza još jednom dokazali da nisu slučajno u vrhu košarkaških zbivanja u ovoj zemlji.
Utakmicu je počela petorka Dedić, Prskalo, Terzić, Pinjuh i Šarenac. Zrinjski je večeras igrao bez Bogdanovića, koji ima reprezentativne obveze u Hrvatskoj i Perajice koji je suspendiran, a prvi put nastupili su Pinjuh i Marković koji su stigli kao pojačanja za doigravanje i solidno su odigrali susret.

Prva četvrtina završila je rezultatom 26:24, u drugoj je popustila koncentracija igrača Zrinjskog, te su napravili nekoliko nepotrebnih grešaka i uzalud izgubljenih lopti, tako da je na poluvremenu rezultat glasio 52:45 za domaću ekipu.

U nastavku utakmice gledali smo također veoma dobru i izjednačenu igru na parketu, Plemići se nisu predavali i treća četvrtina završila je rezultatom 74:71.

Ipak, najzanimljivije je svakako bilo u zadnoj četvrtini u kojoj je Zrinjski, prije svega dobrom igrom, uspio dostići zaostatak i povesti dvije minute prije kraja rezultatom 85:86.

Ključni momenat utakmice je svakako 15 sekundi prije kraja, kada sudac Husarić iz samo njemu poznatih razloga pri rezultatu 88:88, kada u gužvi pod košem Zrinjskog , očigledno, domaći igrač zadnji igra loptom koja izlazi van terena umjesto da sudi loptu za ubacivanje Plemića, on daje loptu domaćim igračima, ali igrači Širokog nisu u tome napadu uspjeli postići koš tako da je slijedio produžetak, u kojem je Zrinjski vodio stalno minimalnom razlikom,a domaći su nekoliko sekundi prije kraja uspjeli postići koš tako da je rezultat na kraju utakmice glasio 95:94.

Inače se mora naglasiti da su suci Husarić i Kralj i u ovome susretu nasmijavali sve u dvorani svojim čudnim odlukama na štetu Zrinjskog. Iako je Zrinjski u nekim trenucima utakmice vodio, a jednom i sa osam razlike, suci, a pogotovo ova dvojica jednostavno nisu dozvoljavali da Plemići izjednače rezultat, čim bi se razlika smanjila na 2-3 koša, oni bi vidjeli nešto što nitko drugi nevidi, ali od njih nas ništa više ne može čuditi.

Idemo dalje...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

- 09:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ORAŠJE - ZRINJSKI 1:2

Zrinjski je ječer ostvario prvu gostujuću pobijedu u proljetnom dijelu prvenstva pobijedom u Orašju rezultatom 1:2. Ova tri boda došli su, kako se to kaže, "kao kec na desetku" s obzirom da su do kraja prvenstva ostala još četri kola u koja Plemići ulaze sa treće pozicije na tablici i još su uvijek otvorena vrata poziciji koja vodi u Europu.

Zrinjski je u prednost došao u prvom poluvremenu, u 38. minuti kada je Smajić prošao po desnoj strani, izvrsno u šesnestercu pronašao Biščevića koji postiže pogodak za vodstvo 0:1.

S tim se rezultatom otišlo na odmor, da bi Žuržinov u 63.minuti povećao vodstvo Plemića na 0:2, i pred sam kraj utakmice domaćini su smanjili rezultat na 1:2, s kojim je utakmica i završila.

Naredno kolo mnogo toga bi se trebalo riješiti jer se igraju dvije veoma važne utakmice, u prvoj se sastaju Sarajevo i Modriča koji su nam izravni konkurenti na tablici za izlazak u Europu, a Plemići na svome terenu dočekuju sarajevski Željezničar.

Idemo dalje...

- 09:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.04.2006.

ZRINJSKI - JEDINSTVO 2:0

Često spominjana činjenica da Zrinjski pruža bolje partije protiv "velikih" nego protiv "malih" ekipa danas se još jednom potvrdila. Danas su i pored pobjede prikazali možda najlošiju partiju na domaćem terenu ove sezone.
Mnogima nije bilo jasno da trener Zrinjskog Blaž Slišković još uvijek eksperimentira sa početnim sastavom, tako da je danas utakmicu počeo Vasilj i to u napadu iako skoro nikakakvu minutažu nije skupio do sada, a da na klupi sjedi senegalac Diarra, koji ulazi svako drugu utakmicu, a svjesni smo da je vrhunski napadač koji nakon svakog ulazka u igru postiže pogodak, pa tako i danas...ili da Krešimira Kordića,koji se zna i ispromašivati ali ipak je u formi u postiže golove skoro na svakoj utakmici, nema ni na klupi, a pojedini standardni igrači igraju na ne prirodnim pozicijama. Sve ove činjenice su doprinjele ovako slabom izdanju, i pored pobjede, ali ne opravdavaju prikazano.
Utakmicu nije potrebno posebno analizirati jer se nema što posebno reći, pobjeda je zaslužena i pored slabe igre, prigoda je bilo, pogađale su se vratnice i grede, ali se šutiralo i u prazno.
Gosti ni za kakvu ocjenu, činjenica da su u Mostar doputovali samo sa dva rezervna igrača i golmanom, govori da su izgleda sebi upisali poraz i prije početka utakmice.
Golove za Zrinjski su postigli Žižović sa jedanaest metara i Diarra.
Nova tri boda su upisana, borba za drugo mjesto koje vodi u kup uefa još nije izgubljena, do kraja ima još pet kola, ali u najgorem slučaju trebalo bi se izboriti treće mjesto koje vodi u intertoto kup, iz prostog razloga što se zadnje kolo igra 13.5.2006., zbog svjetskog prvenastva, i ako se nebude igralo u europi u bilo kojem takmičenju, nastaće stanka duga skoro tri mjeseca do početka nove sezone, a to nebi bilo dobro, najbolje bi što duže imati ekipu na okupu i u ritmu treninga i utakmica.
Slijedeće subote Zrinjski gostuje u Orašju.

Idemo dalje...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:Rezo)

- 22:14 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.04.2006.

INTERVJU: BOJAN BOGDANOVIĆ IGRAČ REAL MADRIDA

Danas je kolega sa portala zrinjski.info napravio intervju sa mostarcem Bojanom
Bogdanovićem, mladim košarkašem, članom Real Madrida i mlade reprezentacije Hrvatske, koji se do kraja ove sezone (završetka školovanja), nalazi na posudbi u Zrinjskom iz kojeg je i otišao u kraljevski klub.
Bojan je prije nekog vremena proglašen za najboljeg sportaša iz obitelji Zrinjski za 2005. godinu po izboru posjetitelja potrala zrinjski.info.
Što o svome velikom uspjehu kaže ovaj mladi košarkaš možete pročitati OVDJE.

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Bojan Bogdanović (foto:Rezo)

Idemo dalje...

- 21:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LEOTAR - ZRINJSKI 2:1

Nogometaši i navijači Zrinjskog, nisu se uspjeli vratiti pjevajući iz Trebinja sa utakmice Leotara i Zrinjskog. Po tko zna koji put veliku mrlju na nogomet bacio je sudac i njegovi pomoćnici. Ovaj put utakmica se igrala u režiji suca Rusmira Mrkovića iz Sarajeva i njegovih pomoćnika Zifeta Pilavića iz Turba i Ibrahima Hasanbegovića iz Sarajeva. Plemići su ponovno istrčali desetkovani. Osim požutjelog Đurića, nedostajali su još dva više nego važna igrača Diarra i Joldić. Na mjesto napadača Blaž Slišković je od prve minute krenuo sa Vasiljem, što je mnoge iznenadilo. Krenimo redom.

Prvi gol pao je u 21. minuti utakmice. Strijelac za domaćina bio je Zečević. Nakon samo četiri minute igre strijelac za Zrinjski, bio je, upravo mladi napadač Vasilj. Nakon prekršaja sa nekih tridesetak metara od gola Leotara, loptu je u kazneni prostor uputio Biščević. Najviši u skoku bio je upravo Vasilj, koji je bez mnogo muke matirao golmana Leotara i izjednačio rezultat na 1:1. S tim rezultatom otišlo se u svlačionice.

Drugo poluvrijeme je bilo dosta slabije nego prvo. Redale su se šanse obje ekipe, ali mreže su mirovale, sve dok više nego loši sudac, Rusmir Mrković na samom kraju utakmice, svira penal za domaćine, koji je očito samo on vidio. Jedanaesterac je izveo Siniša Mulina, koji je donio radost Leotaru. Odmah nakon postignutog gola sudac Mrković je odsvirao kraj utakmice.

Moramo istaknuti da je u tijeku utakmice Vasilj imao još nekoliko odličnih prilika za Zrinjski, ali nije se najbolje snašao u ovoj utakmici – barem što se tiče zicera.

Što se tiče navijača, Zrinjski je i ovu utakmicu igrao kao kod kuće. Naime u Trebinje je doputovala poveća grupa Ultras-a koja je, navijala svih devedeset minuta, ali na kraju žalosna napustila tribine stadiona u Trebinju.


zrinjski.info

- 10:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 04.04.2006.

KOŠARKA: ZRINJSKI MC - STUDENT 93:83

Opet smo strepili do samog kraja pa čak i duže jer ovaj put smo ušli i u neizvjesnost produžetaka.Opet se ponovila priča da zasićeni velikim vodstvom naši od gotovog prave veresiju i prava je sreća da imamo sjajne pojedince poput Terzića i Bogdanovića koji su ipak u produžetku potopili goste.Večeras je u dvoranu na Bijelom brijegu došlo oko 350 gledatelja da pogleda kako će Plemići osigurati drugo mjesto za doigravanje i ipak su nakon malo živaca mogli sretni otići kući.
Zrinjski počinje utakmicu sa ovom petorkom:
Terzić, Šarenac, Bogdanović, Dedić i Mršić.

Plemići dobro otvaraju utakmicu i odmah postižu vodstvo od 5-0, posebno je raspoložen bio Šarenac.Gosti smanjuju na 5-2 ali se polako i primiču Zrinjskom tako što je rezultat u 4 minuti 10-10.Nakon toga naši igraju bolje i prvu četrvrtinu završavaju vodstvom 21-16.

Druga četvrtina protiče u laganom vodstvu Zrinjskog a živost u utakmicu unosi Mašić koji se nakon nekoliko dobrih akcija nažalost ozlijedio.Još Peraica ulazi umjesto Šarenca i tih 7 igrača je koristio trener Zelenika.U 15 minuti rezultat je 29-24 i onda sjajnom serijim u 17 minuti Plemići su na +11, 35-24.Polovica susreta nosi prednost Zrinjskog 44-31.

I kada se činilo da je sve gotovo umjesto da se rutinski privede utakmica kraju dolazi do neshvatljivog pada u igri Zrinjskog.24 minut se igra a rezultat je samo 48-43.Do kraja trećeg perioda još lošije vijesti što se tiče Zrinjskog i ta četvrtina završava sa 59-58.

Zadnja četvrtina počinje nervozno sa malo koševa sa obije strane i u 35 minuti Zrinjski ima +5, 67-62.Zatim gosti koriste još neke pogreške Plemića i minut i 26 sekundi semafor pokazuje egal 69-69.Do kraja regularnog dijela Zrinjski je vodio a gosti stizali i utakmica se završava 75-75.
Naravno slijedili su produžetci i dodatnih 5 minuta za već nervozne navijače Zrinjskog.Ali košarkaši Zrinjskog nošeni publikom u tom produžetku naprosto metu protivnika i Terzić i Bogdanović dovede Plemiće do pobjede 93-83.

Eto još jednom su nas mogli naši košarkaši neugodno iznenaditi najprije zahvaljujući samima sebi, jer su naprosto neshvatljivo pali u drugom dijelu.Na sreću sve se dobro završilo ponajprije zahvaljujući Terziću koji je upisao 28 i Bogdanoviću sa 24 poena.

Suđenje korektno i bez zamjerki, a ovom pobjedom Zrinjski je osigurao poziciju broj 2 za doigravanje.


Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:Phoenix)

zrinjski.info

- 23:18 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.04.2006.

ZRINJSKI - POSUŠJE 1:0

Danas su Plemići ugostili ekipu Posušja koja ne stoji baš dobro na tablici, tako da su po gradu krenule priče da će se pustiti bodovi da se ovi "isčupaju" sa dna, u prilog ovome išlo je i to da su sa spiska igrača izostavljena dvojica ponajboljih napadača Joldić i senegalac Diarra, ali na sreću nije bilo tako, iako je ovo bila jedna od najdosadnijih utakmica u prvenstvu.
Prvo poluvrijem je u potpunosti pripalo Zrinjskom koji je stalno napadao i stvarao prigode, a posebno se u promašivanju istakao Kordić koji je u 4-5 puta imao mogućnots postići pogodak iz situacija kada je teže promašiti nego pogoditi ali ga danas nije išlo, čak je i jednu loptu doslovno izbio sa gol crte protivničkog gola. bang
Isti igrač bio strijelac gola u 30 minuti, izbio je sam pred vratara, gađao je lijevu stranu gola ali je i tada lopta pogodila vratnicu ali se na svu sreću opet odbila do njega i onda je napokon zatresao mrežu.
U drugom poluvremenu vidjeli smo doslovno najdosadnije prikazanu igru ove sezone na našem stadionu, iako je Zrinjski imao nekoliko prigoda za postići pogodak, sve je to završavalo jalavo, a gosti su tek u zadnjih pet minuta kao nešto pokušavali napraviti ali uzalud, jedini pošten udarac koji su uputili prema domaćem vrataru Mitroviću bio je oko 40 minute prvog poluvremena, šut glavom poslje ubačaja sa ugla ali je udarac izvrsno obranio.
Sve u svemu jedna od utakmica koja se brzo zaboravlja, domaćin odigrao dovoljno za pobjedu, iako je mogla biti uvjerljivija, gosti iako su u zoni ispadanja nisu pokazali nimalo žara ni borbe da bi pokušali nešto napraviti, i ako ovako nastave nepiše im se dobro, ali "eto ih tamo".
Nova tri boda su upisana to je najvažnije, a narednu utakmicu Plemići igraju u srijedu kada idu na teško gostovanje u Trebinje igrati protiv Leotara koji je predzadnji na tablici, ali vrijedi pokušati nešto napraviti i doći do novih bodova.

Idemo dalje...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:Phoenix)

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
navijačice (foto:zgenzla)

- 21:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Image Hosted by ImageShack.us
< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TABLICA
sezona 2006/2007

1.Sarajevo15 1023 19:11 32
2.Zrinjski15 915 39:21 28
3.Široki B.15 825 21:15 26
4.Orašje 15 7 3 5 22:14 24
5.Velež 15 7 3 5 24:20 24
6.Modriča 15 735 21:17 24
7.Slavija 15 7 0 8 20:19 21
8.Borac 15 7 0 8 24:24 21
9.Žepče 15 6 3 6 17:19 21
10.Posušje15 627 20:23 20
11.Čelik 15 627 13:17 20
12.Jedinstvo1561820:33 19
13.Željezničar1545621:20 17
14.Sloboda1552817:27 17
15.Leotar 15 519 16:25 16
16.Radnik 15 5010 12:20 15
Image Hosted by ImageShack.us
OSOBNA KARTA KLUBA
- osnovan 1905
- zabranjen rad klubu 1945 (što li?)
- obnovljen rad 1992
- najveći uspjeh: PRVAK 2004/2005
- adresa:Stjepana Radića 45
88000 Mostar
- tel: +387 36 321 507
- stadion HŠK Zrinjski (Bijeli Brijeg)
kapacitet 20.000
- navijači: ULTRASI

OBITELJ ZRINJSKI

-HŠK ZRINJSKI-nogomet
-HKK ZRINJSKI-košarka-m
-HŽKK ZRINJSKI-košarka-ž
-HRK ZRINJSKI-rukomet-m
-HŽRK ZRINJSKI-rukomet-ž
-HBK ZRINJSKI-boks

*svi klubovi iz naše obitelji se takmiče u prvim (premijer) ligama

Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us grafit - falluja iraq Free Image Hosting at www.ImageShack.us stadion Free Image Hosting at www.ImageShack.us bakljada Free Image Hosting at www.ImageShack.us fešta prvaka