Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

ZRINJSKI - JEDINSTVO 2:0

Često spominjana činjenica da Zrinjski pruža bolje partije protiv "velikih" nego protiv "malih" ekipa danas se još jednom potvrdila. Danas su i pored pobjede prikazali možda najlošiju partiju na domaćem terenu ove sezone.
Mnogima nije bilo jasno da trener Zrinjskog Blaž Slišković još uvijek eksperimentira sa početnim sastavom, tako da je danas utakmicu počeo Vasilj i to u napadu iako skoro nikakakvu minutažu nije skupio do sada, a da na klupi sjedi senegalac Diarra, koji ulazi svako drugu utakmicu, a svjesni smo da je vrhunski napadač koji nakon svakog ulazka u igru postiže pogodak, pa tako i danas...ili da Krešimira Kordića,koji se zna i ispromašivati ali ipak je u formi u postiže golove skoro na svakoj utakmici, nema ni na klupi, a pojedini standardni igrači igraju na ne prirodnim pozicijama. Sve ove činjenice su doprinjele ovako slabom izdanju, i pored pobjede, ali ne opravdavaju prikazano.
Utakmicu nije potrebno posebno analizirati jer se nema što posebno reći, pobjeda je zaslužena i pored slabe igre, prigoda je bilo, pogađale su se vratnice i grede, ali se šutiralo i u prazno.
Gosti ni za kakvu ocjenu, činjenica da su u Mostar doputovali samo sa dva rezervna igrača i golmanom, govori da su izgleda sebi upisali poraz i prije početka utakmice.
Golove za Zrinjski su postigli Žižović sa jedanaest metara i Diarra.
Nova tri boda su upisana, borba za drugo mjesto koje vodi u kup uefa još nije izgubljena, do kraja ima još pet kola, ali u najgorem slučaju trebalo bi se izboriti treće mjesto koje vodi u intertoto kup, iz prostog razloga što se zadnje kolo igra 13.5.2006., zbog svjetskog prvenastva, i ako se nebude igralo u europi u bilo kojem takmičenju, nastaće stanka duga skoro tri mjeseca do početka nove sezone, a to nebi bilo dobro, najbolje bi što duže imati ekipu na okupu i u ritmu treninga i utakmica.
Slijedeće subote Zrinjski gostuje u Orašju.

Idemo dalje...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
(foto:Rezo)


Post je objavljen 09.04.2006. u 22:14 sati.